• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کسب درامد روزانه 150 دلار!

AHMAD0025

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
سلام دوستان این سایت شما با وارد کردن کپچا 10سنت میگیرید(کپچا مثلا 1234یا5435و..)
با یه معادله ساده
میتونید در4ساعت 150 دلار کسب کنید
و این سایت درامدش رو از طریق تبلیغات زیر صفحه ای که شما کپچا وارد میکنید بدست میارد
این سایت جدید هست و قبل از اینکه اسکم بشه ازش استفاده کنید
لینک سایت:کلیک کنید
پرداختی از طریق : بیت کوین و پی پال کردیت کارت و بانک هارو داره
من تازه با این سایت اشنا شدم وچون کپچا اسونی داره خیلی سریع تونستم 150 دلار کسب کنم
چون این سایت جدید هست پس سریعا استفاده کنید تا اسکم نشده

Antilaw

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
124
Anti-Malware این سایتو بلاک کرد. استفاده نکنید ویروس داره
2017-09-14_180612.png

jusfer

Registered User
لایک‌ها
151
:general208::general208::general208::general208::general208::general208:
ما داریم به کجاها میریم.

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
بدون سند برداشت تاپیک نزنید

spiritpalsy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
باید 40 تا زیرمجموعه داشته باشی تا بتونی برداشت کنی...زیر مجموعه رو می فروشه 10 دلار....!

vhlz_smoney.jpg

world15

Registered User
لایک‌ها
837
این کلابردارای خارجی بخان وعده بیشتر از 500 ساتوشی یا 0.001 دلار در روز بدن اسکمن :general711:

spiritpalsy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
سلام دوستان...

الان یه مدت هست یه سری توی سایت دیوار و شیپور همش تبلیغ این سایت رو می کنن...نکته ای که هست آدرس های مختلفی داره سایتش ولی دقیقا صفحه سایت همینه...تا حالا بارها و بارها تبلیغ این سایت رو توی آگهی های دیوار و شیپور دیدم میزارن...البته خیلی بعیده اسکم نباشه...ولی گفتم یه بار شاید پرداخت داشته باشه که این همه تبلیغ می کنن...می خواستم بدونم کسی تست کرده این سایت رو پرداخت داره یا نه و در کل تکلیفش چی هست اسکمه یا نه؟؟

مرسی.... .

profosor_2010

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
19
من به شخصه تست کردم این یک اسکریبت هست که با دامنه های مختلف سر در میاره همیشه میاد عین همین ظاهر و همین قالب فقط لوگو و نام دامنش رو تغییر میدن صرفا بخاطر اینکه بازدید بالا بدست میارن از تبلیغات درامدی خوبی میزنن به جیب و باید عنوان کنم به هیچ وجه تاکید میکنم و تست کردم به هیچ وجه پولی بهتون داده نمیشه صرفا شمارو روزانه میکشن تو سایت بخاطر کسب درامد خودشون البته دیدم که یه سری کد هم میزنن تو مروگر اجرا میشه و عمل ماینینگ از سیستم شما رو انجام میده

hexman

Registered User
لایک‌ها
772
من به شخصه تست کردم این یک اسکریبت هست که با دامنه های مختلف سر در میاره همیشه میاد عین همین ظاهر و همین قالب فقط لوگو و نام دامنش رو تغییر میدن صرفا بخاطر اینکه بازدید بالا بدست میارن از تبلیغات درامدی خوبی میزنن به جیب و باید عنوان کنم به هیچ وجه تاکید میکنم و تست کردم به هیچ وجه پولی بهتون داده نمیشه صرفا شمارو روزانه میکشن تو سایت بخاطر کسب درامد خودشون البته دیدم که یه سری کد هم میزنن تو مروگر اجرا میشه و عمل ماینینگ از سیستم شما رو انجام میده

میشه چک کنید این سایت ه م کلاهبرداریه یا نه:

https://getcryptotab.com/1491563

profosor_2010

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
19

hexman

Registered User
لایک‌ها
772
نه این سایت که یه افزونه میده نصب میکنی پرداختی داره و واقعی هست فقط یکم برای کسب درامد معقول باید سخت افزار مناسبی داشته باشی تا درامد خوبی بدست بیاری

ممنون از شما
این نتیجه روشن بودن سیستم من برای 5 شبانه روز متوالی هست:

8fp6_bitcoin.jpg

که الیته برای برق و اینترنتیش هزینه ای پرداخت نمیکنم.به نظرتون ارزش اداه دادن د اره یا دیگه ببندمش بره؟

vbd

Registered User
لایک‌ها
948
ممنون از شما
این نتیجه روشن بودن سیستم من برای 5 شبانه روز متوالی هست:

8fp6_bitcoin.jpg

که الیته برای برق و اینترنتیش هزینه ای پرداخت نمیکنم.به نظرتون ارزش اداه دادن د اره یا دیگه ببندمش بره؟
5 روزه به شما 16 سنت داده یعنی حدود 1000 تومن با توجه به استهلاک سیستم از نظر من نامعقوله
فری بیت کوین کپچا بزنید همین مدتو همینقدر در میاره بدون فشار به سیستم

profosor_2010

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
19
بنظر من کلا ضرر میکنید ولی من راه بهتری سراغ دارم که میتونید با کمک اون بدون هیچ گونه دخالت شما یا صرف وقتی از شما درامد معقولی بدست بیارید

صرفا یه وی پی اس باید تهیه کنید که اونم پر هستش تقریبا یه 10ت هزینه سرورتون میشه میتونید از همه جا تهیه کنید و یه برنامه هست که خارجی هست که میگم چه برنامه ای هست باید اون رو هم خریداری کنید اگر نمیتونید من میتونم خریداری کنم براتون مشکلی نیست
و در اخر فعالیت روی سایتهای حل کننده کچاب هست
در واقع شما هر روز یه سری کد کچاب رو توی یه سایتی حل میکنی بعد ان سایت هم 24 ساعته هر کچابی از طرف شما ارسال بشه براش حل میکنه و بهتون تحویل میده هر کسی هم حوصه حل کردن این مسائل رو نداشته باشه میتونه پول بده براش حل کنه
حالا این مراحلی که میگم تماما اتوماتیک انجام میشه یعنی برنامه 24 ساعته روی وی پی اس براتون فعال هست و براتون بیت کوین کسب میکنه حداقلش میتونم بگم بیشتر از ماین کردن و دردسرهای که داره درامد خواهید داشت
در ضمن توضیحات تکمیلی و اینکه چه برنامه ای هست رو به دوستانی میگم که زیرمجموعه من بشن و بعنوان زیرمجموعه من فعالیت کنن
هر کسی خواست میتونه بیاد تلگرام من درخدمتشون هستم
@mcsoft

بالا