• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کسب درامد ثابت از سایت سرمایه گذاری بلند مدت SatoshiLabs

YOUNES.20E20

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
معرفی کامل سایت SatoshiLabs وشروع کسب درامد از سایت سرمایه گذاری بلند مدت از طریق اجاره کردن ازمایشگاه
برای ثبت نام در این سایت بروی بنر زیر کلیک کنید

• دوستان عزیز بنده قصد دارم هم گام با شما برنامه ریزی بلند مدتی رو در بخش آزمایشگاهاین سایت اغاز کنم
    • به زودی در اولین فرصت
  • 1. ابتدا به معرفی سایت و درجهاعتبار این سایت میپردازم
  • 2. سایت رو دقیق به شما معرفی میکنم.
  • 3. استراتژی کسب درامد بلند مدت خودم رو ازاین سایت به شما معرفی میکنم
  • 4. گزارش روزانه روند رسیدن به یک درامد ثابت رو در این قسمت به شما عزیزان گزارش می دم.
  • و در اخر این نکته رو عنوان کنم
  • برای موفقیت و رسیدن به کسب درامد ثابت در این سایت شما در ابتدا باید صبر و شکیبایی زیادی به خرج بدید و به مرور زمان به موفقیت دست پیدا خواهید کرد
  • برای اشنایی بیشتر باید عرض کنم این سایت دنباله رو قسمت ماینینگ گیم در سایت cointiply هستش که واقعا درامد زا بود و همون استراتزی رو میشه رو این سایت پیاده کرد که برای شما عزیزان دقیقا روند کار رو شرح خواهم داد.
    • با بنده همراه باشید عزیزان

YOUNES.20E20

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
اموزش جمع اوری lab flasks و شروع بازی ازمایشگاه و کسب درامد ثابت در وبسایت satoshilabs (قسمت اول )

satoshilabs.png

درود به همه دوست دارن و علاقه مندان به جمع اوری و کسب درامد از ارز دیجیتال بنده هدفم از ایجاد این تاپیک معرفی کامل وبسایت بسیار معتبر satoshilabs هست و همچنین نحوه کسب درامد از این وبسایت در بلند مدت امید وارم شما عزیزان بعد از مطالعه دقیق توضیحات بنده بتونید درامد بسیار بالایی از این وبسایت خوب داشته باشید.

ثبت نام در وبسایت satoshilabs
در ادامه خواهید خواند

- معرفی کامل وب سایت satoshilabs به شما عزیزان
- راه های کسب درامد از وب سایت satoshilabs
- معرفی ازمایشگاه ونحوه اجاره کردن انها و همچنین استراتژی کسب درامد ثابت از این وب سایت

معرفی کامل و جامع وب سایت satoshilabs
این وب سایت یکی از معتبرترین وبسایت های قطری در زمینه ارز دیجیتال هست تقریبا یک سال و نیم هستش که بنده در این وب سایت خوب فعالیت دارم .بنده این وبسایت رو به دوستانی که به دنبال درامد کوتاه مدت و گذرا هستند پیشنهاد نمی دم. اما برای افرادی که به دنبال درامد ثابت در بلند مدت هستند این وبسایت بهترین کزینه هست.

نقاط ضعف و قوت وبسایت satoshilabs

نقاط قوت

- بازی آزمایشگاه.
-فاست 5 دقیقه یکبار بین 5 تا 15 labflasks به صورت راندوم.
-استفاده از افر هایی که برای کشور ما باز هستش

نقاط ضعف
- غیر فعال بودن بیشتر نظرسنجی های سایت برای کشور ایران
-مدت زمان طولانی برای رسیدن به مقدا ر مورد نیاز برای شروع بازی ازمایشگاه طبق استراتژی شماره 2

حقیقت ماجرا اینه که بنده به دلیل مشغله کاری با روزی 3 ساعت فعالیت در این وبسایت روزانه با روزی 300 تا 450 Lab flasks دارم برای شروع بازی ذخیره می کنم و تقریبا 8 ماه طول می کشه که با شروع بازی ازمایشگاه رفته رفته به یک درامد ثابت برسم و درصورتی که اگر شما عزیزان وقت بیشتری رو بگذارید در فاصله کمتری می تونید بازی ازمایشگاه رو شروع کنید. اینجاست که می گم افرادی که به دنبال درامد زود گذر و ناچیز در این سایت هستند بهره زیادی رو از این وبسایت خوب نخواهند برد.

