• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کسب درامد از اینترنت بدون یک ریال سرمایه گذاری

zinhari

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
13
سلام خسته نباشید
بنده مدت هاست در زمینه کسب و کار اینترنی فعالیت میکنم و قصد معرفی یکی از معتبر ترین سایت های کلیکی که دارای نماد اعتماد است را دارم.
در امد از طریق سایت های پی تی سی نسبتا ساده است و در روز کمتر از نیم ساعت وقت شما را میگیرد و شما را فقط با رایانه و اینترنت به درامد بالا میرساند.
تنها چیزی که نیاز دارید انتشار لینک رفرال گیری است که باعث درامد بالا میشه.
ابتدا وارد لینک زیر شوید و ثبت نام کنید .

http://azarbux.com/?r=651032433

سپس روی مشاهده تبلیغات کلیک کنید و تبلیغات رو نگاه کنید . برای مشاهده هر تبلیغ به شما 20 تومان تعلق میگیرد . اما این مبلغ کم است بنابراین شما میتوانید با انتشار لینک رلفرال گیری سایت افرادی را عضو سایت کنید . انوقت درامد شما بسته با تعداد این افراد بالا میرود. از این روش میتوانید ماهانه بالای یک میلیون توما کسب درامد کنید. افراد زیادی اینکار را انجام میدهند که میتوانید باسرچ در اینترنت (کسب درامد از طریق تبلیغات پی تی سی ) درباره ان تحقیق کنید .
برای راهنمایی و اموزش های حرفه ای تر به بنده ایمیل دهید . [email protected]
ضمن تاکید دوباره برای رایگان بودن این کار با تشکر

love222game

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
سلام
بی زحمت خودتون هم چک بفرمایید، بنظرم نماد اعتماد نداره.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------​

350_3.jpg

تاپیک بسته کسب درآمد آنلاین از بازی لم

zinhari

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
13
سلام
بی زحمت خودتون هم چک بفرمایید، بنظرم نماد اعتماد نداره.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------​

سلام خسته نباشید
این سایت دارای نماد اعتماد است که مدتی است که برای وجود ماژول زیرمجموعه اجارخ ای به تعلیق درآمده است. سایت ساماندهی نسبت به این ماژول حساس است و اذرباکس هم گفته چند هفته آینده سایت جدیدی افتتاح خواهد کرد تا کاربران علاوه بر اینکه در دوسایت فعالیت نمایند،مشکلاتی از قبیل نماد اعتماد را هم برطربف کند.
در هر صورت شما میتوانید رفتن به انتهای صفحه سایت نماد اعتماد که درحال بررسی است را ببینید باز هم تاکید میکنم تا یک ماه پیش نماد فعال بود و به خاطر ماژول زیر مجوعه گیری به حالت تعلیق درامد.
با تشکر

world15

Registered User
لایک‌ها
837
من از سال 91 با سایتای کلیکی کار میکردم یمشت دزد و کلاهبردار کم سن و سال و بیکار میان این نوع سایتا میزنن بعضیاشون مثه پیکوباکس میومد میزد شرکت داریم تو تهران و عکس میذاشت و ادرس میداد ک اعتماد کنن و گاهی تا 13 میلیون هم سرمایه گذاری میکردن ولی همه پرداختیاشون با پول مردم بود و بعد مدتی اسکم میشدن. دزدای بی سروپا
اکثر مدیراشم میشناختم اون زمان از طریق یاهو مسنجر چت میکردن و بعدی ک یک سایتشون اسکم میشد با نام های مختلف میرفتن دوباره باکس میزدن. شک ندارم این جدیدا همون کلاهبردارای قبلین.

