• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کسب درامد بالا از وبسایت خارجی revenuehits

dangmiong

Registered User
لایک‌ها
157
سلام دوستان.مدتی هست از سایت revenuhits.com استفاده می کنم و به نسبت سایت های دیگه معتبر تر هس و درامد بهتری میده.
تبلیغاتش هم از پاپ اپ گرفته تا بنر و فوتر هستش. واریزی هم داشتم و واریزی اش به پی پال هست و حداقل 20 دلار .
دوستانی که میخوان ثبت نام کنن برا اینکه کمکشون کنم تو هرموردی خاستن با لینک زیر که رفرال هست عضو بشن:
http://goo.gl/Rz3r9t

142393881235021.jpg

Last edited:

1406

Registered User
لایک‌ها
41
پرداخت در ازای نمایش بنر داره ؟

aytayweb

Registered User
لایک‌ها
1,296
به ازای نمایش بنر هر هزار ای پی چقدر میده؟

dangmiong

Registered User
لایک‌ها
157
متفاوته نرخ یکسانی نداره ! باید خودتون تست کنید. فقط چند روز اول سایتتون رو میسنجه برا همین ممکنه کم بده :
این دارمد دیروز من از یه بنر ک گذاشتم بالای لینک دانلود(فقط بنر ) :
142394274211531.jpg

dangmiong

Registered User
لایک‌ها
157
نمیدونم بعضیا فکر میکنن اگه با لینک رفرال عضو بشن چیزی ازشون کم میشه ‍!

mr.hanzaleh

Registered User
لایک‌ها
361
نمیدونم بعضیا فکر میکنن اگه با لینک رفرال عضو بشن چیزی ازشون کم میشه ‍!
چیزی ازشون کم نمیشه دوست عزیز اغلب کسانی که به این تاپیک ورود می کنن وب مستر هستن پس به احتمال زیاد با لینک ریفر آشنایی دارن
شاید بهتر باشه شما توضیحات بیشتر ارائه بدید و نظر کاربر رو تمام کمال جلب کنید تا خودش بیاد این کار رو انجام بده یا شاید بهتره درخواست کنید از کاربر بیننده تا از لینک ریفر شما استفاده کنه برای عضویت
عملا شما وقتی لینک ریفر میزاری لینک مقصد رو هم داری زیر سوال میبری که درآمد پایینه که شما از سرویس های دیگری هم استفاده می کنید.
پیشنهاد می کنم یه مقدار در مورد نحوه واریزی ها و مدت زمان واریزی ها نحوه نقد کردن وجوه وانتقال حساب شرایط عضویت و اهمیت و این سایت برای وب مستر های ایرانی،مشکل نداشتن اون سایت با ایران و مسائل تحریم ،پشتیبانیش و ....

بالا