• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کسب درامد از نت خارج

aliffvfhfhk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,924
با سلام خدمت دوستان عزیز بیاید این تایپک را در مورد کسب درامد از نت خارج فعال و پر بار کنیم .
مثلا الان اگر من بخواهم از نت خارج کسب درامد بکنم باید چه کار هایی بکنم اساتید بیایند و راهنمایی بکنند .
برای مثال اگر من الان بخواهم یک وبلاگ خارجی بزنم و بازدید بگیریم . دو مشکل دارم یکی زبان است که باید مطالب خارجی بزنم این را چگونه رفع کنم و دیگری که باید در خارج از ایران باشم که نیستم این را چگونه حل کنم . منظورم این است که برای دریافت پول که ایران هستم و ایران تحریم است .چه باید کرد
سوال بعدی . ایا می شود با کپی و پیست به جایی رسید در نت خارج البته منبع را هم در اخر متن بزنیم .
الان کسب درامد از نت خارج و به خصوص از ادسنس چه چیز های بیشتر باید مطلب بگذاریم یا اصلا موضوع وبلاگ چی باشد . در خیلی جا ها زده بود پژشکی . وام . مسکن .
و در اخر دوستان بیایند هر چی که تجربه در مورد نت خارج دارند بگویند تا با همکاری هم بتوانیم در نت خارج هم به جاهایی برسیم .
منتظر نظرات خوب شما هستم .

VIP Webmasters

Registered User
لایک‌ها
240
شما چه جالب مینویسی ! لوول :دی

hosseinsees

Registered User
لایک‌ها
798
با سلام خدمت دوستان عزیز بیاید این تایپک را در مورد کسب درامد از نت خارج فعال و پر بار کنیم .
مثلا الان اگر من بخواهم از نت خارج کسب درامد بکنم باید چه کار هایی بکنم اساتید بیایند و راهنمایی بکنند .
برای مثال اگر من الان بخواهم یک وبلاگ خارجی بزنم و بازدید بگیریم . دو مشکل دارم یکی زبان است که باید مطالب خارجی بزنم این را چگونه رفع کنم و دیگری که باید در خارج از ایران باشم که نیستم این را چگونه حل کنم . منظورم این است که برای دریافت پول که ایران هستم و ایران تحریم است .چه باید کرد
سوال بعدی . ایا می شود با کپی و پیست به جایی رسید در نت خارج البته منبع را هم در اخر متن بزنیم .
الان کسب درامد از نت خارج و به خصوص از ادسنس چه چیز های بیشتر باید مطلب بگذاریم یا اصلا موضوع وبلاگ چی باشد . در خیلی جا ها زده بود پژشکی . وام . مسکن .
و در اخر دوستان بیایند هر چی که تجربه در مورد نت خارج دارند بگویند تا با همکاری هم بتوانیم در نت خارج هم به جاهایی برسیم .
منتظر نظرات خوب شما هستم .

فدات شم توقع نداری بچه ها بیان زبان یادت بدن که ؟

Adin

Registered User
لایک‌ها
769
دوست عزيز من شما فرمودين ملاك اصلي بازديد هست در اين شرايط بر فرض مثال گوگل كپي پيست رو اصلا نميپسنده چيزي كه خودم ديدم ... سايتي داشتم كه كپي پيست داشتم توش به سرعت بازديد ها ضربه خورد با اين كه حرفه اي هم كپي پيست ميكردم ..
به نظر من .. زبان ملاك نيست اين كه شما كجا زندگي ميكني ملاك نيست .. شما اصلا به اين فكر نكن چطور پول به دستت برسه اول از همه به اين فكر باش پولي به وجود بياد.

مشكل زبانتون رو شما در نظر نگير .. مهم ترين چيز فكر اوليه هست .. شما براي اين كه بتوني كسب بازديد و درامد كني بايد فكر محكمي داشته باشي در زمينه وبلاگت .. سعي كن در زمينه اي كه كار ميكني تميز و بر اساس اصول كار كني چون بازديد كننده اين رو ميفهمه سريع ..

aliffvfhfhk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,924
دوستان عزیز متشکرم از اینکه در تایپک شرکت کردید . حالا بیاید راه پیشنهاد بدید . مثلا الان در کدام سیستم وبلاگ دهی وبلاگ بسازم و بعد چی مطلب بگذارم چون خیلی جا ها زده بود . پژشکی . وام . مسکن و این ها درصد پول کلیکیشان بالا است . بیاید راه کار جلوی پای ما بگذارید .
الان دوست عزیزمون گفت . که کپی و پیست حرفه ای می کرده ولی بازدید سایتش افت کرده . خوب باید مطلب از کجا بگذاریم . تا بازدید بگیریم .

alibozorg

Registered User
لایک‌ها
297
دوست گرامی ، شما اول ببین می تونی تو وب فارسی یه سایت پربازدید راه بندازی؟ برای خارجی هم هیچ فرقی نمی کنه شما باید پیش زمینه رو داشته باشید.
پیشنهاد می کنم فکر موفقیت تو وب فارسی باشید. مطمعن باشید وقتی تو داخل با این همه فرصت نمی تونید کاری کنید خارج که جای خود داره...

aliffvfhfhk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,924
حرف بسیار خوبی زدید عزیز ولی من منظورم اینه بیایم این تایپک را مبدل کنیم به یک تایپک پر از اطلاعات در مورد کسب درامد از وب خارج منظورم این است هر کی هر چی بلده بیاید یاد بده فقط همین . حالا من مثال زدن سایت را زدم

hosseinsees

Registered User
لایک‌ها
798
دوستان عزیز متشکرم از اینکه در تایپک شرکت کردید . حالا بیاید راه پیشنهاد بدید . مثلا الان در کدام سیستم وبلاگ دهی وبلاگ بسازم و بعد چی مطلب بگذارم چون خیلی جا ها زده بود . پژشکی . وام . مسکن و این ها درصد پول کلیکیشان بالا است . بیاید راه کار جلوی پای ما بگذارید .
الان دوست عزیزمون گفت . که کپی و پیست حرفه ای می کرده ولی بازدید سایتش افت کرده . خوب باید مطلب از کجا بگذاریم . تا بازدید بگیریم .

بهترین انتخاب وردپرس .کام و بلاگ اسپات هسنش.

aliffvfhfhk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,924
اره همین طوری بیاید راهنمایی کنید این اولی کمک بود برید در بلاگ اسپات وبلاگ بسازید . خوب منتظر راهنمایی های بعدی هستیم

بالا