bango
Registered User
- نوشتهها
- 156
- لایکها
- 60
وب سایت Kolotibablo یک وب سایت کسب درآمد از طریق حل کردن کپچا می باشد. درآمد از این وب سایت نسبت به سایت های مشابه مقداری بالاتره و سرعت لود تصاویر بهتره. حدودا روزانه با فعالیت خوب می تونید یک دلار در بیارید. اما یه امکان جالب داره این وب سایت، اونم اینه که می تونید هر چند تا اکانت بسازید با جیمیل های مختلف. بنابراین پیشنهاد می کنم 3 جیمیل بسازید (کاری که خودم کردم) و 3 تب مختلف رو باز کنید و به فعالیت در وب سایت مشغول بشید که درآمدتون 3 برابر بشه. البته اگه توانش رو دارید که سریع حل کنید.
برای عضویت کلیک کنید
سند برداشت:
این برداشتی های یکی از اکانت هام هست و از طریق 2 اکانت دیگه هم برداشت کردم. مینیمم برداشت هم متفاوته و برای ادوکش و لایت کوین 1 دلاره و بیت کوین 7 دلار. برداشت ها هم آنی هست. سوالی بود، با اعلام نام کاربری خود در وب سایت، می تونید از من راهنمایی بگیرید.
پ.ن: وب سایت اپلیکیشن هم داره هم برا ویندوز و هم اندروید اما خودم با وب سایت کار می کنم چون سرعت تصاویر تو اپلیکیشن برا من خوب نبود.
برای عضویت کلیک کنید
سند برداشت:
![Kot.jpg Kot.jpg](https://forum-data.persiantools.com/attachments/906/906980-aa865d62407c3617d6b1f6e24c62e7f0.jpg)
این برداشتی های یکی از اکانت هام هست و از طریق 2 اکانت دیگه هم برداشت کردم. مینیمم برداشت هم متفاوته و برای ادوکش و لایت کوین 1 دلاره و بیت کوین 7 دلار. برداشت ها هم آنی هست. سوالی بود، با اعلام نام کاربری خود در وب سایت، می تونید از من راهنمایی بگیرید.
پ.ن: وب سایت اپلیکیشن هم داره هم برا ویندوز و هم اندروید اما خودم با وب سایت کار می کنم چون سرعت تصاویر تو اپلیکیشن برا من خوب نبود.