• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کسب درامد از طریق انجام مینی کار

baharvash

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2

ما در تیم مینی کار با توجه به توسعه ی فناوری اطلاعات در کشور و متعاقب آن ، بررسی و مطالعه ی این صنعت در کشورهای پیشرو در دنیای وب و تجارت های آنلاین به این نتیجه رسیدیم که پتانسیلی در این صنعت وجود دارد که شاید کمتر در داخل کشور به آن پرداخته شده است
" ایجاد فضایی برای حضور افراد حاضر در دنیای وب جهت انجام ایده های یکدیگر "
در این گروه تعدادی از آنها ایده ها و پروژه هایی دارند که انجام آنها با شرایط فعلی ، نیازمند تعداد افراد زیاد و هزینه های بسیاری است و از سوی دیگر کاربران عادی اینترنت حضور دارند که می توانند با حداقل ابزار ممکن و انجام امور ساده به کسب درآمد برسند.

خیلی کار راحت و پیش پا افتاده ای رو از شما میخواد که بعد از انجامش به شما هزینه ای میدهد.
بعضی مواقع درامد به هزار تومان هم میرسد که البته این قبیل کارها وقت بیشتری میگیرد.
همچنین میتوانید در سایت مینی کار زیرمجموعه جذب کنید و درامدتان را بیشتر نمایید.

حداقل برداشت مینی کار 5000 تومان میباشد.
در مورد زیر مجموعه هم بعنوان هدیه به شما پس از اینکه موجودی هر فردی که شما معرفی می کنید به 5000 تومان برسد،مبلغ 1000 تومان به حساب شما واریز خواهد شد.

جهت شروع فعالیت به لینک زیرین مراجعه کنید:

کسب درآمد در منزل

Last edited:

baharvash

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2

عضویت در سایت مینی کار

سایت مینی کار شیوه جدیدی در کسب درامد از اینترنت را برای شما فراهم کرده.

خیلی ها دوست دارند مطلبشان در فیسبوک ، گوگل پلاس، و سایر شبکه های اجتماعی منتشر بشه.

و یا دوست دارند شما سایتشان را در انجمن ها معرفی نمایید.

و یا در سایتی عضو شده و زیرمجموعه انها شوید.

و…

خلاصه هزار کار کوچک که انجام دادنش وقت زیادی از شما نمیگیره.
ولی با انجام دادن مینی کارهای زیاد درامد قابل توجهی کسب میکنید.

خیلی کار راحت و پیش پا افتاده ای رو از شما میخواد و بعد از انجامش به شما هزینه ای میدهد.

بعضی مواقع درامد به هزار تومان هم میرسد که البته این قبیل کارها وقت بیشتری میگیرد.
همچنین میتوانید در سایت مینی کار زیرمجموعه جذب کنید و درامدتان را بیشتر نمایید.

حداقل برداشت مینی کار 5000 میباشد.

عضویت در سایت مینی کار

baharvash

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام دوستان
اولین برداشت خودم رو سایت مینی کار طی دو روز به حسابم پرداخت کرد.عکسش رو اینجا براتون میذارم.

عضویت در سایت مینی کار
%D9%85%DB%8C%D9%86%DB%8C%DA%A9%D8%A7%D8%B1.png

baharvash

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام
این هم آخرین برداشت من از سایت مینی کار

1.png

totiya

Registered User
لایک‌ها
7
من هم در سایت مینی کا ر عضو هستم در استفاده از زمانهای بی استفاده جهت کسب درآمد بدون نیاز به تخصص، مینی کارهای زیاد و متنوع داره خیلی خوبه من راضی هستم ادرس سایت هم http://minikar.com/

bahar0

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
من هم عضو هستم کار با مینی کار هم اسونه هم اینکه به درد هر قشر تو هر سنی میخوره. همه تو هر سنی میتونن ازش درامد داشته باشن. پرداخت هاشم به موقع هست
http://minikar.com

bahar0

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
خیلی اوقات در مقاله های مختلف به مضرات اینترنت و شبکه های اجتماعی برای دانش آموزان اشاره می کنند که، درست هم هست. اما می توانیم این مورد را برای دانش آموزان تبدیل به فرصت کنیم. مینی کار یکی از فرصت هایی است که دانش آموزان در محیطی سالم دوره هم آمده و می توانند، از پروژه های جمع سپاری کسب درآمد کنند.
http://minikar.com/

بالا