سوال مهم

چرا هنوز بنده در این وبسایت فعالیت می کنم با وجود این که درکوتاه مدت برای ما ایرانی ها درامد بالایی نداره ؟؟؟ !!!
جواب این سوال بازی ازمایشگاه این وبسایت هست که به مرور زمان می شه درامد بسیار بالایی رو از این وبسایت دریافت کرد.

برای شروع فعالیت و رسیدن به این درامد بالا

-اولین نکته صبر و تحمل بسیار بالا + پشتکار و جمع اوری بدون توقف Lab flasks و Credit هست
-دومین نکته عدم برداشت زدن تا چند دوره شروع بازی
شما میتونید سود حاصله از اجاره ازمایشگاه رو برداشت کنید و از طرفی می تونید برای سود دهی بیشتر به مدت چند ماه اجازه بدیم سود های بدست امده برای اجاره بیشتر ازمایشگاه ها در سایت باقی بمونه و این کار روال عادی برای همه کسب درامد های بلند مدت هست و شما بعد از اون می تونید با سود بدست امده بازم ازمایشگاه اجاره کنید و سودی که به شما میده رو چند برابر کنید.

مطمنا پس از
ثبت نام و ورود به وب سایت قسمت بازی این وب سایت برای شما کمی گیج کننده به نظر میاد و درچار سردرگمی خواهید شد اتفاقی که یک سال و نیم پیش برای بنده رخ داد و به مرور زمان تونستم بدون مشکل تمام مراحل این بازی رو یاد بگیرم و قصد دارم در این تاپیک تجربیاتم رو به شما عزیزان انتقال بدم و مطمنا در صورت فعالیت مستمر در این وب سایت می شه به راحتی به درامد بسیار بالایی دست پیدا کرد حتی برای ما ایرانی ها که در این زمینه محدودیت های زیادی وجود داره اگر چه برای رسیدن به هر هدفی تلاش و پشتکار لازمه چه برسه به درامد رایگان از بازی این وب سایت و کلا ارز دیجیتال.

اگه بازی معدن در وبسایت cointiply رو به خاطر دارید باید بگم بازی ازمایشگاه خیلی شبیه به بازی معدن هست شما با خرید ازمایشگاه و سرمایه گذاری با استفاده از لLabflasks هایی که بدست اوردید به مرور زمان به یک درامد ثابت دست پیدا خواهیدکرد از طرفی این بازی دقیقا شبیه به سپرده گذاری در بانک می مونه که بعد از قرار دادن مبلغی در بانک ماهیانه به شما مقداری سود پرداخت میشه و هرچه اون مبلغ اولیه بالاتر باشه مقدار سود شما بیشتره

راه های کسب درامد از وب سایت satoshilabs

- قسمت Faucet در وب سایت satoshilabs
در این بخش ما با حل دوکپچا هر 5 دقیقه یک بار به صورت 24 ساعته بین 5 تا 15 Labflasks به صورت راندوم دریافت می کنیم و از طریق جمع اوری Labflasks می تونیم ازمایشگاه اجاره کنیم و با بالا بردن لول ازمایشگاه های اجاره شده درامد خودمون رو بالاببریم و به مرور زمان بدون فعالیت زیاد در وبسایت درامد بالایی کسب کنیم.مهمترین قسمت درامد بنده از فاست هست که بصورت نامحدود هروز انجام میدم تا به حد نصاب شروع بازی ازمایشگاه برسم.

قسمت افر Minute stuff
این افر تنها افری هستش که برا کشور ما باز هستش و به صورت داندوم هربار بین 20 تا 100 Credit در دفعات متعدد به ما پاداش می ده و می تونه به شکل چشم گیری مقدار کردیت ما رو برای شروع بازی و ادامه اون در اینده بالاببره. شیوه کار بسیار ساده هستش و فقط باید بروی این افروال کلیک کنیم و ببینیم ایا پاداشی به ما داده یا خیر البته بیشتر مواقع خالی هستش ولی به راحی میشه هفته ای چندین هراز credit از این افر خوب بدون زحمت بدست اورد

قسمت shortlinks
با انجام شورت لینک ها می تونیم کردیت بدست بیاریم که بعد از انجام کپچا و شماش معکوس به ما کردیت داده میشه که البته به دلیل صفحات popup زیاد کمی انجامش اعصاب خورد کن هستش اما هدف ما رسیدن به حد نصاب برای شروع بازی ازمایشگاه هستش و این امر نباید باعث بشه ما بیخیال اونها بشیم.

- معرفی ازمایشگاه و نحوه اجاره کردن انها و همچنین استراتژی کسب درامد ثابت از این وب سایت

قبل از معرفی بازی ازمایشگاه به اصطلاحات بکار رفته در این بازی می پردازم و اونارو برای شما عزیزان توضیح میدم

bandicam 2019-10-03 17-rank 1.jpg
- LAB FLASKS چیست ؟
واحد پول در وبسایت satoshilabs هست و باتوجه به قیمت بیت کوین مقدار اون تعیین می شه وتقریبا هر یک Lab flasks یک ساتوشی هست . از طریق انجام Faucet می تونیم Lab flasks بدست بیاریم و در این وبسایت این تنها راه بدست اوردن این واحد پول هستش البته یک راه دیگه هم وجود داره که اونم تبدیل cerdit به Lab flasks هست که این کارو به هیچ عنوان به شما عزیران پیشنهاد نمی کنم بخاطر این که credit ها خیلی با ارزش هستند و در اینده به درد ما می خورند.
- CREDIT BALANCE چیست ؟
همان طور که در عکس بالا مشاهده می کنید در واقع می شه اونا رو به سوخت ازمایشگاه تشبیه کرد که بعد از شروع بازی به صورت ساعتی کم میشن و Energy همیشه باید بروی 100 بمونن تا به ما بالاترین بهره وری و سود رو بپردازن و ما باید همواه به جمع اوری اونا بپردازیم. عزیزان اگه به عکس بالا دقت کنید قسمت Autorefill Energy قرمز و Disabled هستش و این بخاطر این هستش که تازمانی که طبق استراتژی دوم که در پایین توضیح خواهم داد ما در حال جمع اوری Credit هستیم باید این گزینه قرمز باشه و الا به صورت خود کار ساعتی ازما کردیت کم میکنه حتی اگه هیچ ازمایشگاهی اجاره نکرده باشیم.

bandicam 2019-12-17 20-24-09-027.jpg
YOUR PRODUCTIONS چیست ؟
درحقیقت نیروی ازمایشگاه های شما هست که به مقداری که ازمایشگاه اجاره می کنید نیروی دریافت Lab flasks شما هم بیشتر میشه و با بیشتر شدن قدرت ازمایشگاه سوخت یا Credit بیشتری رو از ماطلب می کنه و بد ترین شرایط اینه که ما مجبور بشیم برای تامین سوخت ازمایشگاه موجودی Lab flasks خودمون رو به Credit تبدیل کنیم که واقعا به صرفه نیست. برای همین بهترین استراتژی . استراتژی شماره دو شناخته شده که ابتدا به میزان زیادی Credit و همچنین Labflasks ذخیره کنیم و شروع کنیم به اجاره کردن ازمایشگاه و شروع بازی ازمایشگاه.

YOUR NEXT REWARD چیست ؟
این قسمت به میزان قدرت ازمایشگاه شما به شما به صورت ساعتی Labflasks یا ساتوشی پاداش می ده
پاداش دیگری هم و جود داره که به اون پاداش استخر گفته می شه که بر اساس قدرت ازمایشگاه کاربران این وب سایت به صورت جدا به اونا پاداش می ده که در مبحثی جدا در اینده در باره اون مفصل برای شما عزیزان توضیح میدم.

پایان قسمت اول ...

