• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کسب درآمد نا محدود

btcblog

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

به دو نفر فعال و با تجربه با آشنایی کامل به بیت کوین نیازمندیم

کسب درآمد نامحدود از ارسال مطلب درباره بیت کوین و کسب درآمد از اینترت

درآمد از ارسال هر پست 0.00025 بیت کوین
و درآمد از هر بازدیدی که از مطلب خواهد شد 0.0000025 بیت کوین خواهد بود

بر فرض مثال 4 مطلب در روز ارسال خواهید کرد و هر مطلب هم جداگانه در روز 10.000 تا بازدید کننده داشته باشد درآمد شما درماه حدودا 3 بیت کوین خواهد بود. حال تصور کنید که این درآمد با ارسال مطالب بیشتر خیلی بیشتر از این ها خواهد بود

نحوه تسویه درآمد هم هر دو هفته یک بار در صورتی که مبلغ درآمد بالای 20.000 تومان باشد

توجه داشته باشید که از هر بازدید کننده از مطلب درآمد کسب خواهید کرد نه از هر بازدید و مشاهده

مطالب باید در موضوعات اخبار بیت کوین، آموزش های بیت کوین، کسب درآمد های بیت کوین و هر کسب و کار اینترنتی و تکنولوژی ارسال شوند.

تمامی مطالب ارسالی باید حرفه ای باشد

فعلا به دو نفر برای این پروژه نیازمندیم.

افرادی که توانایی این کار را دارند با تلگرام یا ایمیل زیر در تماس باشد :

تلگرام : telegram.me/Bistcoin

ایمیل : [email protected]

omid109

Registered User
لایک‌ها
37
این آمورش بدست آوردن بیت کوین چی هست تا حالا گمان می بردم که بیت کوین آموزش نداره یعنی همش شانسیه فقط یه واحد پول من دراوردی برای سایتای کلیکی و... اگرم نیست شامل حال ما که در ایرانیم نمیشه اما بیت کوین هرچیه وجودش لازمه حداقل به ارزهای دیگه لطمه نمیزنه تحریم هم روش اثر نداره
من چندتا مطلب درباره بیت کوین دارم اینم وبلاگم http://tejaratgah.rzb.ir

BTC Tech

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
28
این آمورش بدست آوردن بیت کوین چی هست تا حالا گمان می بردم که بیت کوین آموزش نداره یعنی همش شانسیه فقط یه واحد پول من دراوردی برای سایتای کلیکی و... اگرم نیست شامل حال ما که در ایرانیم نمیشه اما بیت کوین هرچیه وجودش لازمه حداقل به ارزهای دیگه لطمه نمیزنه تحریم هم روش اثر نداره
من چندتا مطلب درباره بیت کوین دارم اینم وبلاگم http://tejaratgah.rzb.ir

دوست عزیز، شما دیدگاهت نسبت به بیتکوین کاملاً غلط هست و بیتکوین نه شانسی هست و نه به سایتهای کلیکی مربوط میشه و نه از این جور چرندیات. شما بهتره در هر زمینه ای که می خواهی اطلاعات کسب کنی به مرجع تخصصی اون مراجعه کنی و این رو بدون که برای بالا بردن سطح اطلاعات باید وقت صرف کرد.

بیتکوین یک ارز کاملاً معتبر هست و بزرگترین خاصیتش اینه که غیر متمرکز هست ، یعنی کنترل کامل پول هر شخص دست خودش هست و هیچ مرکز یا نهاد یا موسسه و کلاً هیچ جا و هیچ شخصی کنترلی بر اون نداره و نمیتونه دخل و تصرفی توش وارد کنه . سیستم کنترلش هم به این صورته که توسط یک سری استخراج کننده، تراکنشهای شبکه تایید میشه و امنیت شبکه تامین میشه. آگاهی و شناخت نسبت به بیتکوین به حدی گسترده هست که باید ماه ها برای یادگیری وقت صرف کنی.

اما در همه جای دنیا یک سری ابله هستند که دنبال در آمدهای چندرغازی از اینترنت هستند و فکر میکنن با قطره قطره درآمد کسب کردن توسط استفاده از سایتهای کلیکی و این جور کلاهبرداری ها میتونن پولدار بشن. شما هم احتمالاً از طریق مطالب یکی از همین افراد با بیتکوین آشنا شدی چون این دو تا جمله ای که راجع به بیتکوین گفتی دقیقاً حرفای آدمهاییه که خودشون هیچ چی در باره بیتکوین نمیدونن و به خاطر جمع کردن زیر مجموعه برای کسب درآمد از سایتهای کلیکی و دریافت رایگان و ... می خواهند به دیگران در باره بیتکوین آموزش بدهند و چون خودشون چیزی راجع به اون نمیدونن با یک مشت توضیحات مزخرف مردم رو گمراه میکنن و دیدگاه افراد رو نسبت به بیتکوین اشتباه پایه ریزی میکنن.

برای یادگیری در مورد بیتکوین به سایت bitcoin.org که سایت رسمی بنیاد بیتکوین هست مراجعه کن و پس از اینکه یک شناخت کلی در موردش پیدا کردی به فروم bitcointalk.org که فروم رسمی بیتکوین هست مراجعه کن. البته یک فروم خیلی خوب به نام پولفا بود که متخصص های بیتکوین تو ایران همه اونجا عضو بودن و مطالب بسیار خوبی داشت که مدتیه جمع شده و الان هم یه فروم به اسم btctalk.com هست که به زبان فارسیه و مطالب خوبی داره و دو تا از مدیرای همون فروم پولفا ادارش میکنن.

این مطلب هم که در این تاپیک هست پی گیرش نباش چون اینها همه خر رنگ کنی و کلاهبرداریه.

daniyal67

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
کاربر btc tech درست می گه ولی بزار حرفشو بزنه شاید حرفی برای گفتن داشته باشه .

بالا