• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کسب درامد از اینترنت روزانه تا 200 دلار

ali.dante

Registered User
لایک‌ها
137
دوستان سلام
من در یک سایت تبلیغاتی خارجی ثبت نام کردم که تونستم 150 دلار جمع کنم حالا برای برداشت سایت گفته که باید 40 نقر زیر مجموعه داشته باشم
برای همین از شما دوستان تقاضا میکنم با لینک بنده در سایت فقط ثبت نام کنید تا ببینیم این سایت scam هستش یا نه .اگر واریز کنه عکس میزارم از payment و به شما هم توضیح میدم چگونه فعالیت کنید و به درامد برسید فقط ابتدا باید کمکم کنید ببینم این سایت کارش اکی هست یا نه . مرسی

لینک ثبت نام : http://euvmoney.club/3397200609862/

roozbeh72

مسوول مسابقات
لایک‌ها
266
سلام

SCAM هست...
درآمد غیرمتعارف => SCAM

نمونه مشابه: http://dilmoney.bid/
با همون قالب و اطلاعات و ...

ali.dante

Registered User
لایک‌ها
137
لازم نیست برای اینجور سایت ها وقت 40 نفر استفاده بشه. کافیه سرچ کنید
1. euvmoney.club scam or legit یه سری سایت قبلا بررسی کردن. این سایت هم اسکم هست.
2. اینجور تاپیک ها رو نباید اینجا بزنید. منتقل شد به بخش کاربران عمومی.
بله درسته منابع انگلیسی گفته بودن فیک هست .
الان این سایت متاسفانه فراگیر شده بخاطر وضع بد مردم و یکسری قبل اینکه تست کنن میرن پول میدن در سایت هایی مثل دیوار آگهی میزنن و فقط این وسط دیوار داره سود میکنه
دوستان توجه کنن این سایت با همین قالب با دامین های متفاوتی وجود داره و همشون scam هستن

mozafarrr

Registered User
لایک‌ها
262
خدا پدر اسکمرای قبل رو بیامرزه! تا یکماهه اول بعده افتتاح تو سایتاشون نهایت 1 یا دو دلار برای اجاره رفرال یا عضویت طلایی میدادن و 10 تا 20 تا هم اگهی حداکثر 0.01 دلاری داشتن و قبل یکماه هم اثری ازشون نبود و سسپند میشدن. الان این جدیدا میخان چند ساعته 100 دلار بهشون بدن : ))

Last edited:

mozafarrr

Registered User
لایک‌ها
262
الان این سایت متاسفانه فراگیر شده بخاطر وضع بد مردم و یکسری قبل اینکه تست کنن میرن پول میدن در سایت هایی مثل دیوار آگهی میزنن و فقط این وسط دیوار داره سود میکنه
متاسفانه اگهی گذاشتن در دیوار رایگانه برای همین هر کلابرداری هم اونجا اگهی میده!

ali.dante

Registered User
لایک‌ها
137
متاسفانه اگهی گذاشتن در دیوار رایگانه برای همین هر کلابرداری هم اونجا اگهی میده!
عزیز آگهی در قسمت کاریابی و استخدام دیوار رایگان نیست و 15 هزار تومان هزینه داره . این دوستان هم همه فریب میخورن خودشون که سایت رو نزدن . مثلا این سایت رو از یه آگهی میبینی بعد بدون اینکه مطمئن بشه میره خودش تو دیوار تبلیغ میکنه تا زیرمجموعه بگیره و سریعتر پول جکع کنه به قول معروف و این زنچیر وار ادامه داره متاسفانه

mozafarrr

Registered User
لایک‌ها
262
عزیز آگهی در قسمت کاریابی و استخدام دیوار رایگان نیست و 15 هزار تومان هزینه داره . این دوستان هم همه فریب میخورن خودشون که سایت رو نزدن . مثلا این سایت رو از یه آگهی میبینی بعد بدون اینکه مطمئن بشه میره خودش تو دیوار تبلیغ میکنه تا زیرمجموعه بگیره و سریعتر پول جکع کنه به قول معروف و این زنچیر وار ادامه داره متاسفانه
گول خوردن رو که نمیشه کاریش کرد! قبلنا چند سایت ایرانی بود که یک عده ساده ل.. گول میخوردن و توشون چند میلیون هم سرمایه میذاشتن بعدی که پولشون خورده میشد همشون هم میگفتن فتا هم فایده نداره و پولشون برنمیگرده
نمونه ها رو حذف کردم ولی همینجا وقتی میان میزنن در فلان سایت ایردراپ عضو بشین در تاریخ .. 2018 قراره معادل 1000 دلار بابت عضویت بده یعنی یک عده باید خودشون انقدر اینجور سایتا عضو بشن و ضرر زمانی کنن تا بلکه سرشون به سنگ بخوره!

Last edited:
بالا