• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کسب درآمد روزانه 2 تا 5 هزار با سرچ در گوگل و کلیک (در یک سایت ایرانی بدون زیر مجموعه)

segaone11

Registered User
لایک‌ها
72
با سلام همین قدر بگم که سایتی هست که پتانسیلش واقعا بالاست و شما بدون اینکه زیر مجموعه بگیرید میتونید روزانه بین 1500 تا 5000 درآمد بدون زیر مجموعه کسب کنید.(اگه بد بود بیاید اینجا به من با دلایل کامل فحش بدید)
که این درآمد را میتونید از:
1.سرچ در گوگل(خیلی بیش از هزار تومنش فقط با اینه)(حداقل هزار تومن)
2.کلیک(حدودا 300 تومان)
3.خرید سهام(که خیلی میشه ازش درآمد کسب کرد و خیلی بیش از اینایی هست که گفتم)
4.با بازاریابی ( که نحوه بازاریابیش هم خیلی راحته)
5.سورف(که مقدار کم بیش از 100 تومن رو به خودش اختصاص میده(که سورفش زیاد ارزشی نداره))
پس بنابر این خیلی بیش از 5 هزار میشه درآو میشه .
پس ببین اگه زیر مجموع بگیری چی میشه
رتبه الکسای این سایت زیر هزار هست.
صد در صد اعتماد کنید و شک نکنید.
ببییییننیییید اگه زیرمجموعه بگیرید چیییییییییییییی میشهههههه
از لینک زیر میتونید عضو بشید:
( خواهشمندم اگه این تاپیک رو میبینید با لینک بنده عضو شوید:general208:;)
) (دوستانی که با لینک بنده عضو نشوند بنده راضی نیستم.)

لینک عضویت

(در ضمن همه توضیحات در اون سایت داده شده و با ورود و عضویت در این سایت همه چیز درونش شفاف و کامل توضیح داده شده)
آموزش کسب درآمد از طریق جست جو در گوگل:
دوستانی که با لینک بنده عضو شدند میتوانند به بنده پیام خصوصی بدهند و با ذکر نام کاربری که باهاش در این سیستم عضو شده اند تا لینک فایل آموزشی رو که خودم آماده کردم و کامل کامل هست رو دریافت کنند

اینم عکس از اولین برداشت خودم که 10 هزار برداشت داشتم.
Capture.PNG

دومین برداشت به مبلغ 17500 تومان.

Capturesadadsdas.PNG

aaaa.PNG

Last edited:

segaone11

Registered User
لایک‌ها
72
دوستان سایت بسیار مطمئن و درجه یکی هست.
اعتماد کنید واقعا عالی هست.
فقط با حدود یک ساعت فعالیت روزانه 2 تا 5 هزار درآمد کسب کنید(بدون زیرمجموعه و فقط با فعالیت خودتون)
دیگه با زیمجموعه چیییییییییییی میشه.

segaone11

Registered User
لایک‌ها
72
دوستان سعی کنید همون نیمه شب یعنی بعد از ساعت 12 که تبلیغات و سرچ ها ریست می شوند،سرچ هاتون رو انجام بدید چون تعداد بیشتری هست و اگه بزارید برای صبح یا ساعاتی بعد کمتر میشه.
اگه سوالی بود درخدمتم

segaone11

Registered User
لایک‌ها
72
دوستان این رو هم بگم که فقط باسرچ به تنهایی میشه بیش از 3000 تومان بدون زیمجموعه درآمد کسب کرد

segaone11

Registered User
لایک‌ها
72
دوستان تمامی سوالات شما و مشکلاتتان را همینجا مطرح کنید تا بقیه دوستان نیز استفاده کنند.

segaone11

Registered User
لایک‌ها
72
بازاریابی به چه صورت هست
بازاریابی میشه گفت همون زیرمجموعه گیری هست که بعد از عضو گیری شما بستگی داره اون فرد کلیک بخره یا کسب درآمد کنه که پورسانتش به شما واریز میشه.
بازم درخدمتم.

segaone11

Registered User
لایک‌ها
72
دوستانی که ثبت نام. میکنید و زمانی. ک فعالیت میکنیدنظرات و نتایجتون رو اینجا اعلام کنید
با تشکر

messi_barca_19

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
20
من هر کاری میکنم از تبلیغات گوکلی نتونستم چیزی بدست بیارم....میگه عبارت رو بنویسید و سرچ کنید...منم همین کار رو میکنم ولی وقتی روی کسب درـمد میزنم چیزی بهم نمیده....میشه یکم توضیح بدید...

segaone11

Registered User
لایک‌ها
72
من هر کاری میکنم از تبلیغات گوکلی نتونستم چیزی بدست بیارم....میگه عبارت رو بنویسید و سرچ کنید...منم همین کار رو میکنم ولی وقتی روی کسب درـمد میزنم چیزی بهم نمیده....میشه یکم توضیح بدید...
ببینید دوست عزیز شما اول 2 صفحه در مرورگرتون باز می کنید که یکیش خود صفحه سایت پارسی رنک هست که هیچ.(لطفا کامل بخونید تا متوجه اشتباهتون بشید(اشتباهتون اینجاست که باید سایت مورد نظر را با توجه به صفحه حدودی اون درگوگل که ذکر شده در قسمت هر آگهی آن را پیدا کرده و برروی آن کلیک کنید و سپس دکمه ی (ثبت جستجو و واریز درآمد) را بزنید.(
صفحه دوم در سرچ گوگل عبارتی که مورد نظر اون تبلیغ هست رو از همون جا عینا کپی کنید و در گوگل بدون هیچ کم و کاست یا اضافه ای جست و جو میکنید.بعد باید سایت مورد نظر را که آدرسش رو همون جایی که عبارت جست و جو هست باید در یکی از صفحات گوگل پیدا کرده و روی اون کلیک کنید سپس به همون صفحه پارسی رنک برید و دکمه ی (ثبت جستو جو و واریز درآمد) را می زنید و برای شما مینویسه که انجام شد.
نکته:بعضی از آگهی ها(7 تا 10 ) تاشون مشکل دارند که یکی از دوستان فکر میکنم تیکت زده و گفته که مثل اینکه مدیریت در حال بررسی ورفع اشکال آنها هستند ولی با این حال شمام میتونید از طریق تیکت به مدیریت اطلاع بدید.
درصورتی که شمام برای یکی از آگهی هاتون ارور داد و انجام نشد در حالی که عملیات مورد نظر را انجام دادید دیگر آگهی ها را انجام دهید و درآخر آن ها را دوباره انجام دهید اگر باز به مشکل برخوردید و ارور داد از طریق تیکت به مدیریت سایت اطلاع بدید.
یکمی که با سایت کار کنید دستتون راه میفته.بنده هم اول مشکل داشتم
امیدوارم که تونسته باشم کمک کنم و مفید بوده باشم
اگر دوستان باز متوجه نشدید بگید تا آموزش(فیلم یا عکس) قرار بدهم تا همه دوستان به خوبی از این سیستم بهره مند شوند.

arezoo2020

Registered User
لایک‌ها
69
منم هر کاری میکنم از تبلیغات گوگل چیزی بدست نیاوردم
لطفا آموزش لازم را بفرمایید

segaone11

Registered User
لایک‌ها
72

منم هر کاری میکنم از تبلیغات گوگل چیزی بدست نیاوردم
لطفا آموزش لازم را بفرمایید

دوستانی که در کسب درآمد از جستجو در گوگل مشکل دارند، آموزش آماده شده و دوستان می توانند با ذکر نام کاربریشون که در این سیستم کسب درآمد باهاش ثبت نام کرده اند. در پیام خصوصی لینک فایل آموزشی رو از بنده بگیرند.
سوال دیگه ای در رابطه با آموزش کسب درآمد بود در خدمتم.

Last edited:

segaone11

Registered User
لایک‌ها
72
دوستان اگر این تاپیک را مشاهده می کنید و از این تاپیک با وب سایت مورد نظر آشنا شدید خواهشمندم با لینک بنده عضو بشید در غیر اینصورت بنده راضی نیستم.

segaone11

Registered User
لایک‌ها
72
دوستان سوالات خود را حتما بپرسید و این سیستم عالی رو از دست ندید
موفق باشید

segaone11

Registered User
لایک‌ها
72
دوستان این فرصت طلایی رو ازدست ندید و از همه ی امکانات این سیستم مخصوصا جستجو در گوگلش استفاده کنید واقعا عالیه و هیچ شباهتی به درآمدی که از سایت های کلیکی بی فایده نداره.

segaone11

Registered User
لایک‌ها
72
دوستانی که با لینک بنده ثبت نام میکنند در خصوصی اعلام کنند تا لینک فایل آموزشی رو بهشون بدم.
دوستان جستجو از گوگل این سیستم رو از دست ندید و حتما انجامشون بدید.
با تشکر.

crashday

Registered User
لایک‌ها
1,323
منم عضو شدم،این درآمد از گوگلش 2 تا رو تایید مییکنه 10 تا رو ارور میده،چرا اینجوریه ؟
جستجو رو هم درست انجام میدم ولی بیشترش ارور میده بعضی ها رو هم قبول میکنه

بالا