• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کسب درامد از سایت zpark-game

naasr

Registered User
لایک‌ها
26
photo_2020-03-21_12-08-55.jpg

با درود خدمت شما
در این پست میخواهم سایتی به نام zpark-game است را معرفی کنم. این سایت یک سایت روسی است. در واقع روش کسب درآمد در آن به صورت بازی می باشد. داستان بدین صورت است که شما با ثبت نام در این سایت، می توانید پلنهای مختلفی را خریداری نمایید و از طریق فروش آن ها درآمد کسب کنید. ارز مخصوص این سایت سیلور (Silver ) نام دارد و سایت بلافاصله بعد از ثبت نام شما، 10 هزار سیلور به شما می دهد که تقریبا با آن می توانید چند نوع پلن از این سایت را خریداری کنید. بعد از خرید پلن مورد نظر که بر اساس توانایی آن در تولید کوین، قیمتش تعیین شده است، می توانید آن ها را بفروشید و کوین دریافت کنید و سپس در نهایت برای دریافت درآمد خود، سیلورها را به روبل تبدیل کنید و برداشت نمایید. این سایت دقیقا مشابه سایت دراگون با تفاوت در بیشتر شدن تعداد بونس روزانه و برداشت کرد بدون سرمایه گذاری میتوان برداشت داشت

لینک ثبت نام

spiral

Registered User
لایک‌ها
347
خیلی از این سایت ها موقع درخواست برداشت نیاز به دیپوزیت دارن
شما برداشت داشتین ؟اگه داشتین سند بزارین اگه نه که هر موقع برداشت کردین بعد لینک بزارین و تبلیغات کنین برای بار 1000 ام اول سند برداشت بعد تبلیغات وگرنه من میتونم 5 صفحه براتون از این سایتا بزارم که بخونین تو این تعطیلات حوصلتون سر نره.

در ضمن برادر من شما که قدیمی هستی شما چرا !!!

profosor_2010

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
19
من توی سایت های این چنینی فعالیت کردم همشون معتبر نیستن مخصوصا این سایت چون دامنش مال 151 روز پیش اینا هست بعد سایت رو ریست کردن مال چند ورز پیشه و عملا هر چند روز یکبار سایت رو ریست میکنن و اینجوری پول مردمو بالا میکشن توش فعالیت نکنید

بالا