mohammad 79
Registered User
- نوشتهها
- 246
- لایکها
- 32
درود بر همراهان همیشگی امروز قصد دارم روش جدید کسب درامد از یکی از بزرگترین سایت های پی تی سی جهان را خدمتتون معرفی کنم.
Zigma Network Management نام شرکتی است که صاحب امتیاز سایت twicker با 4 سال سابقه درخشان در عرصه پی تی سی میباشد و از سال 2013 سایت دوم خود یعنی You get profit را تاسیس کرد.
سایت های این شرکت بر عکس اکثر سایت های پی تی سی 100% معتبر می باشند و شما اگر کل اینترنت رو زیر و رو کنید حتی یک نفر را پیدا نمیکنید که توی این 4 سال از این 2 سایت ناراضی بوده باشد
اما بحث من روی سایت دوم آن است که کلا روش جدیدی برای کسب درامد از اینترنت است و با باکس های دیگر کاملا متفاوت است
روش کسب درامد از این سایت خرید سهام است و سهام آن خرید تبلیغات است ، به این صورت که شما حداقل یک سهم به ارزش 25 دلار میخرید و 25 دلار به حساب تبلیغات شما اضافه میشود شما با این 25 دلار هر سایتی را که دوست داشتید تبلیغ کنید.
اما سود شما از سهام :
شما علاوه بر تبلیغی که در این سایت میکنید یک سهم نیز خریده اید که از روزی که سهام را میخرید روزانه مبلغی به عنوان سود سهام به حسابتان واریز میشود،یعنی شما هر بار که میرید تو سایت میبینید همینطوری داره پولتون زیاد میشه و وقتی به 30 دلار رسید سهام شما آزاد میشود حالا شما میتوانید یک سهم دیگر با 25 دلار بخرید و 5 دلار سودتون رو برداشت کنید یا اینکه کلا برداشت کنید.
آموزش تصویری روش خرید :
ارزش هر سهم 25 دلار است پس قبل از هر کار به میزان 25 دلار افزایش موجودی میدهیم برای افرایش موجودی مطابق تصویر عمل نمایید:
ابتدا در صفحه کاربری روی گزینه Deposit کلیک نمایید

در صفحه جدید مطابق تصویر افزایش موجودی بدهید:

خوب پس از افزایش موجودی بریم سراغ خرید سهام :
1- در خود سایت برای خرید سهام به صورت مرحله ای صفحه ای اختصاص داده شده است برای مشاهده آن مطابق تصویر زیر روی تب کلیک کنید

خوب حالا مراحل رو گام به گام پیش میریم
مرحله 1 :روی buy advertising shared pack کلیک کنید

در صفحه بعد تعداد سهامی که مد نظرتون هست را انتخاب نمایید (حداقل 1 سهم و ارزش هر سهم 25 دلار)

خوب تبریک میگم شما یک سهم خریداری نمودید به اضافه اینکه کلی تبلیغ هم دریافت نمودید 5000 کلیک ، 100 کلیک بنر و 7 عضویت درخواستی( آموزش نحوه ثبت آگهی در پست های پایین)
از طریق این لینک در سایت ثبت نام کنید :

چند نکته :
- سهام شما وقتی به 30 دلار رسید آزاد میشود البته مجبور نیستین تا آزاد شدن سهام منتظر بمونید و هر 6 روز یک بار میتوانید سودتون رو دریافت کنید
- برداشت از این سایت به صورت آنی واریز میگردد
- سرمایه گذاری در این سایت کاملا بدون ریسک میباشد
- شما باید هر روز 10 آگهی مشاهده کنید تا سود سهام آن روز را دریافت کنید
- هر روزی که تبلیغ مشاهده نکنید ضرر نمیکنید فقط دیرتر به 30 دلار میرسید
- در این سایت از خرید سهام زیر مجموعه هایتان تا دو مرحله سود دریافت نمایید
- 6% خرید زیر مجموعه مستقیم
- 4% خرید زیر مجموعه زیر مجموعه
- قوانین این سایت بسیار حساب شده و ثابت هستند
- پشتیبانی بسیار قدرتمند (دریافت پاسخ تیکت کمتر از یک ساعت)
- در حالت استاندارد در هر روز یک سهام بیشتر نمی توانید بخرید
- بیش از 4 سال سابقه فعالیت
- پرداخت به پرفکت مانی
سود های دریافتی من طی این مدت دو هفته :

دوستان به دلیل آموزش بنده خواهشا با لینک من ثبت نام کنید. اگر اکانت هم دارید دوباره ثبت نام کنید.
منبع: ptcmonitor.ir
Last edited: