• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کسب درآمد عالی از جستجو در گوگل (سایتی ایرانی کاملا معتبر )

dermeni

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان گل !

امروز می خوام یه سایت بهتون معرفی کنم که از طریق جستجو در گوگل می تونید باهاش کسب درآمد کنید !

با این سایت میشه روزی 600 تومان (6 هزار ریال) درآورد و وقتی به 10 هزارتومن رسید درخواست واریز داد !

با زیرمجموعه گیری میتونید درآمتون رو به شدت افزایش بدید !
من خودم روزی 5 هزارتومن از همین زیرمجموعه هام به دست میارم !

( این سایت کاملا معتبره اگه پولتونو واریز نکرد بیاید از خود شخص من بگیرید
18.gif
)

خب پس حالا که دیگه خیالتون از این بابت راحت شد میریم سراغ آموزش

اول وارید سایت بشید :

http://goo.gl/AnkR8f

( می خوام زیرمجموعه بگیرم چون دارم آموزش میدم مشکلی داری ؟!
18.gif
)

خب حالا از منوی بالا روی عضویت کلیک کنید و عضو بشید و سپس وارد سایت بشید ( تا اینجا که همه بلدن
18.gif
)

خب از منوی کاربری سمت راست روی کسب درآمد کلیک کنید و با صفحه ی زیر مواجه میشید :

1m.png

خب همونطور که میبنید تعدادی گزینه وجود داره که شما باید اونها رو در گوگل جستجو کنید :

برای انجام فرآیند جستجو ابتدا باید روی آیکون (چشم) آگهی مورد نظر کلیک نمایید تا به رنگ زرد دربیاد (تصویر پایین) :​

2m.png

خب حالا اون متنی که جلوی عبارت (کلمه :) نوشته شده رو در گوگل سرچ کنید ( صفحه ای که سایت مورد نظر در گوگل هست که نوشته شده مستقیما به اون صفحه برید اگه سایت پیدا نکردید یه صفحه این ور و اون ور برید بلاخره پیداش میکنید
18.gif
)

3m.png

بعدش روی سایت مورد نظر کلیک کنید تا وارد بشید

بعدش با پیغام زیر مواجه میشید :

4m.png

روی ok کلیک کنید تا مبلغ به حساب کابری شما واریز بشه !

به همین سادگی !

وقتی دوباره صفحه کاربریتون رو باز کنید میبینید آیکون (چشم) به رنگ سبز دراومده !

5m.png

البته دوستان این جستجو خیلی سادست حالا شاید من عکس گذاشتم گفتید چقدر زیاده و طول میکشه و... !

در حالی کمتر از یه دقیقه یه جستجو ساده میشه انجام داد ! واقعا سایت خوبیه و با زیرمجموعه گیری هم میشه درامدتون رو خیلی افزایش بدید !
امیدوارم مفید واقع بشه ...

بالا