• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کسب درامد از طریق سایت فرهاد اکسچنج

وضعیت
موضوع بسته شده است.

ali20140

Registered User
لایک‌ها
18
سلام خدمت دوستان محترم

هدف از زدن این تاپیک معرفی روش کسب درامد خیلی خوب از سایت فرهاد اکسچنج هست که با داشتن 13 سال فعالیت بهترین سایت تبادل ارز های الکترونیک هست شما دوستان میتونید با ثبت نام و به اشتراک گذاشتن لینک زیر مجموعه گیری تون از زیر مجموعه هاتون کسب درامد کنید و درامد تون رو کمتر از یک ساعت برداشت کنید در ضمن سایت فرهاد اکسچنج یکی از بهترین سایت های تبادل ارز هست که سابقه ی 13 فعالیت همه چیز گویاست شما دوستان میتونید در کمترین زمان و با بهترین قیمت ارز مورد نظر از جمله پرفکت مانی , بیتکویین , وبمانی , پیپال و... خریداری کنید یا به فروش برسانید

سایت پرفکت مانی و بیتکوین https://farhadexchange.net/?rid=5183

سایت وبمانی و پیپال https://farhadexchange.com/?rid=5802

shahrokh222

Registered User
لایک‌ها
1,282
معمولا ازش نارضایتی تو اینترنت زیاد ثبت شده

ali20140

Registered User
لایک‌ها
18
معمولا ازش نارضایتی تو اینترنت زیاد ثبت شده

راستش برای من که اینطور نبوده سفارش های خریدم فوری انجام شده برای فروش هم حداکثر تو 8 ساعت کاری واریز کردند و درامدم از زیر مجموعه هام هم کمتر از یک ساعت واریز شده

arisa2020

Registered User
لایک‌ها
283
سلام خدمت دوستان محترم

هدف از زدن این تاپیک معرفی روش کسب درامد خیلی خوب از سایت فرهاد اکسچنج هست که با داشتن 13 سال فعالیت بهترین سایت تبادل ارز های الکترونیک هست شما دوستان میتونید با ثبت نام و به اشتراک گذاشتن لینک زیر مجموعه گیری تون از زیر مجموعه هاتون کسب درامد کنید و درامد تون رو کمتر از یک ساعت برداشت کنید در ضمن سایت فرهاد اکسچنج یکی از بهترین سایت های تبادل ارز هست که سابقه ی 13 فعالیت همه چیز گویاست شما دوستان میتونید در کمترین زمان و با بهترین قیمت ارز مورد نظر از جمله پرفکت مانی , بیتکویین , وبمانی , پیپال و... خریداری کنید یا به فروش برسانید

سایت پرفکت مانی و بیتکوین https://farhadexchange.net/?rid=5183

سایت وبمانی و پیپال https://farhadexchange.com/?rid=5802
سلام. اصلا اين توسط كسي اداره ميشه يا نه؟ ظاهرا چند سال تكون نخورده !!!

vbd

Registered User
لایک‌ها
948
ظاهرا استارتر هدفشون درآمد زیر مجموعه بوده چون برخی میگن مبالغ بالا میره دریافت وجه مشکل پیدا میکنه منم تعریف خوبی نشنیدم ازش

ali20140

Registered User
لایک‌ها
18
سلام. اصلا اين توسط كسي اداره ميشه يا نه؟ ظاهرا چند سال تكون نخورده !!!

ظاهرا استارتر هدفشون درآمد زیر مجموعه بوده چون برخی میگن مبالغ بالا میره دریافت وجه مشکل پیدا میکنه منم تعریف خوبی نشنیدم ازش

همونطور که عرض کردم 13 سال فعاله و بنده هم تو چند سالی که کار میکنم باهاشون کاملا راضی ام هم تو خرید و فروش و هم واریز کمیسیون زیرمجموعه هام

ali20140

Registered User
لایک‌ها
18
درضمن اگر عوض کانال فرهاد اکسچنج در تلگرام باشید تخفیفات خیلی خوبی قرار میده مثلا چند رو پیش وبمانی رو 4000 تومان میخریدن

shahrokh222

Registered User
لایک‌ها
1,282
برا مبالغ دو سه هزار دلاری ب نظرم وب پورس و اکسچنج دات ای ای بهترنند و واریزاشون نهایت یه ربعه انجام میشه خریدم هم اوتومات واریز میشه من کار کردم مبالغ بالا باهاشون عالیند

ali20140

Registered User
لایک‌ها
18
برا مبالغ دو سه هزار دلاری ب نظرم وب پورس و اکسچنج دات ای ای بهترنند و واریزاشون نهایت یه ربعه انجام میشه خریدم هم اوتومات واریز میشه من کار کردم مبالغ بالا باهاشون عالیند

بهتون پیشنهاد میکنم حتما عضو سایت فرهاد و کانل تلگرام باشید چون تخفیفات خوبی قرار میدن و سفارشتون رو هم فوری انجام میدن یکبار امتحان کنید پشیمان نمیشود

king-worgen

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
خرید نداشتم از این سایت تا الان ولی فروش چرا قیمت خوبی میخرن ولی فروش انی 1 روز تا 2 روز طول میکشه پرداخت فروش 1 هفته ای هم با دادو بیداد تماس اینور اونور باز هم 8 روزه کاری ریختن. پشتیبانی زنگ میزنید میگه بررسی میکنم تا شب میریزم ساعت 10 به بعد خیلی ریلکس تلفن رو برمیدارن قطع میکنن خیلی هم پیگیر باشید و زنگ بزنید با لحن طلبکارانه یه نفر جواب شما رو میده.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا