• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کسب درآمد عالی از طریق ارسال پست

mohammad 79

Registered User
لایک‌ها
32
شما در سایت مجله ی اینترنتی میترا میتوانید با ارسال پست و حتی مشاهده پست ها درآمد بسیار خوبی را کسب کنید. برخی امکانات:
» چگونگی محاسبه امتیاز به ازای هر بار بازدید از پست شما

به ازای هر بار مشاهده غیر تکراری پست شما توسط دیگر کاربران عضو، 10 امتیاز به حساب شما واریز می شود. تیم پشتیبانی تنها پست های مجاز را تایید خواهد کرد و ارزش هر پست را مشاهده دیگر کاربران و حجم بازدید آن پست تعیین خواهد کرد.

هر پست شما 10،000 بار به دیگر کاربران نمایش داده می شود. به این ترتیب با ارسال پست های مناسب و با ارزش می توانید درآمد مناسبی کسب نمایید.

» چگونگی محاسبه امتیاز به ازای بازدید از پست های دیگران

امتیاز مشاهده هر یک از پست ها در کنار آن قید شده و شما می توانید با باز نمودن پست مربوطه به مدت 20 ثانیه، امتیاز تعیین شده را دریافت نمایید. پس از اتمام زمان 20 ثانیه ای، امتیاز به صورت خودکار به حساب شما منظور خواهد شد.

توجه: در اینجا هر امتیاز 1 ریال محسوب میشود و منظور از 10 امتیاز 10 ریال است پس بنابراین شما به ازای هر پست میتوانید 10000 تومان درآمد کسب کنید. این سایت تابع قوانین جمهوری اسلامی می باشد و در همین سایت نیز آخرین پرداختی به کاربران را میتوانید مشاهده فرمایید.

از طریق این لینک ثپت نام کنید.

salehinia

Registered User
لایک‌ها
180
من برای فضولی عضو شدم ولی نه تنها مبلغ 20 ریال پایینه که همون رو هم نمی دن و بابت هر پست دیدن 6 ریال میدن .
حال نکردم

mohammad 79

Registered User
لایک‌ها
32
من برای فضولی عضو شدم ولی نه تنها مبلغ 20 ریال پایینه که همون رو هم نمی دن و بابت هر پست دیدن 6 ریال میدن .
حال نکردم
شما اگه خودت پست ارسال کنی میتونی درآمد بسیار بالایی کسب کنی. پس به فعالیتت ادامه بده

rezat1

Registered User
لایک‌ها
292
این یعنی 1000 تا پست 6000 ریال عالیه .

moty

Registered User
لایک‌ها
217
یبیشتر نمیده؟

Soheil.Exe

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
سلام و عرض خسته نباشید خدمت کاربران گرامی
برای سایت www.twitfa.com یک یا دو نویسنده احتیاج داریم که کلا هم روزی 3 یا 4 پست
کافی است و فقط پست های از قبیل جوک ، مطالب روز ، عکس های روز ، خبر های جالب و ....
و لازم نیست که مدل لباس و مدل آرایش و ..... را پست بگذارد
اگر کسی تمایل دارد یک ایمیل به ما بفرستید تا قیمت و بقیه کار ها طی شود
[email protected]
با تشکر مدیر سایت مجله اینترنتی توئیت فا

بالا