• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کسب درآمد نا محدود

btcblog

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

به دو نفر فعال و با تجربه با آشنایی کامل به بیت کوین نیازمندیم

کسب درآمد نامحدود از ارسال مطلب درباره بیت کوین و کسب درآمد از اینترت

درآمد از ارسال هر پست 0.00025 بیت کوین
و درآمد از هر بازدیدی که از مطلب خواهد شد 0.0000025 بیت کوین خواهد بود

بر فرض مثال 4 مطلب در روز ارسال خواهید کرد و هر مطلب هم جداگانه در روز 10.000 تا بازدید کننده داشته باشد درآمد شما درماه حدودا 3 بیت کوین خواهد بود. حال تصور کنید که این درآمد با ارسال مطالب بیشتر خیلی بیشتر از این ها خواهد بود

نحوه تسویه درآمد هم هر دو هفته یک بار در صورتی که مبلغ درآمد بالای 20.000 تومان باشد

توجه داشته باشید که از هر بازدید کننده از مطلب درآمد کسب خواهید کرد نه از هر بازدید و مشاهده

مطالب باید در موضوعات اخبار بیت کوین، آموزش های بیت کوین، کسب درآمد های بیت کوین و هر کسب و کار اینترنتی و تکنولوژی ارسال شوند.

تمامی مطالب ارسالی باید حرفه ای باشد

فعلا به دو نفر برای این پروژه نیازمندیم.

افرادی که توانایی این کار را دارند با تلگرام یا ایمیل زیر در تماس باشد :

تلگرام : telegram.me/Bistcoin

ایمیل : [email protected]

meysam1369

Registered User
لایک‌ها
115
درآمد ارسال هر پست رو به 250 هزار ساتوشی افزایش بدید من در خدمتتون هستم، از سال 2013 هم در مبحث بیت کوین و ارزهای جایگزین فعالیت می کنم و آشنایی متوسط به بالا با این مباحث دارم، توجه داشته باشید ترجمه مطالب در مورد بیت کوین نیاز به دانش تخصصی در این زمینه داره و به نوعی ترجمه تخصصی محسوب میشه و با توجه به اینکه الان بنده می تونم 100 هزار ساتوشی روزانه از طریق سابت های کسب درآمد قطره ای، درآمد داشته باشم، این میزان درآمدی که شما برای ترجمه مطالب در نظر گرفتید اصلاً به صرفه نیست.

btcblog

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
درآمد ارسال هر پست رو به 250 هزار ساتوشی افزایش بدید من در خدمتتون هستم، از سال 2013 هم در مبحث بیت کوین و ارزهای جایگزین فعالیت می کنم و آشنایی متوسط به بالا با این مباحث دارم، توجه داشته باشید ترجمه مطالب در مورد بیت کوین نیاز به دانش تخصصی در این زمینه داره و به نوعی ترجمه تخصصی محسوب میشه و با توجه به اینکه الان بنده می تونم 100 هزار ساتوشی روزانه از طریق سابت های کسب درآمد قطره ای، درآمد داشته باشم، این میزان درآمدی که شما برای ترجمه مطالب در نظر گرفتید اصلاً به صرفه نیست.
سلام
خیلی عالی
باعث افتخاره همکاری با شما
تلگرام یا یاهو دارید برای صحبت و همکاری؟

btcblog

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام مجدد به شما دوست عزیزم
ادتون کردم

btcblog

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خوب یه سری توضیحات رو اینجا بهتون بگم
bistcoin.blog.ir بلاگی است که قرار هست با هم همکاری داشته باشیم که چند روز آینده یک دامین مستقل هم بهش وصل می کنیم.
همان طور که خودتان استاد این کار هستید شما از هر ارسال مطلب یه مبلغی که با هم توافق کردیم رو دریافت می کنید و همچنین شما باید روی بازدیدش هم کار کنید. به طور مثال با ارسال لینک تو انجمن ها ، شبکه های اجتماعی و روش هایی دیگه که خودتون بهتر از من می دونید. از هر بازدیدکننده هم مبلغی که گفته شد به شما تعلق میگرد. از هر بازدید کننده نه از هر مشاهده.
همچنین زمانی که ترافیک و بازدیدمون قابل توجه شد و بیت کوین کاملا معرفی شد ما هدف اصلیمون رو ارائه می کنیم. ثبت نام در دوره راز 120 هزار دلاری با بیت کوین. که در دوره اول باید 100 نفر پذیرش داشته باشیم که مبلغ آن هم 150.000 تومان هست. شما از این موضوع هم می توانید کسب درآمد داشته باشید. به ازای هر نفری که معرفی می کنید تا در این دوره ثبت نام کنه 20.000 تومان هم به شما تعلق خواهد گرفت

بالا