• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کسب درآمد واقعی از یک سایت ایرانی معتبر بدون کلیک (کافیست یکبار در روز لاگین کنید)

compute_iman

Registered User
لایک‌ها
40
سلام
دوستان من از جمله افرادی هستم که خیلی از روش های کسب درآمد اینترنتی مثل بیت کوین و سایت های کلیکی و ... رو تست کردم ولی تو هیچ کدوم درآمد درست و حسابی نتونستم کسب کنم و بیخیالشون شدم اما سایتی که امروز بهتون معرفی می کنم با بقیه فرق داره ، تو این سایت فقط کافیه روزی یه بار لاگین کنید.
روش کار به این صورت هست که ابتدا به اینجا مراجعه میکنید و بعد از ثبت نام به منوی فعالیت و کسب درآمد میرید و بازدید خودکار از سایت ها رو می زنید بعد از اون سایت بصورت خودکار صفحات وب رو باز میکنه و در ازای هر بازدید بهتون مبلغی رو میده (البته بعضی مواقع قطع میشه و باید سر بزنید که اگه قطع شد دوباره دکمه بازدید خودکار رو بزنید )
از سایت میترارنک روزانه تا 2 هزار تومن می تونید درآمد داشته باشید و وقتی به 20 هزار تومن رسید درخواست واریز بدید.
این سایت حدود 3 سال هست که داره کار می کنه ، من خودم تستش کردم و بعد از رسیدن به حد نساب ، پول به کارتم واریز شد.
توصیه میکنم اگه قصد فعالیت در این سایت رو دارید در ساعاتی که اینترنت رایگان دارید استفاده کنید که ترافیکتون هم مصرف نشه و دوستانی که vps دارند هم می تونند با vps لاگین کنند که نگران ترافیک هم نباشند اما با ip خارجی فقط روزی 1000 تومن میشه درآمد داشت.
دوستان لطفا قوانین سایت رو بخونید که مشکلی براتون پیش نیاد.
البته سایت دارای امکانات بیشتری هست و میشه با برنامه ریزی و گذاشتن وقت ، درآمد زیادی ازش داشت.
موفق باشید.

ctcn8311885

Registered User
لایک‌ها
1,168
روزی 2 تومن؟! خیلی کمه. درآمد تبلیغات کلیکی برای یک ساعت میشه 2 تومن

compute_iman

Registered User
لایک‌ها
40
روزی 2 تومن؟! خیلی کمه. درآمد تبلیغات کلیکی برای یک ساعت میشه 2 تومن
ساعتی 2000 تومن؟!
داش اگه سایتی سراغ داری که ساعتی 2 تومن با کلیک میده و تستش کردی و قابل اطمینانه لطف کن معرفی کن که بقیه هم استفاده کنن
ضمنا این سایت اصلا نیاز به گذاشتن وقت نداره ، بصورت اتوماتیک تبلیغات رو نشون میده و در ساعاتی که اینترنتتون رایگانه هزینه ترافیک هم پرداخت نمی کنید.

pooya87

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
335
سلام
~~ مثل بیت کوین ~~ و ... رو تست کردم ولی تو هیچ کدوم درآمد درست و حسابی نتونستم کسب کنم و ب~~
موفق باشید.
بیت کوین از چه راهی درآمد کسب کردی؟
mine یا faucet؟ یا راه دیگه

morteza5921

Registered User
لایک‌ها
104
دوست عزیز میشه مرورگر رو رو حالت فقط نوشته گذاشت تا کمتر ترافیک مصرف شه یا قسمت های کلیکی تصویر هست.
میشه با یک کامپیوتر و یک خط اینترنت چند ای پی مختلف داشت(به کمک برنامه یا چیزی) و چند نام کاربری ساخت و از همشون همزمان کسب درامد کرد؟

یک سوال دیگه هم دارم دوستان اهل فن لطف کنن جواب بدن من از مبین نت استفاده میکنم و ماهی 30تومن سرعت یک مگ با 4گیگ حجم میگیرم حالا با این میزان حجم میتونم یک ماه در اینترنت توی سایت های کلیکی کسب درامد کنم . و اینکه اگر روزی 4 تا 6 ساعت وقت بذارم متوسط درامدی که میتونم بدست بیارم فقط از سایت های ایرانی چند تومن میشه

compute_iman

Registered User
لایک‌ها
40
دوست عزیز میشه مرورگر رو رو حالت فقط نوشته گذاشت تا کمتر ترافیک مصرف شه یا قسمت های کلیکی تصویر هست.
میشه با یک کامپیوتر و یک خط اینترنت چند ای پی مختلف داشت(به کمک برنامه یا چیزی) و چند نام کاربری ساخت و از همشون همزمان کسب درامد کرد؟

یک سوال دیگه هم دارم دوستان اهل فن لطف کنن جواب بدن من از مبین نت استفاده میکنم و ماهی 30تومن سرعت یک مگ با 4گیگ حجم میگیرم حالا با این میزان حجم میتونم یک ماه در اینترنت توی سایت های کلیکی کسب درامد کنم . و اینکه اگر روزی 4 تا 6 ساعت وقت بذارم متوسط درامدی که میتونم بدست بیارم فقط از سایت های ایرانی چند تومن میشه
ببینید خود سایت اجازه ساخت 3 نام کاربری با 3 خط متفاوت رو برای یک نفر میده اما با یک خط اینترنت میشه پیاده کرد یا نه رو نمی دونم ، خودم از 2 تا vps استفاده میکنم
در مورد اون سوال هم دوستان باید جواب بدن

بالا