• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کسب درآمد واقعی و تست شده از اینترنت بدون سرمایه اولیه

xmohamad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام دوستان
امروز پس از دریافت دومین 1000$ ام از سایت 2dollarclick تصمیم گرفتم حقم را در قبال بچه های این تالار ادا کنم و این سایت را به آن ها معرفی کنم.اول از شیوه درآمد سایت برایتان توضیح می دهم تا مطمئن شوید کلاه بردار نیست بعد به سراغ کسب درآمد شما میروم.

شیوه در آمد سایت 2dollarclick:
1)دریافت هزاران دلار از تبلیغ کنندگان و شرکت ها
2)فروش محصولات خود
3)دریافت حقوق از سیستم هایی مانند پی پال و آلرت پی
4)سرمایه گذاری در فارکس با این پول ها
5)خرید و فروش سایت های تبلیغاتی

اکنون که دریافتید این سایت چقدر درآمد کلانی دارد میرویم به شیوه فعالیت آن میپردازیم.این سایت یا بهتر بگویم این شرکت تجاری در قبال پول های کلانی که از شرکت ها بابت درج تبلیغات در سایت خود میگیرد موظف است روزانه تعداد زیادی بازدید برای تبلیغات آن ها جذب کند.حال شرکت با شیوه نوین تجاری خود برای هر کلیک شما که حداکثر 30 ثانیه به طول می انجامد 2$ به شما پرداخت میکند.لازم است بدانید این سایت در هر روز برای کاربران 8 تبلیغ نمایش میدهد که مجموع آن ها می شود 16$ و در حدود ماهانه 500 هزار تومان!نکته مهم این جاست که من خودم تا کنون 2000$دلار دریافت داشته ام و هرچه زودتر عضو شوید(به طور رایگان) امتیاز بالاتری نسبت به بقیه خواهید داشت.همچنین از یکی از دوستان امریکایی خود شنیدم که میگفت 2dollarclick قرار است که 3000 نفر از کاربران را سالیانه استخدام رسمی کند که ماهانه 2000$ به آنها حقوق ثابت به اضافه عیدی کریستمس و... بدهد.

سایت 2dollarclick وقتی حساب شما به 1000$ برسد از شما شماره حساب پی پال یا آلرت پی میگیرد و مبلغ را برای شما واریز میکند.البته جای نگرانی نیست چون من برایتان حساب آلرت پی می سازم کافی است در 2dollarclick ثبت نام کرده و به من ایمیل ([email protected]) بزنید تا من حساب آلرت پی یا پی پال وریفای شده برایتان باز کنم و همچنین با ترفند های من ماهانه بیش از 1000$ از این سایت کسب کنید که وقتی نقد کنید یک میلیون و دویست هزار و شایدم بیشتر میشود.
دوستان این پول به هیچ وجه رویایی نیست.1000$ برای یک آمریکایی کفاف یک هفته هم به زور میدهد ولی برای ما یک دنیاست!!!!

خب ابتدا روی لینک زیر کلیک کنید:

برای کسب درآمد میلیونی آماده ام!

اکنون به صفحه ای شبیه زیر وارد میشوید که باید طبق روش زیر اطلاعات را وارد کنید:
1.jpg

Username : نامی که میخواهید به آن شناخته شوید،همان نام کاربری است
Password : همان رمزی است که میخواهید به حساب شما اختصاص یابد(مراقب باشید کوتاه انتخاب نکنید.)
Verify Password : رمزی که در فیلد قبلی وارد کردید دوباره و با دقت وارد کنید.
Email Address : آدرس ایمیل خود را وارد کنید.اگر ندارید روی کلمه قرمز کلیک کنید.
Referrer : معرف(یعنی من)که این فیلد از قبل پر شده است( xmohamad ).این فیلد را به هیچ وجه تغییر ندهید چون در ابتدای عضویت شما اگر این فیلد تغییر یافته باشد شما از 25$هدیه بی بهره میمانید.
Full name : اسم و فامیل خود را کامل و صحیح وارد کنید.اگر اشتباه وارد کنید موقع دریاف درآمدتان مشکل پیدا خواهید کرد.
Country : آمریکا را از لیست انتخاب کنید.اگر قبول نکرد ایران را انتخاب کنید.
Terms of Service : این گزینه را برای ثبت نام لازم است تیک بزنید.
و در آخر روی کلید Create Account کلیک کنید تا اکانت شما ساخته شود.
پس از آن احتمالا ایمیلی برای شما ارسال میشود که باید آن را باز کنید و لینک داخل آن را کلیک کنید.در هر مرحله اگر مشکلی داشتید زنگ بزنید راهنمایی تان می کنم عزیزان.
شماره موبایل من : 09130099165
آدرس ایمیل من : [email protected]

Last edited:

avan

Registered User
لایک‌ها
207
سلام دوستان
امروز پس از دریافت دومین 1000$ ام از سایت 2dollarclickتصمیم گرفتم حقم را در قبال بچه های این تالار ادا کنم و این سایت را به آن ها معرفی کنم.اول از شیوه درآمد سایت برایتان توضیح می دهم تا مطمئن شوید کلاه بردار نیست بعد به سراغ کسب درآمد شما میروم.

شیوه در آمد سایت 2dollarclick:
1)دریافت هزاران دلار از تبلیغ کنندگان و شرکت ها
2)فروش محصولات خود
3)دریافت حقوق از سیستم هایی مانند پی پال و آلرت پی
4)سرمایه گذاری در فارکس با این پول ها
5)خرید و فروش سایت های تبلیغاتی

اکنون که دریافتید این سایت چقدر درآمد کلانی دارد میرویم به شیوه فعالیت آن میپردازیم.این سایت یا بهتر بگویم این شرکت تجاری در قبال پول های کلانی که از شرکت ها بابت درج تبلیغات در سایت خود میگیرد موظف است روزانه تعداد زیادی بازدید برای تبلیغات آن ها جذب کند.حال شرکت با شیوه نوین تجاری خود برای هر کلیک شما که حداکثر 30 ثانیه به طول می انجامد 2$ به شما پرداخت میکند.لازم است بدانید این سایت در هر روز برای کاربران 8 تبلیغ نمایش میدهد که مجموع آن ها می شود 16$ و در حدود ماهانه 500 هزار تومان!نکته مهم این جاست که من خودم تا کنون 2000$دلار دریافت داشته ام و هرچه زودتر عضو شوید(به طور رایگان) امتیاز بالاتری نسبت به بقیه خواهید داشت.همچنین از یکی از دوستان امریکایی خود شنیدم که میگفت 2dollarclickقرار است که 3000 نفر از کاربران را سالیانه استخدام رسمی کند که ماهانه 2000$ به آنها حقوق ثابت به اضافه عیدی کریستمس و... بدهد.

سایت 2dollarclickوقتی حساب شما به 1000$ برسد از شما شماره حساب پی پال یا آلرت پی میگیرد و مبلغ را برای شما واریز میکند.البته جای نگرانی نیست چون من برایتان حساب آلرت پی می سازم کافی است در 2dollarclickثبت نام کرده و به من ایمیل ([email protected])بزنید تا من حساب آلرت پی یا پی پال وریفای شده برایتان باز کنم و همچنین با ترفند های من ماهانه بیش از 1000$ از این سایت کسب کنید که وقتی نقد کنید یک میلیون و دویست هزار و شایدم بیشتر میشود.
دوستان این پول به هیچ وجه رویایی نیست.1000$برای یک آمریکایی کفاف یک هفته هم به زور میدهد ولی برای ما یک دنیاست!!!!

خب ابتدا روی لینک زیر کلیک کنید:

برای کسب درآمد میلیونی آماده ام!

اکنون به صفحه ای شبیه زیر وارد میشوید که باید طبق روش زیر اطلاعات را وارد کنید:
1.jpg

Username:نامی که میخواهید به آن شناخته شوید،همان نام کاربری است
Password:همان رمزی است که میخواهید به حساب شما اختصاص یابد(مراقب باشید کوتاه انتخاب نکنید.)
VerifyPassword:رمزی که در فیلد قبلی وارد کردید دوباره و با دقت وارد کنید.
EmailAddress:آدرس ایمیل خود را وارد کنید.اگر ندارید روی کلمه قرمز کلیک کنید.
Referrer:معرف(یعنی من)که این فیلد از قبل پر شده است( xmohamad ).این فیلد را به هیچ وجه تغییر ندهید چون در ابتدای عضویت شما اگر این فیلد تغییر یافته باشد شما از 25$هدیه بی بهره میمانید.
Full name:اسم و فامیل خود را کامل و صحیح وارد کنید.اگر اشتباه وارد کنید موقع دریاف درآمدتان مشکل پیدا خواهید کرد.
Country:آمریکا را از لیست انتخاب کنید.اگر قبول نکرد ایران را انتخاب کنید.
Terms of Service:این گزینه را برای ثبت نام لازم است تیک بزنید.
و در آخر روی کلید Create Account کلیک کنید تا اکانت شما ساخته شود.
پس از آن احتمالا ایمیلی برای شما ارسال میشود که باید آن را باز کنید و لینک داخل آن را کلیک کنید.در هر مرحله اگر مشکلی داشتید زنگ بزنید راهنمایی تان می کنم عزیزان.
شماره موبایل من:09130099165
آدرس ایمیل من:[email protected]
برو عمو خدا روزیتو جایی دیگه بده.

GreenRoad

Registered User
لایک‌ها
79
دوست عزیز xmohamad - راجع به دو موضوع زیر توضیحی ارائه می فرمایید ؟

1- نوشتید اگر بخش معرف را که اسم شما هست ، پاک کنیم 25 دلار هدیه را از دست می دهیم ؟ این یعنی چی ؟ شما یعنی کاری می کنید که اگر کسی از طرف شما عضو بشه بهش 25 دلار میدید ؟ یا سایت علاقه ی خاصی به شما داره و هر کی از طرف شما باشه بهش 25 دلار میده ؟

2- دوستان دیدند که این سایت جز سایت های کلاه بردار هست. بهتر نیست عکس صفحه ی دریافت پولتان را برای شفاف سازی اینحا قرار دهید ؟

با سپاس

aliffvfhfhk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,924
راست می گویید اگر گرفتید فیش دریافن را این جا بگذار دوست عزیز

avan

Registered User
لایک‌ها
207
آقای محترم من همین الآن پیگیر بی احترامی شما بودم در سایت 2dollarclick شما با همین یوزر به مدت دوماه است عضو هستید.عزیز من چرا سعی نمی کنید این جو حسودی را از کشور اهورا مزدا بیرون کنیم؟چه اشکالی دارد وقتی شما و امثال ما کسب درآمد میکنیم دیگران هم بکنند؟درآمد ما همان که بوده هست چیزی ازما کم نمیشود اما یک دنیا خیر و برکت توشه راه زندگی ما خواهد شد...لطفا حسودی را از وجود خود بیرون کنید و هر آنچه تجربه کرده اید با این هم موطنان در میان بگذارید.من وظیفه خود را انجام دادم و روش کسب درآمدم را یاد دادم.سزای شما حسودان که علم خود را منتقل نمیکنید و جلوی مرا نیز میگیرید با اهورا مزد.
ثابت کن که منم.

GreenRoad

Registered User
لایک‌ها
79
Referrer : معرف(یعنی من)که این فیلد از قبل پر شده است( xmohamad ).این فیلد را به هیچ وجه تغییر ندهید چون در ابتدای عضویت شما اگر این فیلد تغییر یافته باشد شما از 25$هدیه بی بهره میمانید.

شماره موبایل من : 09130099165
آدرس ایمیل من : [email protected]

من از طریق شما عضو شدم و هیچ 25$ ای هم برام نیمد

تشریف نمی آورید توضیح بفرمایید که همه روشن شوند ؟؟!!

ضمنا همچنان منتظر دریافت عکس فیش 1000 دلار ای که از سایت گرفتید هستیم :happy:

aliffvfhfhk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,924
بابا چرا این قدر ما ایرانی دلمان را خوش می کنیم عزیزان سایتی که کلیکی باد و به ازای هر کلیکی که به نظر من از سنت بیشتر بدهد کلاهبردار است چون که سابقه کار با این گونه سیستم ها را داشته ام عزیز ان من

xmohamad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
دوست عزیز xmohamad - راجع به دو موضوع زیر توضیحی ارائه می فرمایید ؟

1- نوشتید اگر بخش معرف را که اسم شما هست ، پاک کنیم 25 دلار هدیه را از دست می دهیم ؟ این یعنی چی ؟ شما یعنی کاری می کنید که اگر کسی از طرف شما عضو بشه بهش 25 دلار میدید ؟ یا سایت علاقه ی خاصی به شما داره و هر کی از طرف شما باشه بهش 25 دلار میده ؟

با سپاس

اگر صفحه اول سایت را خوانده باشید دیده اید که عضو و امپلوی از 10% تا 200% از کارکرد دیگری سود میبرند که از من 20% است و شما 25 دلار از درآمد روزانه من سهم میبرید

funds4x

Registered User
لایک‌ها
2
عزیز اگه راست میگین که 1000 دلار از این سایت دریافتی داشتین لطف کن فیش دریافتیتو بزاز

و دوم اینکه شما که درامد 1000 دلاری داری چه نیازی به رفرال گیری داری تا اونجایی که من میدونم از هر رفرال درصد ناچیزی به شما میدن:lol:

salehnia

Registered User
لایک‌ها
16
بله پیرو حرف دوست عزیزمان گوگل برای هر کلیک به من از نیم دلار تا یک دلار میپردازد و این عزیز میفرمایند گوگل SCAM است.خب حق دارید شما به اندازه کافی سواد و هوش تجارت ندارید.من MBA خوندم درک میکنم سود کلان این شرکت ها را.
البته من هم که MBA نخوندم ولی درک میکنم این شرکت ها چطوری سود میکنند . چون خیلی هاشون اومدن و سود کردن و رفتن !!

sIiiS

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
181
مگه هنوز از این سایت های اسکم وجود داره؟!

aliffvfhfhk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,924
بله پیرو حرف دوست عزیزمان گوگل برای هر کلیک به من از نیم دلار تا یک دلار میپردازد و این عزیز میفرمایند گوگل SCAM است.خب حق دارید شما به اندازه کافی سواد و هوش تجارت ندارید.من MBA خوندم درک میکنم سود کلان این شرکت ها را.
در جواب دوست عزیزمان باید بگویم من اصلا حرفی از گوگل نزدم یک دوم نگاه کن گوگل برای همه ثابت شده است که پرداخت دارد ولی برای ما ایرانی ها باید هزار تا کلک بزنیم تا پولو بستانیم منظور من این بود که شما اگر واقعا 1000 دلار را گرفتید به ما هم بگید و نشان بدهید فیش دریافتی را دوست عزیز شما گفتی سابقه تجارت الکترونیک من ندارم من 3 سال به صورت حرفه ای سابقه تجارت الکترونیک دارم و لازم است ذکر کنم که دوست عزیز وقتی می خواهی جواب فردی را بدهی با حوصله نه اینکه تجربیان ان فرد را ببری زیر سوال خوب نگاه کن من یک سوال از شما پرسیدم در یک ایمیل که به شما زدم شما به من گفتی تنها راه کسب درامد فقط گوگل ادسنس است حالا عزیزان دیگر بیاییند ببیند ایا فقط از گوگل می شود درامد کسب کرد خوب عزیز

aliffvfhfhk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,924
دوست عزیز شما وبلاگی داشتید و الان دیگه به ان ادرس می رویم دیگر نیست چرا لطفا توضیح بدهید دوست عزیز این قدر تجربه دارم که سایتی این قدر پول به کسی نمی دهید مگر به غیر از گوگل ادسنس اونم تازه باید کار کنی تا پول در بیاوری دوست عزیز ما خوشحال می شویم شما بیایید بگید من 1000 دلار گرفتم و به ما هم یاد بدهی نه بیایی بگویی من mba خوندم دوست عزیز شما یک تایپک زدی حالا بیا ازش دفاع کن و موضوع بحث را عوض نکن خوب

aliffvfhfhk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,924
دوست عزیز محمد رضا امینی منتظر جواب هستم

Last edited:

SepehrR

Registered User
لایک‌ها
34
دوستان این پول به هیچ وجه رویایی نیست.1000$ برای یک آمریکایی کفاف یک هفته هم به زور میدهد ولی برای ما یک دنیاست!!!!
:دی
گوگل سیستم تبلغیاتش البته اینطوری نیست.

ضمنآ در این سایت شما 60 روز طول میکشه تا به حد نصابش برسید. هیچ کس تا اون موقع صبر نمیکنه و هیچ کس از این سیستمش پولی درنمیاره. به معنای واقعی کلمه اسکم هست

g1.nokia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوست عزیز اینجا دیگه محفل خصوصی خودمونیم من الان 5ماه از این سایت درخواست پورسانت دادم.اونو واریز نکردن به جای خود هرچقدر ایمیل میزنم جواب نمیدند.میتونم بهت ثابت کنم.البته شاید بعداز مدتی توام پی به کلاهبردار بودن این سایت برده باشی.اما اگه همچنان ادا میکنی که پول میده پس پول منو بگیر نصفش ماله تو

بالا