Last edited:

YOUNES.20E20

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
آموزش جمع اوری lab flasks و شروع بازی ازمایشگاه و کسب درامد ثابت در وب سایت satoshilabs (قسمت دوم )

satoshilabs.png

ثبت نام در وبسایت satoshilabs

به عکس زیر توجه کنید !
11.jpg
هنگامی که ما در حال جمع اوری Lab flask و Credit هستیم و هنوز ازمایشگاهی اجاره نکردیم باید تنظیمات به شکل بالا باشه.در واقع اولین کار بعد از ثبت نام در وب سایت satoshilabs قرمز کردن دکمه Autofefille هست اگه این کار رو انجام ندیم هرچی Credit جمع اوری کردیم به صورت ساعتی مصرف میشه بدون این که هیچ ازمایشگاهی اجاره کرده باشیم.

به عکس زیر توجه کنید !

22.jpg
بعد از شروع بازی ازمایشگاه و همچنین اجاره کردن ازمایشگاه بایستی تنظیمات بازی به صورت بالا باشه. قسمت انرژی از 100 باید 100 باشه و همچنین باکلیک بروی چراغ Autorefill از قرمز به سبز تغییر رنگ پیدا کنه و Enabled بشه.
نکته مهم: عزیزان بعد از شروع بازی نباید مقدار کردیت ما از 100 کمتر بشه اگه این اتفاق بیفته قدرت ازمایشگاه پایین میاد و حد اکثر ساتوشی رو به مانمی ده.

به عکس زیر توجه کنید !

333.jpg

در عکس بالا مشاهده می کنید که بازی ازمایشگاه استارت خورده وقدرت ازمایشگاه 4328 Production هست و مقدار پاداش ساعتی اون 60.59 ساتوشی هست. همانطور که در زیر توضیح خواهیم داد به دلیل این که مقدار قدرت ازمایشگاه 4328 هست و زیر 5000 Production هست فقط ساعتی 1 انرژی از ازمایشگاه کاسته میشه که هر انرژی معادل 3 Credit هست.
به عکس زیر توجه کنید !
555.jpg
طبق گفته خود وب سایت satoshilabs

در قسمت اول شما بعد از اجاره کردن ازمایشگاه ساعتی 1 انرژی از دست خواهید داد و ارزش هر انرژی 3 Credit هست. و زمانی که قدرت معدن شما از 5000 Production بیشتر بشه علاوه بر 3 Credit مقدار 0.75 به ازای هر 5000 Production از کردیت های شما کاسته می شه.

مثال : اگر ازمایش گاهی داشته باشید که قدرا ان 15000 Production باشه شما علاوه بر ساعتی 3 Credit ساعتی 2.25 Credit دیگه هم بخاطر قدرت ازمایشگاه شما که 15000 هست از حساب Credit Balance شما کاسته می شه که جمعا میشه ساعتی 5.25 Production.
اینجا هستش که اهمیت سوخت ازما یشگاه مشخص می شه. و بدون جمع اوری مشکلات زیادی گریبان مارو خواهد گرفت.

در قسمت دوم عکس اشاره به این موضوع داره که ... در صورتی که مقدار درجه سوخت ما بروی 100 باشه ازمایشگاه به ازای هر 70 Production یا یک ساتوشی به ما پاداش میده و بازم تاکید می کنم قبل از شروع بازی ازمایشگاه تا می تونید Credit جمع کنید چون هرچی قدرت ازمایشگاه شما بالاتر می ره میزان بیشتری Credit از شما کم می شه.

به عکس زیر توجه کنید !
bandicam 2019-12-17 19-19-42-360_wm.jpg

در عکس بالا 6 ازمایشگاه رو مشاهده می کنید که قدرت اونا از چپ به راست بیشتر می شه. در نظر داشته باشید هر 70 واحد قدرت ازمایشگاه به ما 1 ساتوشی پاداش خواهد داد

BUNKER .1
با اجاره کردن این ازمایشگاه 10 واحد به قدرت ازمایشگاه شما اضافه می شه و شما برای اجاره کردن این ازمایشگاه باید 250 Lab flasks بپردازید.
GENERATOR .2
با اجاره کردن این ازمایشگاه 32 واحد به قدرت ازمایشگاه شما اضافه می شه و شما برای اجاره کردن این ازمایشگاه باید 750 Lab flasks بپردازید.
FOOD CRATES .3
با اجاره کردن این ازمایشگاه 74 واحد به قدرت ازمایشگاه شما اضافه می شه و شما برای اجاره کردن این ازمایشگاه باید 1750 Lab flasks بپردازید.
TECHNOLOGY.4
با اجاره کردن این ازمایشگاه 127 واحد به قدرت ازمایشگاه شما اضافه می شه و شما برای اجاره کردن این ازمایشگاه باید 3000 Lab flasks بپردازید.
TOOLS.5
با اجاره کردن این ازمایشگاه 210 واحد به قدرت ازمایشگاه شما اضافه می شه و شما برای اجاره کردن این ازمایشگاه باید 5000 Lab flasks بپردازید.
SECURITY .6
با اجاره کردن این ازمایشگاه 420 واحد به قدرت ازمایشگاه شما اضافه می شه و شما برای اجاره کردن این ازمایشگاه باید 10000 Lab flasks بپردازید.

ازمایشگاه مورد نظر بنده برای شروع بازی ازمایشگاه SECURITY هست که بالاترین میزان ساتوشی رو پاداش می ده یعنی اجاره هر ازمایشگاه SECURITY چیزی حدود 6 و نیم ساتوشی در ساعت به ما پرداخت خواهد کرد و نکته مهم این که بعد از 68 روز سود دهی همه این ازمایشگاه ها شروع خواهد شد یعنی ما 22 روز سود خالص رو از هر تعداد ازمایشگاهی که اجاره کردیم دریافت خواهیم کرد و درصورتی که بتونیم ازمایشگاه های زیادی از این وع اجاره کنیم به مرور زمان به سود قابل توجهی دست پیدا خواهیم کرد.

استراتژی اجاره آزمایشگاه

استراتژی اول

جمع اوری Lab flasks و خرید ازمایشگاه به محض رسیدن به حد نصاب خرید توصیه بنده خرید ازمایشگاه 4 و 5 و 6 هستش اما در بلند مدت این استراتژی به شکست خواهد انجامید. دلیل شکست اینه که با بالارفتن قدرت ازمایشگاه بازی مقدار بیشتری Credit از ما طلب می کنه و به مرور زمان نمی تونیم از پس سوخت ازمایشگاه بر بیاییم و مجبور میشیم برای 100 باقیموندن مقدار انرژی ازمایشگاه Lab flasks های بدست اومده رو تبدیل به Credit کنیم که اینجا هم وب سایت satoshilabs هوشیاری زیادی به خرج داده و هزینه سنگینی بپردازیم این استراتژی به دلیل این که زمان زیادی رو نمیخواد ما منتظر باشیم برای شروع بازی مورد علاقه خیلی از افراد هست اما در اینده دچار مشکل خواهند شد

استراتژی دوم

جمع اوری 120.000 Lab flasks برای خرید 12 ازمایشگاه SECURITY و همچنین جمع اوری چندین برابر Credit قبل از شروع بازی و شروع بازی ازمایشگاه و به ترتیب افزایش اجاره ازمایشگاه ها و بالا بردن مقدار سود .

به عکس زیر توجه کنید !

Opera Snapshot_2019-12-17_190323_satoshilabs.net.png

عکس بالا نفرات برتر در مسابقه ازمایشگاه وب سایت satoshilabs و این نتیجه تلاش و صبر این کاربران هست و مسلما من و شما هم می تونیم تو این لیست قرار بگیریم
نفر اول در جدول زیر روزانه چیزای بالغ بر 200 هزار ساتوشی درامد داره یعنی اگه 714492 رو بر 71 تقسیم کنیم سود ساعتی نفر اول 10207 که در 24 ساعت میشه 244968 ساتوشی در یک روز هستش اما از طرفی بخاطر بالا بودن قدرت ازمایشگاه این کاربر باید روزانه حدود 17000 Credit هزینه کنه تا قدرت ازمایشگاهش 100 در صد باقی بمونه و بازم میگم مهمترین چیز در این بازی جمع اوری Credit و Lab flasks هستش و هرچی قدرت ازمایشگاه ما بیشتر میشه باید Credit بیشتری رو هزینه کنیم البته بدست اوردن کردیت در این وبسایت خیلی سخت نیست.

