• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کسب درامد تا 22 تومن از هر ایپی

senatoor

Registered User
لایک‌ها
484
سلام منو بیشتر دوستان قدیمی می شناسن

دوباره با سیستم پاپ دارم بر می گردم یه سوالی داشتم

من فقط روی ایپی موبایل تمرکز دارم و می تونید کنارش سیستم های دیگه رو هم بزارید

ایپی اول 7 ایپی دوم 7 ایپی سوم 8 تومن در نظر گرفتم ایا با این وضعیت حاضر به همکاری هستید ؟

AhangCity.CoM

Registered User
لایک‌ها
1,907
حتما تبلیغات تون ، نصب برنامه های ویروسی و ازار دهندس که این قیمت بالا رو می دید

tofanman

Registered User
لایک‌ها
155
سلام
قبلا سیستم تبلیغات پاپ داشتید؟

alireza1411

Registered User
لایک‌ها
260
سلام
بستگی به سیستم شمارشتون هم داره. وینوکس ضعیف عمل میکنه ... xdev دقیق نیست اما بازم خطاش قابل قبوله به نوعی.
یه قابلیت که سیستمای خارجی دارن و ایرانی‌ها ندارن رو در نظر بگیرید بنده خودم مشتری میشم:
اسمش رو میگن دایرکت. شما یه لینک میدید که فقط این لینک باید باز بشه و بس. به چه شیوه‌ای مهم نیست. طرف میدونه این رو تنظیم کنه مثلاً روی یک دکمه‌ی خاص تو سایتش فعال بشه. دیگه کاربر رو هر جایی کلیک کرد یا مثلاً رو بنرها که مهمه کلیک کرد، لینک دایرکت کار نمیکنه. فقط جایی کار میکنه که مدیر سایت میخواد در نظر بگیره.
متأسفانه سیستمای ایرانی این ویژگی رو ندارن اصلا!

aytayweb

Registered User
لایک‌ها
1,296
سلام
بستگی به سیستم شمارشتون هم داره. وینوکس ضعیف عمل میکنه ... xdev دقیق نیست اما بازم خطاش قابل قبوله به نوعی.
یه قابلیت که سیستمای خارجی دارن و ایرانی‌ها ندارن رو در نظر بگیرید بنده خودم مشتری میشم:
اسمش رو میگن دایرکت. شما یه لینک میدید که فقط این لینک باید باز بشه و بس. به چه شیوه‌ای مهم نیست. طرف میدونه این رو تنظیم کنه مثلاً روی یک دکمه‌ی خاص تو سایتش فعال بشه. دیگه کاربر رو هر جایی کلیک کرد یا مثلاً رو بنرها که مهمه کلیک کرد، لینک دایرکت کار نمیکنه. فقط جایی کار میکنه که مدیر سایت میخواد در نظر بگیره.
متأسفانه سیستمای ایرانی این ویژگی رو ندارن اصلا!

یجوری میگین سیستم های ایرانی انگار هر سایتی برای خودش یه اسکریپتی نوشته از صفر
ما کلا دو سه تا اسکریپت پاپ اپ داریم که همه سایتای اوو خریدنو نصب کردن تموم شد رفت

بالا