• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کسب درامد از اسواگ باکس

mojtaba19

Registered User
لایک‌ها
261
با سلام خدمت دوستان اسواگ باکسی.راستش هر چی فکر کردم دیدم درسته اقای استارتر تایپیک قبلی رو باز کردن ولی راستش درست نیست بدون مشورت با اعضا تایپیک رو بسته و دسترسی دوستان رو به تایپیک قطع کرده تا نتونند مشورت کنند در مورد این سایت یا مشکلاتش تصمیم در مورد کار کردن یا نکردن تو این سایت به عهده خود دوستان هست پس اقای استارتر شما که مجبور نکردید کسی رو پس نباید ناراحت کنید خودتونو.
من خودم راهی پیدا کردم برا این کار.
راستش من دفعه اول با ادرس الکی از ایالات متحده عضو این سایت شدم ولی بعدش که 35 دلار کاسب شدم و اکونتم حذف شد گر چه 35 دلار ضرر هم نکردم بعد که دوباره خواستم عضو شوم با ادرسی واقعی حتی اسم و فامیلی واقعی که به اون ادرس بخوره با سرچ تو یاهو و گوگل تونسم سر هم کنم که به ای پی کریو هم بخوره و با تغییر ادرس مک با نرم افزار و پاک کردن هیستوری دوباره عضو شدم فقط هم در قسمت ویوها و اکتیوی و سرچ فعالیت کردم که تا 60 دلار درامد ازم ویرفای تلفنی نخواست چون که محکم کاری کردم دوباره وقتی ویرفای خواست پاک کردم و با همون روش عضو شدم و باز فعالیت کردم و باز جواب داد حالا فکر میکنید بدون هزینه هر با 50 یا 60 دلار نمیارزه و بعد کنسل کنید و دوباره عضو بشید پول وفت مفته حالا اگر هزار تومن باشه حالا اگر کسی هم هست که ویرفای تلفنی کنه که اینجا اعلام کنه چه بهتر هزینشو هم اعلام کنه تشکر از انجمن و دوستان اسواگ باکسی

nelital

Registered User
لایک‌ها
204
برای هربار باید بازم یه کریو دیگه بخری؟
و جقدر طول کشید تا به 60 دلار رسیدید؟

todaybazar

Registered User
لایک‌ها
345
هر دم از این باغ بری میرسد!!!
اگر میخوای فعالیت کنی چرا ملت رو به درک میفرستی؟؟ هزینه و وقت بچه ها رو بدون داشتن اطلاعات هدر میدید. 3-4 ماه من خودم اینجا تایپیک داشتم که 80 درصدشون به دی اکتیو و انواع وریفای ها خوردن و وقت و عمر شون به هدر رفت وگرنه مشکل داشتم بیام تایپیک رو الکی ببندم و نون خودمو و چندین نفر دیگه رو آجر کنم .تاریخ مصرف این سایت دیگه تموم شده و امکان فعالیت با این اوضاع و سخت گیری های شدیدی که هست وجود نداره و فقط وقت تلف کردن است. شما تو وریفای تلفنی خودت موندی چه برسه به بقیه وریفای ها و مسائل و مشکلاتش .

توصیه من که بالای 50 تا زیر مجموعه داشتم و همشون رو وریفای کردم این است هرکی میخواد وقت و عمر خودشو تلف کنه و آخرش به پولشم نرسه فعالیت کنه.

sajad419

Registered User
لایک‌ها
74
اگر میخوای فعالیت کنی چرا ملت رو به درک میفرستی؟؟ هزینه و وقت بچه ها رو بدون داشتن اطلاعات هدر میدید. 3-4 ماه من خودم اینجا تایپیک داشتم که 80 درصدشون به دی اکتیو و انواع وریفای ها خوردن و وقت و عمر شون به هدر رفت وگرنه مشکل داشتم بیام تایپیک رو الکی ببندم و نون خودمو و چندین نفر دیگه رو آجر کنم .تاریخ مصرف این سایت دیگه تموم شده و امکان فعالیت با این اوضاع و سخت گیری های شدیدی که هست وجود نداره و فقط وقت تلف کردن است. شما تو وریفای تلفنی خودت موندی چه برسه به بقیه وریفای ها و مسائل و مشکلاتش .

توصیه من که بالای 50 تا زیر مجموعه داشتم و همشون رو وریفای کردم این است هرکی میخواد وقت و عمر خودشو تلف کنه و آخرش به پولشم نرسه فعالیت کنه.

تایید میشه:)

salehinia

Registered User
لایک‌ها
180

کاملا تایید میشه

mojtaba19

Registered User
لایک‌ها
261
من توتقریبا 23 روز به 50 دلار رسیدم نه وی پی ان خودمو عوض نکردم با همون ای پی عضو شدم فقط ادرس مک رو عوض کردم.من که قول ویرفای ندادم به کسی که شما میپرید وسط هر کسی خودش میدونه من که اجبار نکردم نظر دادم همین

nelital

Registered User
لایک‌ها
204
من توتقریبا 23 روز به 50 دلار رسیدم نه وی پی ان خودمو عوض نکردم با همون ای پی عضو شدم فقط ادرس مک رو عوض کردم.من که قول ویرفای ندادم به کسی که شما میپرید وسط هر کسی خودش میدونه من که اجبار نکردم نظر دادم همین
آقا مجتبی کار شما درسته
این آقای todaybazar بدون هزینه اکانت بچه ها رو وریفای میکرد بعد 25 هزار تومن میگرفت و میگفت 5 دلار هزینه میکنم بعدم میگفت حتماً باید زیرمجموعه من شید.
اون امضاشم دقیقاً لایق خودشه

فقط داداش مجتبی شما برداشت هم کردی؟

Last edited:

todaybazar

Registered User
لایک‌ها
345
آقا مجتبی کار شما درسته
این آقای todaybazar بدون هزینه اکانت بچه ها رو وریفای میکرد بعد 25 هزار تومن میگرفت و میگفت 5 دلار هزینه میکنم بعدم میگفت حتماً باید زیرمجموعه من شید.
اون امضاشم دقیقاً لایق خودشه

فقط داداش مجتبی شما برداشت هم کردی؟

بشکنه دستی که نمک نداره
تهمت هم حدی داره
.....
اومدی میگی من بدون هزینه از خودم شماره امریکا صادر میکردم و اکانت بچه ها رو وریفای میکردم . برو خودت یه اکانت بساز ببین میتونی خودتو وریفای کنی بعد بیا اینجا تهمت بزن.
من زیر گلو کسی چاقو نگذاشته بودم که بیاد زیرمجموعه من بشه . هرکسی میتونست بره خودش شماره پیدا کنه و شیوه کار رو یاد بگیره بدون استفاده از اون همه وقتی که برای تهیه کردن مطالب آموزشی تایپیک و سایت خودم و غیره و غیره که همه مطالب رو ریز به ریز با تصاویرش آموزش داده بودم .
الان هم اون شخصی که اومده تایپیک بسته رو از دوباره باز کرده خودم وریفایش کردم . این همه وقت و زحمتی که کشیدم و اون مقدار درامدی که نصیب دوستان شد آخرشم تهمتی بیش نشد .
والسلام

nelital

Registered User
لایک‌ها
204
فکر کردی فقط خودت بلدی سرچ کنی مهندس؟
فعلاً امتحانش نکردم چون تا مطمئن نشم نمیخوام برای کریو هزینه کنم.
آقا مجتبی شما همون 50 دلارو برداشت کردی؟

mojtaba19

Registered User
لایک‌ها
261
معلومه که برداشت کردم ولی بعدش ویرفای تلفنی خواست

salehinia

Registered User
لایک‌ها
180
زمانی که من در سواگ کار میکردم کاربر todaybazar اکانت منو با وجود اینکه زیر مجموعه ایشون نبودم وریفای کردن و مبلغ هم فقط 10 هزار تومان گرفتن و اصلا این بحث ها نیست که باید زیر مجموعه ایشون باشید تا وریفای بشین . من دیگه نه با سواگ کار دارم و نه با todaybazar ولی انصاف رو نمیشه زیر پا گذاشت .

mojtaba19

Registered User
لایک‌ها
261
اصلا با هم جنگ نکنید بحث نکنید من دوس ندارم جنگ و بحث رو من دوست دارم همه با هم خوب باشن و به هم احترام بزارن چه فایده داره همه خوبن هیچ کی بد نیست

nelital

Registered User
لایک‌ها
204
من اشتباه کردم معذرت میخوام
آقا مجتبی لطفاً ایمیلتو برام پ.خ کن

Last edited:
بالا