نکات کلیدی
1.مدت زمان اجاره هر یک از 6 ازمایشگاه 90 روز هست و بعد از اون ازمایشگاه ما غیر فعال میشه
2. اگر ما ازمایشگاهی رو اجاره کنیم باید برای سود دهی ان 68 روز منتظر باشیم تا به مرحله سود دهی برسه یعنی 22 روز سود دهی هر تعداد ازمایشگاه هست که اجاره کردیم.
3. در صورتی که از استراتژی شماره 2 استفاده کنید شما باید باروزی 3 ساعت فعالیت برای جمع اوری Credit و Lab flasks باید تقریبا 8 ماه منتظر بمونید تا بتونید به مقدار مشخص شده Lab flasks یعنی 120 هزار برای شروع بازی ازمایشگاه برسید.
4. بعدازرسیدن به مقدار مشخص شده شروع بازی ازمایشگاه به راحتی میتونید به مرور زمان درامد خودتون رو بیشتر کنید و ازمایشگاه های بیشتری اجاره کنید و از استراتژی شماره 1 پیروی کنید به شرطی که قبلا استراتژی شماره 2 رو اجرا کرده باشید.

5. دوستان جمع اوری 120 هزار Lab flasks کار بسیار دشواری هستش و در این زمینه باید صبر ایوب داشته باشید عزیزانی که صبر و تحمل بیشتری داشته باشند موفق می شن استراتژی شماره 2 رو اجرا کنند و بعد از شروع بازی ازمایش گاه به سراغ استراتژی شماره 1 برای و کسب درامد ثابت خودشون رو شروع کرده و رفته رفته اونو بیشتر کنند.

در پایان اموزش ممنونم از شکیبایی شما دوستان عذر می خوام که کمی طولانی شد بنده روند جمع اوری رو برای خرید 12 ازمایشگاه SECURITY تقریبا 1 ماه می شه شروع کردم و همان طور که در بالا اشاره کردم با روزی 3 یا 4 ساعت فعالیت بدون زیر مجموعه تقریبا 7 یا 8 ماه طول می کشه که این استراتژی سود دهی خودش رو شروع کنه و چون به عقیده من استراتژی شماره 1 در ادامه به شکست منتهی میشه من استراتژی شماره دور اجرا می کنم و پس از اون به استراتژی شماره 1 می پردازم همه گزارشاتم رو تاپایان جمع اوری و شروع استراتژی با تصویر در تاپیکی که ایجاد کردم گزارش میدم ان شا الله که بتونم به زودی زود مرحله جمع اوری رو تموم کنم و بازی ازمایشگاه رو شروع کنم.
دوستان عزیز شدیدا این بازی رو به شما عزیزان پیشنهاد میدم اگه مایل بودید این بازی رو شروع کنید می تونید گزارشات خودتون رو در این تاپیک بیان کنید و اگه سوالی داشتید بپرسید در حد توان جواب میدهم بهتون از همه عزیزان در خواست حمایت دارم این وبسایت یک وبسایت سرمایه گذاری بلند مدت هست اگرچه هیچ سرمایه و پولی رو نباید وارد کنید و رایگان هست

.
.
ثبت نام در وب سایت satoshilabs و شروع بازی ازمایشگاه
.
.
حق نگهدار همه شما عزیزان

YOUNES.20E20

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
bandicam 2019-12-20 13-41-24-497.jpg

گزارش مرحله جمع اوری برای رسیدن به 120.000 Labflasks و شروع بازی آزمایشگاه به تاریخ 2019 / 12 / 20

باقیمانده106411 تا شروع بازی آزمایشگاه

یک نکته : شما عزیزان هیچ محدودیتی برای اجاره کردن هریک از ازمایشگاه ی این وبسایت ندارید و بسته به توانتون بعد از شروع بازی میتونید بینهایت ازمایشگاه اجاره کنید اما قبلش باید سبک سنگین کنید که ایا ادامه معقول هست یا خیر.

نقل قول پاسخ
گزارش تخلف

YOUNES.20E20

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
2019-12-23.jpg

گزارش مرحله جمع اوری برای رسیدن به 120.000 Labflasks و شروع بازی آزمایشگاه به تاریخ 2019 / 12 / 23

باقیمانده 105553 تا شروع بازی آزمایشگاه

جزییات کامل بازی ازمایشگاه به زودی ...

ثبت نام و شروع بازی آزمایشگاه

YOUNES.20E20

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
بالا