• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کسب درامد تا 6دلار پرفکت یا وب مانی در روز

navidsky

Registered User
لایک‌ها
74

سلام
همه شما با تسکهای crowd flower
آشنا هستید.اینجا می خوام سایتی رو بهتون معرفی کنم که می تونید در اون از طریق انجام تسکهای crowd flower کسب درامد کنید و ازهمه مهم تر داشتن تسک های کازینو هست.

امکانات:
1-پرداخت به پرفکت ووبمانی
2-نداشتن محدودیت در زمان پرداختی(یعنی شما در روز چندین بار می تونید برداشت بزنی)
3-حداقل پرداختی(10 سنت)
4-کمیسیون از زیرمجموعه ها

جواب تیکت من درمورد کمیسیون از زیر مجوعه ها:

2013-09-0915:49:09- By dell1200

Do i take commissions from doing tasks my direct referrals?

2013-09-1415:47:38 - By admin

Hello dell1200,

Yes you will earn referral commissions but only if you referral users are genuine users.

Admin
Support TasksPay

سند پرداختی ها

برای ثبت نام اینجا کلیک کنید.

نکته آموزشی:
همون طور که خودتون هم متوجه شدید اگه بخواین تو خود سایت تغییر ای پی بدین لاگ اوت میشین برای همین من روشی رو انجام میدم که یکی از وستام بهم معرفی کرده واسمش رو گذاشتم روش چانل.

روش چانل:
اول وارد سایت بشید.دقت کنید وی پی ان خاموش باشه.بعد روی منوی بالا earn money کلیک کنید صبر کنید تا تسک ها لود بشه.بعد این صفحه رو تو یه تب جدا باز کنید.
https://tasks.crowdflower.com/channels/taskspay/tasks/

حالا می تونید با خیال راحت وی پی ان رو روشن کنید و با هر ای پی که خواستید تسک بزنید.دقت کنید وقتی با وی پی ان کار می کنید فقط همین صفحه چانل رو رفرش بزنید.

Last edited:

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
نیاز به تغییر آیپی هست؟

123456hhh

Registered User
لایک‌ها
193
برای تغییر آی پی باید از چیز شکن استفاده کرد یا نرم افزار های معمول برای تغییر آی پی کافی هست ؟
در طول روز به جز 3 بامداد ! باز هم تسک داره یا خیر ؟
با تشکر

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
این چرا اینجوریه؟
من یه تسک 0.6 دلار زدم بعد از کلی وقت که گرفت 0.1 دلار داده؟؟؟

تسکی که شما انجام دادی دوست من شصت صدم سنت بوده یعنی با انجام 15 تاش 9 سنت گیر شما میاد

mahyar0181

Registered User
لایک‌ها
330
داداش با چند تا آی پی کازینو بزنم تا کازینوها قطع نشن ؟

navidsky

Registered User
لایک‌ها
74
نیاز به تغییر آیپی هست؟​
اره دیگه همونطور که تو نوباکس تسک میزدید وای پی عوض می کرید اینجا هم انجام بدید.

نکته آموزشی:
همون طور که خودتون هم متوجه شدید اگه بخواین تو خود سایت تغییر ای پی بدین لاگ اوت میشین برای همین من روشی رو انجام میدم که یکی از وستام بهم معرفی کرده واسمش رو گذاشتم روش چانل.

روش چانل:
اول وارد سایت بشید.دقت کنید وی پی ان خاموش باشه.بعد روی منوی بالا earn money کلیک کنید صبر کنید تا تسک ها لود بشه.بعد این صفحه رو تو یه تب جدا باز کنید.
https://tasks.crowdflower.com/channels/taskspay/tasks/

حالا می تونید با خیال راحت وی پی ان رو روشن کنید و با هر ای پی که خواستید تسک بزنید.دقت کنید وقتی با وی پی ان کار می کنید فقط همین صفحه چانل رو رفرش بزنید.

navidsky

Registered User
لایک‌ها
74
برای تغییر آی پی باید از چیز شکن استفاده کرد یا نرم افزار های معمول برای تغییر آی پی کافی هست ؟
در طول روز به جز 3 بامداد ! باز هم تسک داره یا خیر ؟
با تشکر

اره دیگه تسک ها مثل دیگه سایتها نوباکس و ... وجود داره.

