• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کسب درامد از طریق فروش برنامه های روز اندروید

senatoor

Registered User
لایک‌ها
484
با سلام خدمت دوستان گرامی بنده قصد دارم با تعداد محدودی از دوستانی که سایت دارند به صورت درصدی در فروش نرم افزار های اندروید شریک بشم

این برنامه ها توسط بنده و تحت و الحفظ شرکت برنامه سازان اینده جام با شماره ثبت 1493 طراحی شده و در کافه بازار هم منتشر نشده

در قدم اول سعی دارم با یاری شما انحصار فروش محصولات تاپ را از انحصار کافه بازار خارج و در بستر وب مستری و بر پایه برد برد ارایه دهم

طریقه کار : برای اینکه نتیجه کار مشخص شود ابتدا فقط با 5 وب مستر شروع به همکاری خواهم کرد

درصد در نظر گرفته شده : 30 درصد برای هر فروش می باشد

دوستانی که تمایل به همکاری دارند ادرس وب سایت و میزان بازدید روزانه + میزان بازدید اندروید وب سایت را از طریق پیام خصوصی ارسال نمایند تا در صورت واجد شرایط بودن ادرس فروشگاه اصلی و توضیحات دیگر خدمتشان ارسال شود

alalalk71

Registered User
لایک‌ها
5,856
قیمت نرم افزار
خود نرم افزار ها چی هستند
متوسط فروش چقدر حدس میزنید
هستند کسایی که برنامه موبایل رو بفروشند ولی خوب .....
اطلاعات کاملتری بدید

orginalfilm

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,540
لطفا شما جزییات رو بگید من سایت قابل توجی در حال حاضر ندارم ولی شاید بتونم بفروشم.

senatoor

Registered User
لایک‌ها
484
قیمت نرم افزار
خود نرم افزار ها چی هستند
متوسط فروش چقدر حدس میزنید
هستند کسایی که برنامه موبایل رو بفروشند ولی خوب .....
اطلاعات کاملتری بدید

نرم افزار ها نرم افزار هاییه که در کافه بازار فروش های بالای 20 میلیون تا 100 میلیون دارن

کسی به این صورت تا به حال به فروش نرسونده

کسانی که به صورت خصوصی پیام دادن و مشخصات خواسته شده رو ارسال کردند براشون ارسال کردم

بالا