• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کسب درامد از سایت های PTC واقعی

zinhari

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
13
سلام خسته نباشید
بنده به تازگی در یکی از سایت های بین کوبن عضو شدم که مینیموم برداشت آن بسیار کم بود(10000ساتوشی ) و بعد از چند روز (کمتر از یک هفته) به آن رسیدم و برداشت زدم. درست دیروز صبح زود برداشت زدم که نزدیک ظهر واریز شد.
تصویر حساب بانکی بیت کوین من:
tlld_1.png

بنابراین سایت معتبری است که اگر به بنده اعتماد ندارید میتوانید در کمتر از یک هفته از آن برداشت نمایید و مطمئن شوید.
روش کار هم تبلیغات کلیکی هست که اکثرا در این کار مهارت داریم (کلیک کردن، خرید حساب پلاتینی ، زیرمجموعه گیری و...) ولی اگر کسی اطلاع نداشت و نیاز به اموزش داشت به بنده ایمیل بده . تا جایی که بتونم کمکش میکنم .

این لینک زیر مجموعه گیری من هست اگر دوست داشتین با این لینک عضو شوید.:general406:
پیشاپیش از شما متشکرم:general504:
http://btcclicks.com/?r=a32d510a

zinhari

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
13
ضمن عرض سلام و خسته نباشید خدمت اعضای محترم
سند دومین برداشت از سایت بالا :
upload_2017-3-2_10-38-26.png
مبلغ 0.0001037 بیت کوین .

این لینک زیر مجموعه گیری من هست اگر دوست داشتین با این لینک عضو شوید.:general406:

Web Man

Registered User
لایک‌ها
107
روزانه چند ساتوشی میشه از سایت درآورد؟؟

zinhari

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
13
سلام در حالت عادی و با کلیک متوسط 1000 ساتوشی ولی با روش هایی میتوانید بیشتر کسب درامد نمیاید حتی تا 10 هزار ساتوشی!

البته جسارت نباشه چون ممکنه دوستان این روش ها رو بلد باشند ولی بنده برای عده ای که اطلاع ندارند بازگو میکنم:

اگر طبق روش های زیر پیش بروید ، سایت شما را شناسایی نمیکند(خودم از این روش ها استفاده میکنم)
1- یکی از ماشین های مجازی را از اینترنت دانلود و نصب کنید که VMware به نظر بنده بهترین هست.
2-دانلود یکی از سیستم عامل ها مثلا ویندوز که اگر سخت افزار قدرتمندی ندارید بهتره از سیستم عامل های سبک تر مثل لینوکس یا ویندوز Xp استفاده کنید .
3- نصب سیستم عامل رو ماشین مجاری که آموزش آن در اینترنت موجود است.
4-نصب نرم افزار Change.MAC.Address برای تغییر مک ادرس ( به شماره سریال سخت افزار هر دستگاه مک ادرس میگویند)
5-خاموش و روشن کردن مودم ( این کار برای تغییر ای پی مودم واجب است و گرنه سایت شما رو شناسایی میکنه بنابراین هر بار که میخواید وارد حساب دیگه ی خودتون بشید مودم رو خاموش و روشن کنید)
6-ثبت نام از طریق لینک زیر مجموعه گیری خودتون در سایت ( از طریق منوی Referral میتونید بهش دسترسی پیدا کنید)
7-کلیک کردن که 80 درصد پورسانت به حساب اصلی شما واریز میکنه.

با انجام مراحل بالا میتوانید یک حساب دیگر در سایت داشته باشید که اگر وقت کلیک کردن نداشته باشید به طور متوسط میتوانید از هر سایت 1000 ساتوشی دریافت نمایید . اگر مثلا 5 تا اکانت داشته باشید(غیر از اکانت اصلی) میتوانید با مقدار کمی وقت روزی 11 هزار ساتوشی دریافت کنید(هر اکانت 1000 ساتوشی و 80 درصد پورسانت هم به حساب اصلی واریز میشه که میشه حدود 11 هزار ساتوشی.

اما اگر این مقدار هم کمه میتوانید با ساخت وبلاگ اقدام به زیرمجموعه گیری نمایید که کار ساده تر و پر درامد تری هست.
و همچنین با ارتقا حساب خود به پریمیوم دو برابر کسب درامد کنید.

این سایت کاملا معتبر هست و اگر با استراتژیک پیش برید و زیر مجموعه گیری موفقی داشته باشید ، احتمال درامد میلیونی هم در این سایت زیاده. برای حساب کردن درامد خود هم میتوانید به بخش help در پایین سایت مراجعه کنید که درانجا ماشین حسابی به همراه توضیحات وحود دارد.

pooya300

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
هر بارکه بخوایم یه اکانت جدید بسازم باید سیستم عامل جدیدی رو ماشین مجازی نصب بشه؟ یا سایتا فقط به ای پی و مک ادرس حساسن؟

zinhari

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
13
هر بارکه بخوایم یه اکانت جدید بسازم باید سیستم عامل جدیدی رو ماشین مجازی نصب بشه؟ یا سایتا فقط به ای پی و مک ادرس حساسن؟
سلام خسته نباشید
به مک ای پی و مک ادرس و.. حساسن ولی اگر مدام در یک سیستم عامل مشخصات عوض بشه ، متوجه میشن چون با عوض شدن مک ای پی ، مسئولین سایت با خود میگم مگر میشود یک نفر هر روز دستگاه جدید بخرد ؟ بنابراین میگویند یا در مکان های عمومی مثل کافی نت کار میکنند یا در حال تقلب هست. پس حساب شما بسته میشه .
البته شما میتوانید نسخه های کم حجم ویندوز که حجمشان بیشتر از 11 مگابایت نیست را دانلود کنید که به سرعت هم نصب میشود . به این صورت میتوانید ده ها ویندوز مجازی نصب کنید و باقی ان به وقت شما برمیگردد که در روز جه قدر وقت بابت کلیک کردن بگذارید.
با تشکر و احترام

pooya300

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
یعنی روی هر کدام از نسخه های کم حجم ویندوز یه نرم افزار change mac address نصب کنم؟ یه سوال دیگه مدیران سایت به مشخصات این ویندوز ها شک نمیکنن؟ چون شما گفتی اگه هر روز در یه سیستم عامل مک ادرس عوض بشه شک میکنن. شما از نسخه های مختلف ویندوز کم جم استفاده میکنی؟

Last edited:

zinhari

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
13
یعنی روی هر کدام از نسخه های کم حجم ویندوز یه نرم افزار change mac address نصب کنم؟ یه سوال دیگه مدیران سایت به مشخصات این ویندوز ها شک نمیکنن؟ چون شما گفتی اگه هر روز در یه سیستم عامل مک ادرس عوض بشه شک میکنن. شما از نسخه های مختلف ویندوز کم جم استفاده میکنی؟
سلام خسته نباشید
بله روی هر کدام از ویندوز های مجازی نرم افزار change mac address را نصب کنید .
نمیتونند متوجه بشن چون شما با ایمیلی جدید و مشخصات جدید(یوزنیم و پسورد جدید) کار میکنید پس به هیچ عنوان ، وجه مشترکی ندارید به غیر از شماره حساب بیت کوین که به اون حساس نیستند.
بله اگر مدام مک ای پی عوض بشه ، مدیران متوجه میشه ولی شما با نصب ویندوز مجازی و نصب change mac address فقط یک بار مک ای پی را عوض میکنید (فقط یک بار برای هر ویندوز یعنی شما بعد از نصب ویندوز مجازی مک ای پی را عوض میکنید و دیگر به برنامه change mac address کاری ندارید) برای همین هیچ موقع به شما شک نمیکند (انگار که یکی از دوستان شما زیرمجموعه ی شما شده) ./
بنده از نسخه ی اصلی استفاده میکنم ، اصلی و غیر اصلی تفاوتی نمیکنه . در نسخه کم حجم فقط یک سری از گرافیک ها و... حذف شده اند من هم چون سی دی ویندوز 7 را از قبل داشتم ، همان را نصب کردم.

باز هم تاکید میکنم اگر دوستان وقت داشته باشند و چند ویندوز مجازی نصب کنند ، میتوانند با درامد ان حساب پریمیوم برای تک تک ویندوز ها خریداری کنن و اینطوری درامد چشمگیری خواهند داشت . ممکن است بپرسید که اگر این کار درامد دارد ، چرا خود من برداشتش هایم از این سایت کم بوده است؟
که این مسئله بر میگردد به وقت من . چون محصل هستم وقت کار با کامیپوتر کم دارم . به خصوص که کاری های کامپیوتری دیگری هم انجام میدهم بنابراین وقت کار توی این سایت رو به اندازه کافی ندارم.

باتشکر و احترام

zinhari

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
13
ضمن عرض سلام و خسته نباشید خدمت اعضای محترم
سند سومین برداشت از سایت بالا :
upload_2017-3-8_13-52-9.png
مبلغ 0.00010417 بیت کوین
باز هم عرض میکنم به دلیل کمبود وقت نمیتوانم به خوبی فعالیت کنم اگر نه این سایت درامد بالایی دارد

zinhari

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
13
با سلام
سند چهارمین برداشت از سایت ذکر شده در بالا:
upload_2017-3-11_20-1-29.png
با تشکر فراوان

بالا