• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کسب درآمد میلیونی از طریق خدمات فالوور و لایک اینستاگرام AllovellA.ir

shakhs

Registered User
لایک‌ها
48
سلام دوستان
شما میتونید با فروش خدمات ما به بقیه با قیمت بیشتر کسب درآمد خوبی راه بندازید.
میتونید فالوور و لایک و ویو رو مستقیم بفروشید یا اینکه پیج بسازید و فالوور تزریق کنید و پیجو بفروشید.
افزایش فالوور و لایک و ویو ایرانی واقعی
ارزانترین خدمات در بین سایت ها(مقایسه کنید)(ما سایت مادر هستیم و فروشنده ها و چندین سایت محصولاتشون رو از ما خریداری می کنن و به مشتریشون عرضه میکنن)
الان مابقی سایت ها دارن هر هزار عدد فالوور ایرانی رو تا ۱۰۰ هزار ت هم میفروشن در حالی که ما هر هزار عدد فالوور ایرانی رو ۹۹۰۰ ت و ۱۰۰ هزار فالوور رو ۵۹۹ هزار ت(هر هزار عدد تقریبا ۵ تا ۶ هزار ت) میفروشیم.
مزایا:
ارزان تر از همه جا
بدون نیاز به پسوورد مشتری
فالوور های واقعی و فعال ایرانی
تحویل سریع
www.AllovellA.ir

Last edited:

mehrashkan

Registered User
لایک‌ها
2,340
دوست عزیز آمار ریزش هم لطف کنید بگید
ممنون

Sent from my SM-G570F using Tapatalk

shakhs

Registered User
لایک‌ها
48
دوست عزیز آمار ریزش هم لطف کنید بگید
ممنون

Sent from my SM-G570F using Tapatalk
درود گرامی
ریزش بستگی به موضوع پیجتون و علایق فالوورهاتون داره
مثلا اگ پیجتون فان باشه و فعال ریزش ندارید و برعکس اگ پیجتون شخصی باشه و شاخ اینستا نباشید خخخخ ممکنه کلا تا ۱۰ درصد ریزش داشته باشید که بازم تعداد زیادی نیست و طی یک هفته فالوورهاتون به ثبات خودش میرسه.

razi123450

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
123
برا هر شهر سوا داری؟
مثل برا شهر تهران فقط ؟
به شرط فعالیت میدین؟

shakhs

Registered User
لایک‌ها
48
برا هر شهر سوا داری؟
مثل برا شهر تهران فقط ؟پ
به شرط فعالیت میدین؟
درود گرامی،نه عزیز کل ایرانیها هستند،پیج ها توسط کاربران حقیقی ایرانی ثبت شده و این بستگی به فعالیت کاربران داره هیچ سیستمی نمیتونه تضمین کنه که همه کاربران فعال هستن یا نه،چون سیستم اضافه کردن فالوور میگرده هرچی پیج ایرانی هست رو به صورت تصادفی تزریق میکنه (اعم از فعال یا غیرفعال)،اگر شما بدنبال فعالیت زیاد کاربران هستید باید یه پیج که فعال هست و فالوورهاش صددرصد از طریق پستهاش جمع آوری شده رو خریداری کنید که باید هزینه گزافی رو بپردازید.

razi123450

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
123
درود گرامی،نه عزیز کل ایرانیها هستند،پیج ها توسط کاربران حقیقی ایرانی ثبت شده و این بستگی به فعالیت کاربران داره هیچ سیستمی نمیتونه تضمین کنه که همه کاربران فعال هستن یا نه،چون سیستم اضافه کردن فالوور میگرده هرچی پیج ایرانی هست رو به صورت تصادفی تزریق میکنه (اعم از فعال یا غیرفعال)،اگر شما بدنبال فعالیت زیاد کاربران هستید باید یه پیج که فعال هست و فالوورهاش صددرصد از طریق پستهاش جمع آوری شده رو خریداری کنید که باید هزینه گزافی رو بپردازید.
هزینش برا هر کا چند تومن هستش؟
شما با برنامه جمع آوری میکنید؟

shakhs

Registered User
لایک‌ها
48
هزینش برا هر کا چند تومن هستش؟
شما با برنامه جمع آوری میکنید؟
درود
در هر خرید هرچه تعداد بیشتری سفارش داده بشه ارزونتر محاسبه میشه،به سایت مراجعه کنید.(یک کا ۹۹۰۰ ت،در صورت خرید بالای ۱۰۰ کا تا ۵۰۰۰ ت میرسه)
نخیر عزیز اگر با برنامه بود نمیتونستیم برای یک پیج میلیونی فالوور ایرانی تزریق کنیم.

yank

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
44
نماد اعتمادی که گذاشتی کسی گزارش برات رد کنه حداقل 3 ماه حبس داری بچه بازی شده وب ایران

shakhs

Registered User
لایک‌ها
48
نماد اعتمادی که گذاشتی کسی گزارش برات رد کنه حداقل 3 ماه حبس داری بچه بازی شده وب ایران
درود گرامی
ممنون از تذکرتون،من همون اول که سایتو برامون طراحی کردن فایلشو از مدیریت وردپرس پاک کردم ولی نمیدونم چرا نشون میده،از سیپنل هم نتونستم پیداش کنم،در عین حال پیگیر ثبت ای نماد هم هستیم.

freebird

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
362
از ایشون 1000 تا تست گرفتم و کارشون هم سریع و خوب بود اما فالورها یا عرب هستن یا فیک در هر صورت به نصبت قیمت برای پیج هایی که صرفا میخوان یوزر جمع کنن خوبه ولی پیج های محتوا دار زیاد به دردشون نمیخوره ( ابته به من اینو تو چت تلگرام گفتند من اصرار کردم برای تست )

mehrashkan

Registered User
لایک‌ها
2,340
از ایشون 1000 تا تست گرفتم و کارشون هم سریع و خوب بود اما فالورها یا عرب هستن یا فیک در هر صورت به نصبت قیمت برای پیج هایی که صرفا میخوان یوزر جمع کنن خوبه ولی پیج های محتوا دار زیاد به دردشون نمیخوره ( ابته به من اینو تو چت تلگرام گفتند من اصرار کردم برای تست )
ایشون که میگن ایرانی هستن فالور ها

دوست عزیز لطفا یه فیدبکی هم از ریزش ها بده
ممنون

freebird

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
362
ایشون که میگن ایرانی هستن فالور ها

دوست عزیز لطفا یه فیدبکی هم از ریزش ها بده
ممنون
البته خودتون که استاد هستید این ای دی های الکی ریزششون خیلی کم هست در حد 60 تا 100 نفر که اونم اضافه ایشون براتون از اول میریزه ولی ایرانی نیستن ( یا باشنم فیک ای هستن )

بالا