بنده این مطلبو از سایت دیگه نقل قول کردم در ضمن این مثاله در مثال مناقشه نیست
صحبت از مناقشه نیست
عرض کردم سیستم سایت های پیش بینی اینطور نیست که شما میگی خیلی ماجرا با چیزی که شما نقل قول کردی متفاوته
راستی آقا یوسف اینجا میدونم جاش نیست ولی جواب پست منو بعد از ماهها با اینکه خوندیش و دوبار هم توی تاپیک مطرح کردم ندادی (تاپیک تسک) البته شما مختاری جواب بدی یا نه ولی ازت انتظار نداشتم جواب ندی
بهرحال
در مورد پیش بینی و شرط بندی و قمار و... من فکر میکنم این مسئله برمیگرده به طرز فکر و اعتقادات هرکس
اعتقادات اخلاقی و شرعی و دیدگاه مذهبی هر فرد
و بحث و گفتگو پیرامون مسائل اعتقادی و مذهبی افراد کار صحیحی نیست
این کار اسمش هرچی که باشه اگه از نظر خواننده مشکل داشته باشه انجام نمیده
فکر نکنید همه آدمای اطرافتون باید مسلمون باشن! شاید اصلا کسی باشه که دینش اسلام نباشه
یا اینکه فکر نکنید همه مسلمون ها به تمام احکام اسلامی پایبند هستن
مثه خیلیا که مسلمون هستن دروغم میگن... یا مشروب میخورن.... یا حروم میخورن.... سر مردم کلاه میذارن.... ازشون بپرسی دینت چیه میگه مسلمونم همه میدونن کارشون از نظر شرعی حرام و اشتباهه ولی انجام میدن و یه توجیهم براش دارن
شاید شما خیلی خودت رو معتقد و پایبند میدونی و میگی حرومه و مسلمونی و اینکارو نکنی ولی استارتر هم یه بچه مسلمون باشه ولی بگه حروم نیست و انجام بده و یه نفر دیگه هم مسلمون باشه و بگه حرومه ولی من دوس دارم انجام بدم.... و آقای ایکس اصلا مسیحیه و هیچ مشکلی نداره
پس لزومی نداره در مورد اعتقادات و دیدگاه مذهبی افراد بحث بشه
هرکس میتونه بشینه فکر کنه و از عقلش کمک بگیره
که اینکار خوبه یا بد
اون دسته از بچه مسلمون هایی هم که عقلشون ناقصه میتونن به مرجعشون مراجعه کنن و رسالش رو بخونن