• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کسب درآمد روزانه 2-7 دلار ( تضمینی )

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mohammad 79

Registered User
لایک‌ها
32
همه شما تقریبا با تسک های کرادفلاور آشنا هستید و میدونید که پرسودترین نوع تسک ها هم مربوط به کشورهای آمریکا و انگلیس هستند.

خب من حالا میخوام به شما نرم افزار رو بدم که با اون بتونید آی پی خودتون رو به کشورهای آمریکا و انگلیس تغییر دهید و از انجام تسک درآمد قابل توجهی رو کسب کنید.

البته اگه نرم افزار رو میخواید کافیه تو این 2 سایت عضو شید و نام کاربریتون رو در قسمت نظرات بفرستید و بعد من نرم افزار رو براتون پ.خ میکنم.

در این 2 سایت عضو شید:

سایت اول:

سایت دوم:

کاربرانی هم که با تسک آشنایی ندارن اعلام کنن تا توضیح کاملی درباره تسک و انجام تسک ها رو براشون بدم.

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
بنده با نام کاربری ahmad1363 تو هردوتاشون عوض شدم لطفاً نرم افزار رو بفرست. نحوه استفاده از نرم افزار در تسک زدن

ali20140

Registered User
لایک‌ها
18
منم عضو شدم لطفاً نرم افزار رو بفرست. نحوه استفاده از نرم افزار در تسک زدن هم بفرست

navabjon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
25
در هر دو سایت با نام کاربری navabjon عضو شدم نرم افزار پ خ شود

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879
دوست عزیز این سایتا که معرفی کردی مگه تسک دارن من که چیزی ندیدم در ضمن نکته اصلی اینکه شما که اومدی برنامه قندشکن به هر کی زیرمجموعت بشه میدی یک اشتیاه بزرگه چون هر کی باهاش تسک بزنه دیگه برا کاربر دیگه تسکا همش خراب میاد و نمیتونه تسکی بزنه چون تسکا طبق آیپی میان

shahinSssS

Registered User
لایک‌ها
66
همه شما تقریبا با تسک های کرادفلاور آشنا هستید و میدونید که پرسودترین نوع تسک ها هم مربوط به کشورهای آمریکا و انگلیس هستند.

خب من حالا میخوام به شما نرم افزار رو بدم که با اون بتونید آی پی خودتون رو به کشورهای آمریکا و انگلیس تغییر دهید و از انجام تسک درآمد قابل توجهی رو کسب کنید.

البته اگه نرم افزار رو میخواید کافیه تو این 2 سایت عضو شید و نام کاربریتون رو در قسمت نظرات بفرستید و بعد من نرم افزار رو براتون پ.خ میکنم.

در این 2 سایت عضو شید:

سایت اول:

سایت دوم:

کاربرانی هم که با تسک آشنایی ندارن اعلام کنن تا توضیح کاملی درباره تسک و انجام تسک ها رو براشون بدم.

میشه یه توضیحی بدی چی هست ؟

mohammad 79

Registered User
لایک‌ها
32
دوست عزیز این سایتا که معرفی کردی مگه تسک دارن من که چیزی ندیدم در ضمن نکته اصلی اینکه شما که اومدی برنامه قندشکن به هر کی زیرمجموعت بشه میدی یک اشتیاه بزرگه چون هر کی باهاش تسک بزنه دیگه برا کاربر دیگه تسکا همش خراب میاد و نمیتونه تسکی بزنه چون تسکا طبق آیپی میان
این برنامه قند شکن نیست و این سایت ها هم تسک ندارن.
شما فقط در این دو سایت عضو میشی و من اطلاعات رو برات پ‌.خ میکنم. اگر هم خواستی میتونی بگی که چندتا از بهترین سایت های کسب درآمد از انجام تسک رو برات بفرستم

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879
این برنامه قند شکن نیست و این سایت ها هم تسک ندارن.
شما فقط در این دو سایت عضو میشی و من اطلاعات رو برات پ‌.خ میکنم. اگر هم خواستی میتونی بگی که چندتا از بهترین سایت های کسب درآمد از انجام تسک رو برات بفرستم
مگه بالا نگفتی که با انجام تسک درامد کسب کنیم پس چرا حرفتو تغییر دادی؟ چندتا از سایتای انجام تسک بفرستی ممنون میشم

mohammad 79

Registered User
لایک‌ها
32
این هم چند نمونه از سایت های کسب درآمد از انجام تسک:

سایت معتبر و پردرآمد bittoclick با پرداخت به بیت کوین و payeer

کسب درآمد به ازای کلیک
کسب درآمد به ازای انجام تسک های crowdflower
کسب درآمد به ازای ثپت نام
کسب درآمد از طریق matomy offers
پرداخت به بیت کوین و Payeer
حداقل برداشت 1.5$
کسب درآمد از طریق Head Tail Game
کسب درآمد از طریق Crack the vault
و...

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
neobux
حداقل پرداختی(2 دلار)

Paypal/ Payza
ثبت نام
سایت معتبر neobux
neobux جزو قدیمی ترین سایت ها در دنیای پی تی سی و میکرو جاب هاست که تا به الان بطور کامل پرداخت داشته است.
پس از ورود به نئوباکس از قسمت Offers روی گزینه ی Mini Jobs کلیک کنید.
در این سایت به روش های زیر می تونید پول کسب شده از طریق انجام تسک رو دریافت کنید:
پیپال ،پیزا
پرداختش بصورت آنی انجام می شود.حداقل پرداختی 2 دلار .
(برای برداشت از نئوباکس روزانه و با آی پی واقعی خودتون باید روی 4 تبلیغ نارنجی کلیک کنید)
ثبت نام

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
(این سایت پیشنهاد میشه )
سایت tasks4dollars چیست؟
همونطور که اشاره شد ما باید شرکای crowdflower رو برای انجام نظرسنجی ها و کسب درامد آسان پیدا کنید.
tasks4dollars یکی دیگر از این سایتهاست که به شما در ازای انجام تسک ها پول بسیار خوبی پرداخت می کنه.براحتی با tasks4dollars کسب درآمد کنید.
پس از ورود به سایت از قسمت CF Tasks اقدام به انجام Mini Job کنید.
در این سایت به روش های زیر می تونید [FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]پول کسب شده[/FONT] از طریق انجام تسک رو دریافت کنید:
پرفکت مانی , بیت کوین ، پیپال ،پیزا
پرداختش خیلی سریعه و تقریبا روزانه انجام میشه و حداقل پرداختیش 1 دلار .

ثبت نام

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
سایت taskspay چیست؟
taskspay یکی دیگر از این سایتهاست که در ازای انجام تسک ها پول خوبی اونم به پرفکت مانی پرداخت می کنه. براحتی با taskspay کسب درآمد کنید.
در این سایت به روش های زیر می تونید پول کسب شده از طریق انجام تسک رو دریافت کنید:
Paypal/ WMZ / PerfectMoney/ Payza /EgoPay /SolidTrustPay
حداقل پرداختی(40 سنت)

ثبت نام

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
سایت چهارم:
سایت cashadda چیست؟
همونطور که اشاره شد ما باید شرکای crowdflower رو برای انجام نظرسنجی ها و کسب درامد آسان پیدا کنید.
cashadda یکی از این سایتهاست که به شما در ازای انجام تسک ها پول بسیار خوبی پرداخت می کنه.و از سال 2010 در حال پرداخت به کاربراست.براحتی باcashaddaکسب درآمد کنید.
پرفکت مانی ، پیپال ،پیزا
پرداختش هر 7 روز برای کاربران استاندارد انجام میشه و حداقل پرداختیش 0.02 دلار .
ثبت نام

سایت معتبر clixnation با پرداخت به اگوپی و payeer

پرداخت تا 3 سنت به ازای هر کلیک
پرداخت تا 2 سنت به ازای هر کلیک زیرمجموعه
دارای مسابقه های زیرمجموعه گیری
دارای Admin حرفه ای و معتبر
حداقل برداشت 2$
کسب درآمد از طریق Traffic Exchange و انجام تسک crowdflower
پرداخت به اگوپی و Payeer

این سایت یه سایت نظیر هستش که از همه راهی میشه توش درآمد کسب کرد (واقعا عالیه)

به اگوپی هم پرداخت داره + یه سایت کاملا معتبر میباشد. شما میتونید به قسمت payment proof بروید تا از این سایت مطمئن شوید.

معرفی سایت /Twickerz:
  • پرداخت مستمر از سال 2011
  • مناسب برای سرمایه گذاری و ثبت شده تحت شزکت Zigma Network
  • سایت پر بازدید با روشهای متنوع درآمدزایی و دارای آفرهای گوناگون برای جذب رفرال توسط شما
  • دارای پرداخت به ازای کلیک شانسی یعنی شما - clixgrid
  • پرداخت به ازای ثبت نام
  • پرداخت آنی به پرفکت مانی , آگوپی و پیزا
  • پرداخت به ازای مینی جاب های crowdflower
  • روزانه بیش از 20 تبلیغ
  • $ 372,032.37 پرداختی به کاربران

نحوه ی ثبت نام :
بعد از کلیک بر روی لینک و یا بنر به سایت تویکرز منتقل خواهید شد پس از ورود به این سایت از قسمت بالای سایت بر روی Register کلیک کرده و به صفحه ی ثبت نام هدایت خواهید شد پس از آن فرم ثبت نام را کامل کرده

عضویت در Twickerz

این سایت ها در کسب درآمد از انجام تسک بهترین هستن.
این سایت ها علاوه بر کسب درآمد از طریق انجام تسک روش های کسب درآمد دیگری هم دارن که ما با اون ها کاری نداریم.

vbd

Registered User
لایک‌ها
948
مگه بالا نگفتی که با انجام تسک درامد کسب کنیم پس چرا حرفتو تغییر دادی؟ چندتا از سایتای انجام تسک بفرستی ممنون میشم
برای طمع بیشتر گند میزنن به همه چیز اگه بفهمن همه چیز خراب میشه آخه یکی نیست بگه این دیگه چه کاریه چرا سو استفاده میکنی از دیگران ؟ :general509:

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879
این هم چند نمونه از سایت های کسب درآمد از انجام تسک:

سایت معتبر و پردرآمد bittoclick با پرداخت به بیت کوین و payeer

کسب درآمد به ازای کلیک
کسب درآمد به ازای انجام تسک های crowdflower
کسب درآمد به ازای ثپت نام
کسب درآمد از طریق matomy offers
پرداخت به بیت کوین و Payeer
حداقل برداشت 1.5$
کسب درآمد از طریق Head Tail Game
کسب درآمد از طریق Crack the vault
و...

neobux
حداقل پرداختی(2 دلار)

Paypal/ Payza
ثبت نام
سایت معتبر neobux
neobux جزو قدیمی ترین سایت ها در دنیای پی تی سی و میکرو جاب هاست که تا به الان بطور کامل پرداخت داشته است.
پس از ورود به نئوباکس از قسمت Offers روی گزینه ی Mini Jobs کلیک کنید.
پیپال ،پیزا
پرداختش بصورت آنی انجام می شود.حداقل پرداختی 2 دلار .
(برای برداشت از نئوباکس روزانه و با آی پی واقعی خودتون باید روی 4 تبلیغ نارنجی کلیک کنید)

ثبت نام

(این سایت پیشنهاد میشه )
سایت tasks4dollars چیست؟
tasks4dollars یکی دیگر از این سایتهاست که به شما در ازای انجام تسک ها پول بسیار خوبی پرداخت می کنه.براحتی با tasks4dollars کسب درآمد کنید.
پس از ورود به سایت از قسمت CF Tasks اقدام به انجام Mini Job کنید.

در این سایت به روش های زیر می تونید [FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]پول کسب شده[/FONT] از طریق انجام تسک رو دریافت کنید:
پرفکت مانی , بیت کوین ، پیپال ،پیزا
پرداختش خیلی سریعه و تقریبا روزانه انجام میشه و حداقل پرداختیش 1 دلار .

ثبت نام

سایت taskspay چیست؟
taskspay یکی دیگر از این سایتهاست که در ازای انجام تسک ها پول خوبی اونم به پرفکت مانی پرداخت می کنه. براحتی با taskspay کسب درآمد کنید.
Paypal/ WMZ / PerfectMoney/ Payza /EgoPay /SolidTrustPay
حداقل پرداختی(40 سنت)

ثبت نام

سایت چهارم:
سایت cashadda چیست؟
cashadda یکی از این سایتهاست که به شما در ازای انجام تسک ها پول بسیار خوبی پرداخت می کنه.و از سال 2010 در حال پرداخت به کاربراست.براحتی باcashaddaکسب درآمد کنید.
پرفکت مانی ، پیپال ،پیزا
پرداختش هر 7 روز برای کاربران استاندارد انجام میشه و حداقل پرداختیش 0.02 دلار .
ثبت نام

سایت معتبر clixnation با پرداخت به اگوپی و payeer

پرداخت تا 3 سنت به ازای هر کلیک
پرداخت تا 2 سنت به ازای هر کلیک زیرمجموعه
دارای مسابقه های زیرمجموعه گیری
دارای Admin حرفه ای و معتبر
حداقل برداشت 2$
کسب درآمد از طریق Traffic Exchange و انجام تسک crowdflower
پرداخت به اگوپی و Payeer

این سایت یه سایت نظیر هستش که از همه راهی میشه توش درآمد کسب کرد (واقعا عالیه)

به اگوپی هم پرداخت داره + یه سایت کاملا معتبر میباشد. شما میتونید به قسمت payment proof بروید تا از این سایت مطمئن شوید.

معرفی سایت /Twickerz:
  • پرداخت مستمر از سال 2011
  • مناسب برای سرمایه گذاری و ثبت شده تحت شزکت Zigma Network
  • سایت پر بازدید با روشهای متنوع درآمدزایی و دارای آفرهای گوناگون برای جذب رفرال توسط شما
  • دارای پرداخت به ازای کلیک شانسی یعنی شما - clixgrid
  • پرداخت به ازای ثبت نام
  • پرداخت آنی به پرفکت مانی , آگوپی و پیزا
  • پرداخت به ازای مینی جاب های crowdflower
  • روزانه بیش از 20 تبلیغ
  • $ 372,032.37 پرداختی به کاربران

نحوه ی ثبت نام :
بعد از کلیک بر روی لینک و یا بنر به سایت تویکرز منتقل خواهید شد پس از ورود به این سایت از قسمت بالای سایت بر روی Register کلیک کرده و به صفحه ی ثبت نام هدایت خواهید شد پس از آن فرم ثبت نام را کامل کرده

عضویت در Twickerz

این سایت ها در کسب درآمد از انجام تسک بهترین هستن.
این سایت ها علاوه بر کسب درآمد از طریق انجام تسک روش های کسب درآمد دیگری هم دارن که ما با اون ها کاری نداریم.
دستت دردنکنه با اکثر این سایتا کار کردم بقیش هم که تازه تاسیسن راستی این درامد 2 تا 7 دلار فقط با کار تسک درمیاد نه با کلیک کردن چون به سرمایه گذاری احتیاج داره حالا کاربرایی بیان توی دو سایت ثبت نام کنن و فعالیت نکنن که سودی برا شما نداره

mohammad 79

Registered User
لایک‌ها
32
برای طمع بیشتر گند میزنن به همه چیز اگه بفهمن همه چیز خراب میشه آخه یکی نیست بگه این دیگه چه کاریه چرا سو استفاده میکنی از دیگران ؟ :general509:

دوست عزیز خواهشا اول استفاده کنید بعد حرف بزنید. این برنامه نه قند شکنه و... که هر بار ای پی مختلف بهت بده. من خودم چند بار استفده کردم و نتیجه گرفتم گفتم بیام به شما هم بگم من برای چند نفر هم فرستادم اگه نرم افبد بود یا کار نمیکرد حداقل اینجا میگفتن

mohammad 79

Registered User
لایک‌ها
32
دستت دردنکنه با اکثر این سایتا کار کردم بقیش هم که تازه تاسیسن راستی این درامد 2 تا 7 دلار فقط با کار تسک درمیاد نه با کلیک کردن چون به سرمایه گذاری احتیاج داره حالا کاربرایی بیان توی دو سایت ثبت نام کنن و فعالیت نکنن که سودی برا شما نداره
دوست عزیز این ها سودی برام نداره فقط میخواستم این نرم افزار و برنامه رو بهتون بدم.

vbd

Registered User
لایک‌ها
948
دوست عزیز خواهشا اول استفاده کنید بعد حرف بزنید. این برنامه نه قند شکنه و... که هر بار ای پی مختلف بهت بده. من خودم چند بار استفده کردم و نتیجه گرفتم گفتم بیام به شما هم بگم من برای چند نفر هم فرستادم اگه نرم افبد بود یا کار نمیکرد حداقل اینجا میگفتن
عزیز آخه من برای خود شما میگم اگه آیپی یکی بشه برای کل مجموعه مشکل زا میشه یعنی برنامتون امکان نداره آیپی یکی بشه ؟

mohammad 79

Registered User
لایک‌ها
32
دوستان من که دارم این آموزش ها رو میدم کاری نکنید که دیگه اصلا هیچ پستی در انجمن نفرستم.
من چند بار پیش هم پست هایی میفرستادم که دیگران بدون اینکه کار کنند فقط ایراد میگرفتن و نظرات منفی میدادن. آخه شما استفاده کن اگه نتیجه نگرفتی بعد بیا حرف بزن.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا