• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کسب درامد از طریق اولین شرکت فروش مستقیم در ایران

hamid-o

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام.اول سعی میکنم با یک مثال شما رو تا حدودی با فروش مستقیم که یک پدیده ی جدید در ایرن هست اشنا کنم .وقتی یک تاجر جنسی رو از کشوری وارد میکند وبا کشیدن سودی انرا به عمده فروش میدهد وعمده فروش هم با کشیدن سودی انرا به مغاره دار میدهد و مغازه دار هم با کشیدن سودی جنس مورد نظر رو به مشتری میدهد .در این حالت تعداد دستها زیاد شده و جنس با قیمت بالا تری به مشتری میرسدولی در فروش مستقیمتولید کننده جنس راوارد کشور مورد نظر می کنه واز طریق مشاوران فروش جنس رو به فروش می رسونه.
oriflame تولید کننده ی مواد ارایشی بهداشتی سوئدی اولین شرکت فروش مستقیم است که وارد ایران شده و در یکسال فعالیت خود تا به امروز حدود 17000 نفر به عضویت این شرکت درامده است.oriflame عضو فدراسیون جهانی فروش مستقیم WFDSAاست که میتوانید به سایت فدراسیون جهانی فروش مستقیم مراجعه کنید ( www.wfdsa.org)
ودر بیش از 60 کشور جهان حضور دارد که 61 ان ایران است وبیش از 2 میلیون مشاور فروش درجهان دارد وفروش سالیانه ان بیشتر از 1 بیلیون یورو است وبرای مشاهده ی کشورهایی که oriflame درانها است میتونید به سایت oriflame.com مرجعه کنید.
راهای کسب درامد ازoriflame
30درصد از فروش شخصیتان که جدیدا 3درصد مالیات بر ارزش افزوده از این 30 درصد کاسته شده
2-تخفیفات اجرایی
3-گرفتن پورسانت از طر یق فروش گروه هر شخص
و در اینجا چندین تفاوت شرکت های شبکه ای ناسالم با شرکت های شبکه ای سالم رو مینویسم:
1.در شرکت های هرمی منبع درامد شما از طریق عضو گیری هستش ولی در شرکت های شبکهای سالم بر اساس فروش گروهتون شما پورسانت دریافت میکنید.
2.در شرکتهای هرمی اجناس زینتی وغیر قابل مصرف با قیمتهای بالا به فروش میرسدولی در شرکتهای سالم اجناس مصرفی با قیمت قابل رقابت به فروش میرسد
3.ریسک کار در شرکت های هرمی به دلیل سرمایه گذاری بسیار زیاد بالا است ولی در oriflameشما تنها 15500 تومان هزینه ی عضویت میپردازید که ان هم هزینه ی وسایل اغاز کار مثل کاتالوگ .راهنمای مشاور وبروشرهای فروش مستقیم است وهمچنین بعد از عضویت کلاسهای رایگان اموزش نحوه ی کار برای افراد در شرکت برگزار می شود.
و در اخر بزرگترین دلیل کار رسمی این شرکت در ایران ساختمان این شرکت است که حدود 10 میلیارد هزینه ی خرید و دیزاین این ساختمان شده ومطمنا با این سرمایه گذاری این شرکت قصد کار در ایران داردواین شرکت به شماره ی 240139 در اداره ی ثبت شرکت های تهران به ثبت رسیده وتمام محصولات ان برچسب بهداشت دارند.
دوستانی که قصد کسب اطلاعات بیشتر و بازدید از شرکت رادارند تا در صورت تمایل به عضویت شرکت دربیان میتونند پیام خصوصی بدن.

hamid-o

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
میخوام یه مقدار در مورد سود حاصل از فروش گروه هر شخص توضیح بدم
هر جنس یه امتیازی داره که با توجه به فروش هر شخص که اخر هر ماه میلادی محاصبه میشود به یک رده ای مرسه که با توجه به رده ی هر شخص پولش به حساب سیبا ی شخص در بانک ملی ریخته میشه.رده های مختلف با میانگین درامد رو براتون مینویسم
3%=30هزار تومان
6%=50هزارتومان
9%=85هزار تومان
12%=160هزارتومان
15%=210هزارتومان
18%=400هزارتومان
21%=1ملیون تومان
ودر oriflameهمیشه رده های بالاتری وجود داره که میشه به اونا رسید برای مثال هر دایرکتور به تعداد 21% های گروهش پاداش دریافت میکنه که اگه یک 21% داشته باشه 1 ملیون اگه 2تا باشه 2میلیون اگه 3تا باشه 3میلیون و به همین صورت ادامه دارد.

hamid-o

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
چطور میشه به این سیستم پیوست ؟
چقدر شانس موفقیت داریم ؟

برای عضویت در این شرکت باید اسپانسر داشت و شانس موفقیت در این شرکت بستگی به شخص وزمانی که برای کار میزاره داره برای مثال بعضی از دوستان من 2ماه به رده ی 21% رسیده اند و الان ماهیانه 1 ملیون دریافت میکنند
من شماره تماسم رو برای شما میفرستم اگر سوالی داشتید ویا قصد عضویت در این شرکت را داشتید من میتونم معرف شما باشم.

durantash

Registered User
لایک‌ها
1
سلام.
لطفآ توضیحات بیشتری در مورد سیستم فروش و کار بدهید .

و همچنین نحوه محاسبه پورسانتها

ممنون

amk

Registered User
لایک‌ها
9
این تاپیک زیرخاکیه:
Old 12-12-2008, 08:01 PM

gsm

Registered User
لایک‌ها
6
سلام ؛

دوستان اگر فردی تمایل به عضویت این شرکت بزرگ داره ؛ بنده در خدمتش هستم و هر سوالی هم که دارن میتونن بپرسن!

فقط برای توضیح بیشتر ؛ اوریف لیم 4 نوع طرح درآمد زایی داره که یکیش رو در عکسی که طراحی کردم نشان داده ام ؛

اینجا

بقیه طرح ها رو برای کسانی که تمایل دارند عضو باشند توضیح خواهم داد!

موفق باشید

gsm

Registered User
لایک‌ها
6
milad.jpg

gsm

Registered User
لایک‌ها
6
روزنامه آسیا ؛ در چاپ امروز خود به فعالیت های بشر دوستانه و خیریه ایی شرکت عظیم اوریف لیم پرداخته است!

Asia_825_1_SiteVersion.jpg

Asia_825_2_SiteVersion.jpg

همچنین میتوانید ؛ فایل با کیفیت این مطالب را از سایت روزنامه آسیا دریافت نمایید!

http://asianews.ir/1389/4/11/Asia/825/Page/1/

بالا