• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کسب درآمد فوق العاده ،سریع و آسان از فروشگاه قاصدک

GhasedakShop

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام خدمت تمامی دوستان عزیز
فروشگاه قاصدک قصد دارد برای فراگیر کردن پکیج های آموزش زبان انگلیسی و دیگر محصولات خود اقدام به پذیرش نمایندگی فروش کند.
علاقه مندان دارای سایت ، وبلاگ و یا گروه های اینترنتی (یاهو و یا گوگل) می توانند در این فروش همکاری نمایند.
فعالیت به این صورت است که واجدین شرایط اطلاعات خود را در قسمت ارتباط با ما به ادرس http://www.ghassedakshop.com/contactus.php ، خطاب به مدیر فروش ، برای ما ارسال می نمایند. پس از بررسی و تایید از طرف سایت یک پنل خرید پستی به صورت کاملا مجزا در اختیارشان قرار داده می شود.
پس از انتخاب محصولات مورد نظر یا همه محصولات ، لینک خرید پستی در اختیار آنها قرار داده می شود که می بایست در سایت یا وب لاگ خود قرار دهند (در پایان توضیحات هر محصول) و شاهد کسب درآمد عالی ، سریع و بی زحمت آن باشند.
شما تنها کاری که انجام می دهید همین است.
هنگامی که خریدار محصولی را از طریق لینک شما خرید می کند یک نسخه از فاکتور برای ما ارسال می شود که بعد از هماهنگی با خریدار سفارش ارسال می گردد و یک نسخه از فاکتور نیز جهت اطلاع از سفارش و وضعیت آن برای شما ارسال خواهد شد.
بعد از اینکه محصول در پنل خرید پستی به حالت "وصول شده" در آمد می توانید مبلغ پورسانت خود را از ما دریافت نمایید.
لازم به ذکر است که تمامی محصولات سایت به صورت اورجینال بوده و در بسته بندی شکیل ارائه می شود.
پورسانت همکاران ماهانه به حسابشان واریز خواهد شد.
آدرس سایت: www.Ghasedakshop.com و یا www.GhaSSedakshop.com
برای کسب اطلاع بیشتر با ایمیل و شماره های زیر تماس حاصل نمایید.
[email protected]
09366368321-09169877794
با آرزوی توفیق برای همه عزیزان و طالبان ثروت
مدیریت وب سایت قاصدک شاپ

Last edited:

mardmovafagh

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
من چند وقت پیش برای عزیزان 1 پست با عنوان (فروش اموزش زبان قاصدک زدم)
اینم لینکش
حالا خودشون شروع به دادن نمایندگی فروش کردن
من که خودم به شخصه شروع می کنم باشون کار کردن
1 نفر هم پیدا کردم که باشون کار میکنه و میگه که مطمئن هستند و سر ماه پورسانتها رو به حسابتون واریز می کنه
حالا مطمئن از دادن پورسانتها شدم و در خواست دادم
پیشنهاد میکنم که شما هم شروع کنید
با ارزوی موفقفیت برای شما​

mardmovafagh

Registered User
لایک‌ها
0
کسی پایه نیست؟:blink:
فقط خودم کاسبی کنم و حالشو ببرم؟:D
بابا دلم براتون میسوزه بیاید نمایندگی بگیرید تا از فروش دی وی دی اونم هر عدد 500 تومان راحت شید:blink:
برای فروش هر مجموعه دارن 9.000 تومان میدن!!!؟؟؟؟؟!!!:rolleyes::D:blush::wacko::)
من که تا حالا به اندازه این چند وقت که تو پرشین دی وی دی 500 تومان فروختم رو تو همین چند هفته در اوردم
بازم میل با خودتونه من گفتم چون دوستیم از باب دوستی گفته باشم
دیگه خود دانید
بازم (با ارزوی موفقیت برای همه)
مخصوصا تو این زمینه که کاسبیه​

Last edited:

mehdiBC

Registered User
لایک‌ها
247
:blink: :blink:

بالا