• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کسب درامد از اینترنت به شیوه ای متفاوت

وضعیت
موضوع بسته شده است.

khorshid12

Registered User
لایک‌ها
0
توجه
این کتاب چناچنه بخواهید می توانید مستقیم از خودم بگیرید با قیمت 8 هزار تومان
برای کسب اطلاعات بیشتر
پیغام خصوصی بزارین

کتاب چگونه از اینترنت کسب درآمد کنیم؟
توجه کنید !!! توجه کنید !!!

این کتاب برای شما نیست اگر از آن دسته از انسان هایی هستید که فکر می کنید : “می شود بدون داشتن اطلاعات، برنامه ریزی و تلاش، یک شبه به همه جا رسید و پول دار شد! “

کدام یک از مشغله های زیر ذهن شما را درگیر کرده ؟

از اینکه این همه زمان صرف کرده اید تا یک کار پیدا کنید خسته شده اید؟

از شغل خود راضی نیستید و می خواهید آنرا عوض کنید، اما نمی دانید چه کار کنید؟

دوست دارید کسب و کار خود را داشته باشید، اما سرمایه کافی ندارید؟

آدم ریسک پذیری نیستید و می خواهید ابتدا یک کار را به عنوان شغل دوم آغاز کنید و در صورتی که به نتیجه رسید، از شغل فعلی تان استعفاء دهید؟

اینترنت زندگی شما را مختل کرده است و شما از آن فقط برای چت کردن، ایمیل زدن، فیس بوک بازی، خبر خواندن و … استفاده می کنید؟

هنوز کاری را پیدا نکرده اید که شما را به اهداف و رویاهایتان برساند؟

می خواهید کسب و کار خود را از طریق اینترنت گسترش دهید اما نمی دانید از کجا باید شروع کنید؟
در صورتی که جزء یکی از دسته های بالا هستید! دیگر نگران نباشید. این کتاب برای همین نوشته شده است. تا با دانشی که از مطالعه این کتاب بدست می آورید، یاد بگیرید که اینترنت فقط برای تفریح، چت کردن، فیس بوک بازی، وبلاگ خونی نیست و شما می توانید دست به کار شوید و کار مورد علاقه خودتان را با کمترین هزینه ها راه اندازی کنید. تا پس از صرف زمان، داشتن پشتکار و بکار گیری روش هایی که امتحانشان را پس داده به اهداف و رویاهایتان برسید

فکر می کنم در همین ابتدا این سوالات ذهن شما را مشغول کرده باشد:

ما کی هستیم؟

ما یک سری علاقمند به کسب و کار اینترنتی ساکن شهر ملبورن کشور استرالیا هستیم، که ۴ سالی می شه که به فعالیت های کسب درآمد از اینترنت می پردازیم. پس از مدتی هم شرکت ParSys Consulting Pty Ltd رو راه اندازی کردیم که به بهترین شکل ممکن دانسته های خودمون رو در اختیار دیگران قرار بدیم.

آیا واقعا می تونم از طریق اینترنت در خونه بشینم و کسب درآمد کنم؟

بله واقعا می تونید کسب درآمد کنید! اما کسب و کار اینترنتی هیچ تفاوتی با کسب و کار سنتی نداره!

یعنی نابرده رنج، گنج میسر نمی شود …… مزد آن گرفت که جان برادر که کار کرد!

اما نگران نباشید با آموزش هایی که در این کتاب به شما داده خواهد شد، یاد می گیرید که چطور هزینه های زمانی، نیروی انسانی و مالی خود را به کمترین حد ممکن برسانید و زودتر به نتیجه برسید

چقدر زمان می بره تا به درآمد عالی و دلخواه خودم برسم؟

این بستگی به خود شما داره! که چقدر جدی این کار رو شروع کنید، چه متدی رو برای کسب درآمد انتخاب کنید و از همه مهمتر اون رو ادامه بدید! اما بر اساس تجربه شخصی در صورتیکه به صورت اصولی و با برنامه ریزی، روزی بین ۲ تا ۴ ساعت زمان صرف کنید می تونید بعد از گذشت ۳ تا ۶ ماه به درآمد حداقل ماهی ۱٫۰۰۰$ دست پیدا کنید!

این فوق العاده نیست؟ کدوم کار را سراغ دارید که پس از این مدت به حقوق ثابت ماهیانه به این مبلغ دست پیدا کنید؟! تازه تصور کنید که بعد از اون تلاشتون رو کمی بیشتر کنید و درآمد خودتون رو افزایش بدید!

آیا این خیال پردازی نیست که آدم به همچین درآمدی دست پیدا کنه؟

نه اصلا اینطور نیست! دلیل این مساله هم بسیار ساده است! تصور کنید که شما تو مرکز یک شهر شلوغ که ۲۴ ساعت شبانه روز مردم بیدار بودند یک فروشگاه داشتید! و تمام کارمندان این فروشگاه ربات ها بودند!

