• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کسب درامد از نت با استفاده از تحلیل فوتبال (از این سورف و..)خیلی بهتره

god of bet

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
سلام اقا هر کی میخواد بهم پی ام بده تا بهش یاد بم به اضافه سایتها و..
باید یه حساب پرفکت مانی داشته باشید و سایتهتی مرتبط
براحتی میتونین درامد خوبی داشته باشید دارمدش به درد بخوره نه مثل پی تی سی و ..که دهن ادمو سرویس میکنه

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879
سلام اقا هر کی میخواد بهم پی ام بده تا بهش یاد بم به اضافه سایتها و..
باید یه حساب پرفکت مانی داشته باشید و سایتهتی مرتبط
براحتی میتونین درامد خوبی داشته باشید دارمدش به درد بخوره نه مثل پی تی سی و ..که دهن ادمو سرویس میکنه
عجب اسم کاربری داریا " خدای قمار "
خدا همه رو به راه درست هدایت کنه

Last edited:

god of bet

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
ببین برادر من قمار معقوله جدایی هست با شرط بندی با سایت
این کار تو خارج یه شغله الکی تاپیکو خراب نکن و راه داره مثل پی تی سی یا تسک نیس که پدرتو در بیاره بعدشم سرگروه سود کنه یا اسکم بشن حوصله این که توضیح بدم که این کار حرام نیس ندارم ولی بدون این پولا غنیمت جنگی هستن و اصلا حرام نیستن

god of bet

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
من قرانو پنج بار تموم کردم قران منظورش اینه که پول گذاشتن رو چیزی که بر پایه شانسه حرامه یعنی ریختن پول تو جوب ولی کار من تحلیله و بر پایه شانس نیست و با دوستم که شرط نمیبندم ناراحت شه با سایت کافرا میبندم جوابم کامل بود؟!
قمار حرامه.پولشم برکت نداره.تو قران هم نوشته.

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879
من قرانو پنج بار تموم کردم قران منظورش اینه که پول گذاشتن رو چیزی که بر پایه شانسه حرامه یعنی ریختن پول تو جوب ولی کار من تحلیله و بر پایه شانس نیست و با دوستم که شرط نمیبندم ناراحت شه با سایت کافرا میبندم جوابم کامل بود؟!
نمیخام این مساله رو کش دار کنم اما میخام این تناقض و پارادوکس رو روشن کنم پسر خوب پشت هر قمار و شرط بندی فکر و بررسی و تحلیل وجود داره
طرف چشم بسته که شرط بندی نمیکنه با حساب و کتاب انجام میده
کلا توی کاری پولی وارد کنیم و روی برد و باخت شرطبندی بشه چه با اعداد و یا حروف فرقی در اصل مطلب نمیکنه میشه همون قمار معروف
به زبان ساده و عامیانه گفتم حالا هر کی میخاد قبول کنه یا نکنه حسابش با خودشه و خداش
حکم:
شرط بندی و برد و باخت اگر همراه با پول یا جنس دیگر باشد حرام است , مثلاً اگر در مسابقهء فوتبال شرط بندی کنند که هر تیمی باخت , هزار تومان به تیم برنده بدهد, این گونه شرط بندی که همراه مال است , حرام است و فرقی بین چیزهای جزئی و غیر جزئی نیست .

mehrashkan

Registered User
لایک‌ها
2,340
شرط بندی کنند که هر تیمی باخت , هزار تومان به تیم برنده بدهد, .
تا جایی که میدونم سایت های پیش بینی اینطور نیستن که شرط ببندی هر تیمی ببازه پول به تیم برنده بدن!!

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879
تا جایی که میدونم سایت های پیش بینی اینطور نیستن که شرط ببندی هر تیمی ببازه پول به تیم برنده بدن!!
بنده این مطلبو از سایت دیگه نقل قول کردم در ضمن این مثاله در مثال مناقشه نیست

mehrashkan

Registered User
لایک‌ها
2,340
بنده این مطلبو از سایت دیگه نقل قول کردم در ضمن این مثاله در مثال مناقشه نیست
صحبت از مناقشه نیست
عرض کردم سیستم سایت های پیش بینی اینطور نیست که شما میگی خیلی ماجرا با چیزی که شما نقل قول کردی متفاوته

راستی آقا یوسف اینجا میدونم جاش نیست ولی جواب پست منو بعد از ماهها با اینکه خوندیش و دوبار هم توی تاپیک مطرح کردم ندادی (تاپیک تسک) البته شما مختاری جواب بدی یا نه ولی ازت انتظار نداشتم جواب ندی

بهرحال
در مورد پیش بینی و شرط بندی و قمار و... من فکر میکنم این مسئله برمیگرده به طرز فکر و اعتقادات هرکس
اعتقادات اخلاقی و شرعی و دیدگاه مذهبی هر فرد
و بحث و گفتگو پیرامون مسائل اعتقادی و مذهبی افراد کار صحیحی نیست
این کار اسمش هرچی که باشه اگه از نظر خواننده مشکل داشته باشه انجام نمیده
فکر نکنید همه آدمای اطرافتون باید مسلمون باشن! شاید اصلا کسی باشه که دینش اسلام نباشه
یا اینکه فکر نکنید همه مسلمون ها به تمام احکام اسلامی پایبند هستن
مثه خیلیا که مسلمون هستن دروغم میگن... یا مشروب میخورن.... یا حروم میخورن.... سر مردم کلاه میذارن.... ازشون بپرسی دینت چیه میگه مسلمونم همه میدونن کارشون از نظر شرعی حرام و اشتباهه ولی انجام میدن و یه توجیهم براش دارن
شاید شما خیلی خودت رو معتقد و پایبند میدونی و میگی حرومه و مسلمونی و اینکارو نکنی ولی استارتر هم یه بچه مسلمون باشه ولی بگه حروم نیست و انجام بده و یه نفر دیگه هم مسلمون باشه و بگه حرومه ولی من دوس دارم انجام بدم.... و آقای ایکس اصلا مسیحیه و هیچ مشکلی نداره
پس لزومی نداره در مورد اعتقادات و دیدگاه مذهبی افراد بحث بشه
هرکس میتونه بشینه فکر کنه و از عقلش کمک بگیره
که اینکار خوبه یا بد
اون دسته از بچه مسلمون هایی هم که عقلشون ناقصه میتونن به مرجعشون مراجعه کنن و رسالش رو بخونن

yekibiad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
لطفا واسه منم بفرستید البته نه به ایمیلم به پروفام تو همین انجمن ...ممنون

D^D

Registered User
لایک‌ها
1,235
send me

بالا