از هر نرم افزاری که برای زدن تسک تو نوباکس استفاه می کردید اینجا هم استفاه کنید.

benim1364

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
من تو این سایت فعالیت داشتم
کلا به جز پرداخت انی دیگه هیچیش به صرفه نیست
او اینکه کلا ارزش تسکها و این سایت کمتر شده جدیدا
یعنی قیمت تسکها تو نیو و پرو باکس بالاتر از این سایته
تسکهای کازینو رو دوستان نصفه میاره همرو نمیاره یعنی اگه تو نیو 50 تا تسک بیاد اینجا 25 میاد
در ضمن چند روز پیش هم به مدت چند روز پرداختیش قطع شده بود که تازگی وصل شد و چون بی درو پیکره کسی جوابتونو نمیده اگه یهو پرداختیش قطع بشه
بهترین سایت نیو هست با اینکه من در این سایت روزانه بالای 40 تا تسک میزدم و تازه درامد پرفکتمم خوب بود اما نمیصرفه
چون نیو هم امتیاز میده بهت و هم ارزش تسکاش بالاست
این سایت به نفع کسایی هست که میخوان زیرمجموعه بگیرن چون درامدشون بیشتر میشه

mahyar0181

Registered User
لایک‌ها
330
من که با hma میزنم مشکلی نبوده.
از چند کشور استفاده می کنی ؟
من کازینوی 8 تا 10 کشور رو میزدم تو نئوباکس . واسه همین کازینوها دیگه تو نئوباکس برام نمیان

navidsky

Registered User
لایک‌ها
74
من تو این سایت فعالیت داشتم
کلا به جز پرداخت انی دیگه هیچیش به صرفه نیست
او اینکه کلا ارزش تسکها و این سایت کمتر شده جدیدا
یعنی قیمت تسکها تو نیو و پرو باکس بالاتر از این سایته
تسکهای کازینو رو دوستان نصفه میاره همرو نمیاره یعنی اگه تو نیو 50 تا تسک بیاد اینجا 25 میاد
در ضمن چند روز پیش هم به مدت چند روز پرداختیش قطع شده بود که تازگی وصل شد و چون بی درو پیکره کسی جوابتونو نمیده اگه یهو پرداختیش قطع بشه
بهترین سایت نیو هست با اینکه من در این سایت روزانه بالای 40 تا تسک میزدم و تازه درامد پرفکتمم خوب بود اما نمیصرفه
چون نیو هم امتیاز میده بهت و هم ارزش تسکاش بالاست
این سایت به نفع کسایی هست که میخوان زیرمجموعه بگیرن چون درامدشون بیشتر میشه

1-به نظر شما فروش پیزا براتون راحتره یا پرفکت؟کار کرن با پیزا دردسر مسدود شدنش حسابتون زیاد نیست؟
2-ترسی از اسکم شدن سایت نیست چرا که شما همون روز که تسک رو زدید با خیال راحت درامدتون رو براشت می کنید.
3- الان کازینو رو این سایت برای تمام کشورها به صورت تمام میاره.

اما این حرفت رو قبول دارم قیمت تسکها نسبت به نوباکس پایینه واومده پایین تر هم اما باید دید شاید قیمت مثل زمانی که پروباکس هم اومد پایین بعد رفت بالا ایا برای این سایت هم همین طور میشه یا نه.

navidsky

Registered User
لایک‌ها
74
برای من چندین بار قطع شده،ولی بعدش اکانت دیگه ساختم وتسک زدم.

navidsky

Registered User
لایک‌ها
74
نه مشکلی برام پیش نیومده تا به حال.

saman1392

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
112
اینا چیه به ما هم یاد بدید؟؟؟

بالا