Last edited:

zinhari

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
13
من از سال 91 با سایتای کلیکی کار میکردم یمشت دزد و کلاهبردار کم سن و سال و بیکار میان این نوع سایتا میزنن بعضیاشون مثه پیکوباکس میومد میزد شرکت داریم تو تهران و عکس میذاشت و ادرس میداد ک اعتماد کنن و گاهی تا 13 میلیون هم سرمایه گذاری میکردن ولی همه پرداختیاشون با پول مردم بود و بعد مدتی اسکم میشدن. دزدای بی سروپا
اکثر مدیراشم میشناختم اون زمان از طریق یاهو مسنجر چت میکردن و بعدی ک یک سایتشون اسکم میشد با نام های مختلف میرفتن دوباره باکس میزدن. شک ندارم این جدیدا همون کلاهبردارای قبلین.
سلام خسته نباشید
حرف شما کاملا متین
بنده در 7 سایت کلیکی که 6 تا از اون ها ایرانی هستن کار میکنم و توی زمینه تبلیغات کلیکی تقریبا میتونم بگم این 7 سایت حزو بهترین هاست. از جمله اذرباکس چرا که اذرباکس یک سال صادقانه کرد و پرداختی هاش هم نزدیگ به 80 میلیون تومن هست. در ضمن در انجمن با تک تک کاربران میتونید خصوصی و عمومی صحبت کنید(انجمن اذرباکس ) . همه ی اون ها رازی هستن چرا که اذرباکس بدون مشکل واقعا داره پرداخت هارو انجام میده . بنده چند وقت پیش 300 هزار تومان وام گرفتم از خود اذرباکس . به نظر بنده این سایت معتبری هست ولی اگر شک دارین بیاین حداقل فعالیت کنین،وقتی چند تا برداشت کردین ، بعد برین سراغ سرمایه گذاری یا اصلا سرمایه گذاری نکنین مثل من که هنوز سرمایه گذاری زیادی نکردم چون نیازی نمیبینم.درضمن ماژول هایی مثل سهام ، ادرس دفتر کار و شماره ان (در تماس باما) صحبت کردن خصوصی با کاربران و اینکه هر کاربری که برداشت میکنه باید عکس از تراکنش خودش بگیره و در انجمن بزاره و این باعث اعتماد بیشتر کاربران شده، اعتبارش رو بیشتر میکنه. خلاصه این چند سایتی که من توش کار میکنم ، به غیر از دو تاش بقیه بیشتر از 7 یا 8 سال فعالیت کردن(با صداقت) و اذرباکس هم جزو سایت هایی است که اگر چه 1 سال فعالیت کرده ولی معتبر هست.
سوالی بود در خدمتم
با تشکر فراوان

world15

Registered User
لایک‌ها
837
اولا کدوم سایته ک 7 یا 8 سال کار کرده و من خبر ندارم! همون اوج فعالیت و کلاهبرداریاشون از سال 91 ب بعد بود وقتی اون زمان 11 باکس، مدیر تئوباکس یکی پس از دیگری زد و همه اسکم شدن و چند ماه پرداختی نداشتن و بعد چنماه دوباره با قالب و ظاهر جدید و سود خیلی کم برگشته بود وای ب حال بقیه یا باکس ایران زمین ک دو تا مدیر داشت ک اونم خیلیا سرمایه گذاشتن چون سودش خوب بود بعد مدتی اسکم شد و جالبه هرکدوم مدیراش گردن اون یکی دیگه مینداختن و اخر گفته بود فقط سرمایه سرمایه گذارا اونم قسطی پس میده و مجبور بودن برای اینکه کل سرمایشون از بین نره بازم تا مدتها کلیک کنند.

zinhari

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
13
اولا کدوم سایته ک 7 یا 8 سال کار کرده و من خبر ندارم! همون اوج فعالیت و کلاهبرداریاشون از سال 91 ب بعد بود وقتی اون زمان 11 باکس، مدیر تئوباکس یکی پس از دیگری زد و همه اسکم شدن و چند ماه پرداختی نداشتن و بعد چنماه دوباره با قالب و ظاهر جدید و سود خیلی کم برگشته بود وای ب حال بقیه یا باکس ایران زمین ک دو تا مدیر داشت ک اونم خیلیا سرمایه گذاشتن چون سودش خوب بود بعد مدتی اسکم شد و جالبه هرکدوم مدیراش گردن اون یکی دیگه مینداختن و اخر گفته بود فقط سرمایه سرمایه گذارا اونم قسطی پس میده و مجبور بودن برای اینکه کل سرمایشون از بین نره بازم تا مدتها کلیک کنند.
سلام خسته نباشید
سایت های یک باکس و فارس باکس 7 ساله که دارند کار میکنن
اینو هم خودشون میگن هم سایت های نقاد میگن هم مانیتورینگ ها
اولا تعجب میکنم که شما خبر ندارید و دوما که اگه شما خبر ندارید دلیل برنبود یا کلاهبردار بودن سایت نمیشه . شما چطور برداشت من از سایت رو تکذیب میکنید؟
عذرمیخوام اگر زیاد محترمانه صحبت نکردم

world15

Registered User
لایک‌ها
837
اها والا اونا رو ک نمیشه اسمشون رو باکس گذاشت! اولا مدیر یک باکس وقتی سایت داشت حتی 20 نفرم توش کلیک یا سرمایه گذاری نمیکردن چون 4 تا آگهی نهایت 10 تومنی گذاشته بود. بعد اومد دید همه جذب سایتای پرسود میشن اومد فارس باکس رو خرید. اگه اطلاع نداری بدون ک مدیر اول فارس باکس یک پسربچه 14 ساله بود! بعد بخاطر درس و مشق سایتش رو فروخت و البته بعد یکی دیگه خریده بود ک اونم ظاهرا کمتر از 18 سال بوده و ب بهانه کنکور بعده مدتی فروخته ب مدیر یک باکس و در اصل فارس باکس 3 تا مدیر عوض کرد بعد هم مدیر یک باکس دید بازم زیاد سرمایه نمیذارن اومد سایت اسکم شده مریتاباکس رو هم خرید و اخرم حتی بدهی های مدیر قبلش رو پرداخت نکرد و گفت بما مربوط نیست و حق مردم رو همون مدیر یک باکس در مریتاباکس هم خورد. من خبر دارم از تک تک این کلاهبردارا ک از ترسشون ک همه جا لوشون میدادم همیشه منو مسدود میکردن. اون مدیر یک باکس خودش همه سایتای کلیکی اسکم عضو بود و زیرمجموعه جذب میکرد و معلومه سوددهیش هم از همون جذب زیرمجموعه سایتای اسکم بوده..
جالبم هست مدیر یک باکس خودش ادعا میکرد یک زمانی از ناظمای سایت اسکم شده تئوباکس بوده و بعد هم ک خودش تو 11 سایت تئوباکس کلیک و جذب زیرمجموعه داشته. اولین و بزرگترین باکس ها اول تئوباکس و بعد هم باکس 24 بود ک هر دو اسکم شدند

Last edited:

zinhari

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
13
اها والا اونا رو ک نمیشه اسمشون رو باکس گذاشت! اولا مدیر یک باکس وقتی سایت داشت حتی 20 نفرم توش کلیک یا سرمایه گذاری نمیکردن چون 4 تا آگهی نهایت 10 تومنی گذاشته بود. بعد اومد دید همه جذب سایتای پرسود میشن اومد فارس باکس رو خرید. اگه اطلاع نداری بدون ک مدیر اول فارس باکس یک پسربچه 14 ساله بود! بعد بخاطر درس و مشق سایتش رو فروخت و البته بعد یکی دیگه خریده بود ک اونم ظاهرا کمتر از 18 سال بوده و ب بهانه کنکور بعده مدتی فروخته ب مدیر یک باکس و در اصل فارس باکس 3 تا مدیر عوض کرد بعد هم مدیر یک باکس دید بازم زیاد سرمایه نمیذارن اومد سایت اسکم شده مریتاباکس رو هم خرید و اخرم حتی بدهی های مدیر قبلش رو پرداخت نکرد و گفت بما مربوط نیست و حق مردم رو همون مدیر یک باکس در مریتاباکس هم خورد. من خبر دارم از تک تک این کلاهبردارا ک از ترسشون ک همه جا لوشون میدادم همیشه منو مسدود میکردن. اون مدیر یک باکس خودش همه سایتای کلیکی اسکم عضو بود و زیرمجموعه جذب میکرد و معلومه سوددهیش هم از همون جذب زیرمجموعه سایتای اسکم بوده..
جالبم هست مدیر یک باکس خودش ادعا میکرد یک زمانی از ناظمای سایت اسکم شده تئوباکس بوده و بعد هم ک خودش تو 11 سایت تئوباکس کلیک و جذب زیرمجموعه داشته. اولین و بزرگترین باکس ها اول تئوباکس و بعد هم باکس 24 بود ک هر دو اسکم شدند
بله از تاریخچه سایت های مریتینا ، یک باکس و فارسی باکس خبر دارم اما چیزی که برای من اهمیت داره اینه که الان دارن پرداخت میکنن. من هیچ موقع توی هیچ کدوم این ساتیها سرمایه گذاری زیاد نکردم ولی با سرمایه کم هم میتونین درامد بالا کسب کنید که اگر اسکم شد ، ضرر نکرده باشید . به هرحال پیشنهاد میکنم اذرباکس رو هم امتحان کنید چون تاحالا بدون هیچ مشکلی پرداخت داشته و مدیر مذهبی داره که تمام مسائل سایت حتی اصلی ترین کار های سایت از کاربرها نظر سنجی میکنه . با تشکر

world15

Registered User
لایک‌ها
837
منکه الان چندین ساله سایتای کلیکی کلاهبردار بهیچ عنوان کار نمیکنم. درضمن بعضیاشون همش تظاهر ب ایمان میکنند. نمونش همون سرمایه باکس کلاهبردار ک همیشه خودش رو مومن و باخدا نشون میداد و اتفاقا این سایت نام برده اذرباکس قالب و اسکریپتش خیلی شبیه همون سرمایه باکس کلاهبردار است ک ب بهانه سربازی اسکم شد و احتمالا الان موقعیت رو مناسب دیده و با نام و مشخصات جدید برگشته
درضمن خودم 90 درصد بدون سرمایه کلیک میکردم و اینجوری بدتر است و بدون سرمایه نهایت ماهی 2 تا 5 هزار میشد برداشت کرد ک اونم بعد از مدتی سرمایه گذاری اجباری میشد و کلی قانون من درآوردی برای اینکه پرداخت نکنند میگذاشتند.

zinhari

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
13
منکه الان چندین ساله سایتای کلیکی کلاهبردار بهیچ عنوان کار نمیکنم. درضمن بعضیاشون همش تظاهر ب ایمان میکنند. نمونش همون سرمایه باکس کلاهبردار ک همیشه خودش رو مومن و باخدا نشون میداد و اتفاقا این سایت نام برده اذرباکس قالب و اسکریپتش خیلی شبیه همون سرمایه باکس کلاهبردار است ک ب بهانه سربازی اسکم شد و احتمالا الان موقعیت رو مناسب دیده و با نام و مشخصات جدید برگشته
درضمن خودم 90 درصد بدون سرمایه کلیک میکردم و اینجوری بدتر است و بدون سرمایه نهایت ماهی 2 تا 5 هزار میشد برداشت کرد ک اونم بعد از مدتی سرمایه گذاری اجباری میشد و کلی قانون من درآوردی برای اینکه پرداخت نکنند میگذاشتند.
هر جور راحتین ولی درامد من خیلی بیشتر از ایناست . چون خودشون 300 هزار تومن وام میدن که خودش سرمایس خخخخ
ممنون از راهنماییتون مفید بود
باتشکر

world15

Registered User
لایک‌ها
837
عجیبه ک چقدر شباهت بین اون سرمایه باکس کلابردار و این یکی اذرباکس هست. اونم همش تظاهر ب ایمان میکرد. از طرفی وام رو مد کرده بوده و بقول خودش برای خرید زیرمجموعه وام میداده ولی منکه تا اعتماد کردم و عضو شدم کلاهبردار بعد مدتی اسکم شد..

بالا