• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کسب درامد تا ۶۰۰ هزارتومان در روز

وضعیت
موضوع بسته شده است.

erfanmax

Registered User
لایک‌ها
153
با سلام
دوستان امروز میخوام روشی رو معرفی کنم که همه به راحتی میتونن از اون استفاده کنن و روزانه تا 150$ یا 600000 تومان درامد کسب کنن(*تقریبی*).

به طور کلی و خلاصه براتون میگم که روش کار به چه صورت هست

۱- روی لینک رو به رو کلیک کنید تا به سایت موردنظر منتقل شید : کلیک کنید

۲- سپس از سمت چپ سایت بر روی Join us today کلیک کنید تا به صفحه ثبت نام منتقل شید

۳- خب حالا باید فرم رو پر کنید.در فیلد اول نام کاربری دلخواه و در کادر دوم ایمیل خود را وارد کنید.سپس در ۲ کادر بعدی رمز و تکرار رمز خود را تایپ کنید.کادر اخر هم که مربوط به کد امنیتی یا کپچا هستش که باید عدد توی تصویر رو وارد کنید
در اخر روی register کلیک کنید

۴- بعد از ثبت نام به طور خودکار به پنلتون ارجاع داده میشید و در قسمت سمت چپ هم درامدتونو مشاهده میکنید.برای کسب درامد هم به تب user area برید و روی گزینه start watching payed ads کلیک کنید.

۵- مشاهده میکنید که یک کد چهار رقمی در بالا و یکسری تبلیغ در پایین صفحه وجود داره.شما باید کد ۴ رقمی موجود در تصویر رو در کادر وارد کنید وروی گزینه continue کلیک کنید.

۶- مشاهده کردید که تبلیغ ها عوض شد و مقدار ۱۰ سنت به قسمت درامد شما اضافه شده.همینطور ادامه بدید تا به مبلغ ۱۵۰ دلار برسه و بعد درخواست واریز بدید.اینکار حداکثر ۲ ساعت بیشتر طول نمیکشه

حالا وقت برداشت رسید و پیشنهاد من استفاده از بیت کویین و سپس چینج کردن اون به ریال هست که میتونید از سایت هایی مثل پیمنت ۲۴ استفاده کنید.

برای برداشت روی withdraw money در قسمت سمت چپ پنل و زیر درامد که بارنگ قرمز مشخص شده کلیک کنید
حالا یکی از گزینه ها (پیپال،بیتکویین و..)رو انتخاب کنید و مراحل مربوط رو انجام بدید و تمام!

اموزش تصویری در چنل :

https://t.me/joinchat/Gbtj101w-xP7ANrVfnzlSA

Last edited:

hosein_ras

Registered User
لایک‌ها
44
منتظر پرداختش نباشید
حتی اس اس ال هم تهیه نکرده این سایت و این دامنه اصلیش نیست
حتی آدرسی که تو لوگو قید شده با آدرس دامنه سایت متفاوته
این دیگه زیادی اسکمه

erfanmax

Registered User
لایک‌ها
153
منتظر پرداختش نباشید
حتی اس اس ال هم تهیه نکرده این سایت و این دامنه اصلیش نیست
حتی آدرسی که تو لوگو قید شده با آدرس دامنه سایت متفاوته
این دیگه زیادی اسکمه
مرسی از پاسختون
خودم که 150 دلارم اماده هست و خیلی برام فرقی نداره و به نظرم امتحانش ضرری نداره که یکم صبر کنم.
البته برای پرداخت چند مرحله هستش که باید کامل بشه و اگ پرداخت نشد که به هر صورت یکی دیگ از سایت های اسپم برای کاربرا مشخص میشه

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
نمی دونم کی میخوان از معرفی این سایتای مزخرف دست بر دارن روزی 150 دلار بگیرید بعد اومده سایت کلیکی معرفی کرده:general710: کی گرفته؟
چیزی می بینید خودتون امتحان نکردید نمی دونید درسته یا نه فرت نیاید تاپیک بزنید
عنوان ها شونم کسب 200 هزار تومن در روز 500 تومن در روز .. رو هوا

Mostafa313

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
638
این سایت اسکمه وقت خودتونو تلف نکنید

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا