• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کسب درآمد میلیونی از سیستم جدید فوق معتبر - شماره 3 - AdsCrypto

rightahead

Registered User
لایک‌ها
167
پیش نویس:
دوستان دقت کنید این پلنیکه معرفی میشه دریافت و پرداختش به بیت کوین هست و مثل سایت های دیگه نیست که بیت کوین تحویل بگیرن، و دلار تحویل بدن. حتی درصد ها رو روی بیت کوین حساب میکنه. پس مطمئن باشید یکی از قدرتمند ترین رونیو شیر ها در سال های آینده خواهد بود. به فکر دو ماه و سه و ماه و شش ماه نباشید، این پلن حداقل 3 سال عمر خواهد کرد. از ما گفتن بود...

سلام

احتمالا بنده رو با پست های زیر می شناسید. پست هایی که سرمایه گذاری MPA و MPCA رو توش توضیح دادم و همراه اثبات پرداختی ها از ابتدا تا انتهای پست MPA بودم و در حال حاضر با MPCA دارم ادامه میدم. اگر یادتون نمیاد یا دوباره توضیح لازم هست میتونید از لینک زیر مطالعه کنید:

کسب درآمد میلیونی از سیستم جدید فوق معتبر - شماره 2- MPCA
کسب درآمد میلیونی بهمراه معرفی سیستم MPA - مبتنی بر revenue share = (توزیع سود درآمد بین اعضا)

این بار میخوام سیستم دیگه و مشابهی رو معرفی کنم که هم مدیرش رو می شناسم و چند سالی هست باهاش در ارتباطم، و هم پلنش رو به گونه ای ارزیابی کردم که میتونه تا سال ها پایدار و موندگار باشه.

توضیح همیشگی بنده:
به علاوه اینکه مطمئن باشید من هیچ وقت پلن یا سایت غیرمعتبری رو معرفی نمیکنم و نخواهم کرد. به عنوان یه اینترنت مارکتر حرفه ای عقیده ام بر این هست که معرفی پلن های غیر معتبر یا هایپ اولین ضربه ای که میزنه به خود من هست و تنها در صورتی که پلن معتبری معرفی بشه میتونه اولین چیزی که برای من به وجود بیاره اعتبار هست. من حتی به سود و کمیسیون هاش هم فکر نمیکنم بلکه چیزی که در اینترنت مارکتینگ اهمیت زیادی داره اعتبار مارکتر هست که برای بعد هاش (به فرض اگر بخواد پلنی راه اندازی کنه) به دردش میخوره

خب
پس در این که پلن معتبر و فوق مطمئنی رو برای سرمایه گذاری در چنته دارم، شک نکنید.

--------------------------------
خلاصه پلن سایت:
پلن 1
هزینه پکیج: 0.006 BTC
اعتبار بنر به صورت چرخشی: 2000
اعتبار تبلیغ متنی: 4000
اعتبار تبادل ترافیک: 1000
توریع سود (غیرتضمینی): 125%
ماکسیمم تعداد پکیج این پلن: 50
حق عضویت ماهیانه: 0 (رایگان)

پلن 2
هزینه پکیج: 0.012 BTC
اعتبار بنر به صورت چرخشی: 4000
اعتبار تبلیغ متنی: 6000
اعتبار تبادل ترافیک: 2000
توریع سود (غیرتضمینی): 120%
ماکسیمم تعداد پکیج این پلن: 100
حق عضویت ماهیانه: 0.01 BTC

پلن 3
هزینه پکیج: 0.024 BTC
اعتبار بنر به صورت چرخشی: 8000
اعتبار تبلیغ متنی: 12000
اعتبار تبادل ترافیک: 4000
توریع سود (غیرتضمینی): 115%
ماکسیمم تعداد پکیج این پلن: 200
حق عضویت ماهیانه: 0.02 BTC

پلن 4
هزینه پکیج: 0.036 BTC
اعتبار بنر به صورت چرخشی: 12000
اعتبار تبلیغ متنی: 18000
اعتبار تبادل ترافیک: 6000
توریع سود (غیرتضمینی): 110%
ماکسیمم تعداد پکیج این پلن: نامحدود
حق عضویت ماهیانه: 0.03 BTC

کمیسیون زیر مجموعه = 6 درصد تنها برای خرید با کیف پول

برداشت از سایت:
حداقل برداشت روزانه = 0.01 بیت کوین
حداکثر برداشت روزانه = 0.25 بیت کوین

توضیحات مهم:

امتیاز سایت جهت ماندگاری و پایداری : محدودیت برداشت 2.4 برابری
پس برای موفق شدن در این سیستم باید سرمایه را روزانه یا هفتگی بیرون کشید، و دوباره تزریق کرد. به نوعی استراتژی سود مرکب (ترکیب کردن) سرمایه را باید در بیرون از سیستم انجام داد.

لینک ثبت نام :
برای کسانی که دوست دارند من رو به عنوان اسپانسر خودشون انتخاب کنند و توی این سیستم فوق قدرتمند ثبت نام کنند، لینک زیر، لینک ثبت نام با نام کاربری بنده است:

برای اطلاعات بیشتر با من در ارتباط باشید.
سپاس

تلگرام: @rightahead

rightahead

Registered User
لایک‌ها
167

upload_2017-2-24_23-18-5.png
برای کسانی که دوست دارند من رو به عنوان اسپانسر خودشون انتخاب کنند و توی این سیستم فوق قدرتمند ثبت نام کنند، لینک زیر، لینک ثبت نام با نام کاربری بنده است:

برای اطلاعات بیشتر با من در ارتباط باشید.
سپاس

تلگرام: rightahead

siamak222

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
سلام چه تفاوتی داره این سایت با MPCA فقط سود پلنها و هزینه پکیجها تفاوت داره که این تفاوت محسوس نیست چه هدفی داشته که شعبه 3 زده ؟

rightahead

Registered User
لایک‌ها
167
سلام چه تفاوتی داره این سایت با MPCA فقط سود پلنها و هزینه پکیجها تفاوت داره که این تفاوت محسوس نیست چه هدفی داشته که شعبه 3 زده ؟
سلام
این مدیریتش با مدیریت سایت ام پی سی فرق داره. اصلاً سایت جداگونه با مدیریت یک فرد دیگه هستش. توی فضای کسب درآمد حرفه ای همیشه باید به فکر multiple income stream باشین؛ ببرای همین، من معرفی ش کردم؛ وگرنه دلیل خاصی یا وجه برتری خاصی نسبت به ام پی سی نداره.
سپاس

djdaramad

Registered User
لایک‌ها
71
تو این جور سایتها تا الان نه ثبت نام کردم نه کار کردم و نه حساب بیت کوین و از این چیزا دارم ، از کجا باید شروع کنم ، حسای وب مانی دارم

بالا