البته این برای دنیای واقعی یک رویاست ! اما برای دنیای مجازی اصلا اینگونه نیست و دقیقا این رویا به واقعیت تبدیل شده!

از کجا باید شروع کنم؟ و چه طور باید پیش برم؟

برای جواب به این سوال شما، این کتاب نوشته شده است.

مطالب این کتاب در دو بخش کلی تقسیم بندی شده که سرفصل های موجود در این دو بخش را در پایین می تونید مشاهده کنید.

نکته : تمام آموزش های این کتاب به همراه عکس می باشد

کسب درآمد از گوگل AdSense : شما با استفاده از آموزش های تصویری این بخش می آموزید که چگونه یک اکانت گوگل ادسنس باز کنید، سیاست های گوگل برای تایید یک حساب گوگل ادسنس چیست، آشنایی با انواع ادسنس به همراه تنظیمات مربوط به آن ( محتوا، موبایل، فید، ویدئو، دامنه ) و در نهایت چگونه مبالغی که بدست آورده اید را دریافت کنید

کسب درآمد از سیستم های همکاری در فروش ( ClickBank, Amazon Affiliate Program ) : در این فصل می آموزید که چگونه به صورت یک بازاریاب اینترنتی عمل کنید و پورسانت هایی تا ۷۵% بدست آورید

فروش محصولات خود در بازارهای جهانی : کتاب و محصولات خود را در اینترنت به فروش برسانید

کسب درآمد از عکاسی در اینترنت : اگر یک عکاس ماهر یا یک گرافیست چیره دست هستید به شما سایت هایی را معرفی می کنم که می توانید به راحتی از هنر خود کسب درآمد کنید

پیدا کردن کار در اینترنت : معرفی چندین سایت بزرگ در اینترنت که با کمک آنها می توانید کارهای زیادی را به صورت آنلاین انجام دهید و دستمزد خود را دریافت کنید.

وبلاگ : در این فصل می آموزید که برای موفقیت در وبلاگ نویسی از چه متدهایی باید استفاده کنید.

رسانه های اجتماعی : درک کامل از وب ۲ ، و الگوی رفتاری موفق برای جذب بازدیدکنندگان در این بستر

شبکه های اجتماعی : چگونه از FaceBook برای موفقیت در کسب و کارتان استفاده کنید

میکروبلاگینگ : متدهای بازاریابی و جذب بازدیدکننده از طریق توییتر

ایجاد ویدئوهای آنلاین : مردم ویدئوهای آنلاین را دوست دارند ! پس از این وسیله برای بالا بردن اعتبار خود استفاده کنید

رادیوی اینترنتی : پادکست و رادیو اینترنت چگونه باعث موفقیت شما در کسب و کارتان می شود؟

سایت های بوکمارکینگ و خبری اجتماعی : جذب هزاران بازدید کننده در یک روز

ایمیل مارکتینگ : چگونه در بهترین متد بازاریابی اینترنتی موفق شوید؟

تبلیغات در گوگل AdWords و فیس بوک : آموزش تصویری به همراه تمام نکات کلیدی تبلیغ کردن سایت تان در گوگل و فیس بوک
۷۸% تخفیف ویژه :
کتاب خود را همین امروز فقط
با ۹ دلار دریافت کنید
به مناسبت انتشار تازه این کتاب، تخفیف
ویژه ۷۸% درصدی به شما تعلق می گیرد.
این تخفیف فقط تا مدت کوتاهی اعتبار دارد.
ممکن است دفعه بعدی که این صفحه را
می بینید این تخفیف دیگر تمام شده باشد و
مجبور شوید کتاب را به قیمت ۴۰$ خریداری
نمایید. پس از این فرصت استثنایی استفاده کنید.
” چگونه کتاب به دست شما می رسد؟ “

این کتاب به صورت یک فرمت اجرایی بر روی کامپیوتر شما باز می شود.

پس از واریز وجه ما ظرف ۲۴ ساعت کتاب را به همراه یک نام کاربری و کلمه عبور و راهنمای کامل دریافت و ثبت کتاب از طریق ایمیل برای شما ارسال خواهیم کرد
” نیازمندی های باز کردن کتاب چیست؟ “

* این کتاب توسط یک نرم افزار قدرتمند کتاب ساز تولید شده است.
* فرمت این کتاب یک فایل اجراییست نه PDF .
* این کتاب تنها بر روی سیستم عامل ویندوز باز می شود.
* برای رجیستر کردن این کتاب و باز کردن آن تنها برای اولین بار نیازمند اتصال به اینترنت هستید

Viruser

Registered User
لایک‌ها
25
شما که بلدی بر. پولدار شو چرا کتابشو میفروشی

khorshid12

Registered User
لایک‌ها
0
شما که بلدی بر. پولدار شو چرا کتابشو میفروشی

دوست من
اگر دقت کرده باشی نیومدم خیلی داغش کنم