• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کسب درامد عالی بدون نیاز به هیچگونه سرمایه ای

lordgods

Registered User
لایک‌ها
213
سلام دوستان

کسایی هیچ سرمایه ای ندارند ولی وقت خالی عالی دارند و واقعا بیکارند

بازاریابی تو ایران خیلی سطح بالایی هست بخصوص این سیستم های فروش ک تو اینترنت هست مثل پی پرسل و سل می و 5040 و....

کسب درامدشم نیاز نیست برید فروشگاه بزنید یا چیز دیگ فقط یه سیستم وبلاگدهی خب پیدا کنید
توش یه چیز حدود برا فعلا 100 تا وبلاگ بسازید
خودم اون موقع ها حدود چندسال پیش forosh11.zaminblog.com تا forosh300.zaminblog.com
رو داشتم البته از 300 کمی کمتر بود ک زیر نظر شرکت اسیاپارس بود سیستم فروش ک خب بخاطر محصولات جنسی ک داشت بسته شد

یه مقاله در این مورد نوشتم ک خب اسیاپارس هم به بازاریابا میداد حتما این موردو خونده اید گشتم تو سیستم پیداش نکردم ک بزارم ولی با یکی از اکانتام تو انجمن گذاشته بودم با این حال

این 100 وبلاگ رو هر روز باید اپدیت کنید روزی با 3 مطلب برا فعلا
وهمشون یه مطلب باشه یعنی هر روز یه مطلب رو 3 بار تو همه اینها بزارید یا اگ وقتشو دارید با 6 بار بزارید من تا 10 بار در روز شروع کردم

مثلا فروش فایرتایر باید اینطوری باشه

با این عنوان تایپها

فروش فایرتایر
اطلاعات در مورد فایرتایر
فایرتایر
خرید پستی فایرتایر
خرید اینترنتی فایرتایر
و...................

این فایتر تایر گذاشتم بخاطر این بود سال 90 -91 اشتباه نکنم بود کل 2 صفحه اول گوگل در مورد این محصول برا من بود با فروش خیلی بالا خیلی

و تا ده روز هروز مطلب بزارید بعدش یه استراحتی بدید چند روزه ک تو گوگل بره مطالب بعدش دوباره شروع کنید هر روز بروز کنید
تو سایتها هم شماره تماس و.... بزارید چون کسایی هستند زنگ میزنن سفارش میدن چون مشتری ثابت هم دارید ک عمده میخرن بهتره ک به خودت زنگ بزنن چون هر دفعه سایتتو پیدا میکنن ولی شمارت باشه خیلی بهتره

هر فصل از محصولات همون فصل استفاده کنید بیشتر

بعد 1ماه به درامدزایی میرسید دیگ بعدش دیگ هر هفته یه بارم بروز کنید سایتها رو کافیه ولی به تعداد سایتها اضافه کنید و میتونید تو تمام سیستم های فروش محصول قدیمی و خب باشید

قبلش هم یه تحقیقی کنید در موردش و برا کسایی ک سرمایه ندارند حتما استارت بزنند

mosaferkoochooloo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
میشه کمی بیشتر توضیخ بدین؟
بازاریابی برای شرکتهاست یا برای فروش محصولات و اجناس خودمون؟

123456hhh

Registered User
لایک‌ها
193
یعنی کسی هست که بیاد به یه "وبلاگ" اطمینان کنه و جنسی ازش بخره ؟!

lordgods

Registered User
لایک‌ها
213
میشه کمی بیشتر توضیخ بدین؟
بازاریابی برای شرکتهاست یا برای فروش محصولات و اجناس خودمون؟

توضیحات رو ک دادم این سوالتون باید بگم برا بازاریابی محصولات شرکت های دیگ این زیر ثبت نام کن توش کامل توضیح داده

http://sellme.ir/

http://www.paypersell.bz/

این دوتا رو فعلا میدونم چچون خودم خیلی استفاده کردم قبلا و هم قدیمی هستند و هم مورد اعتماد

lordgods

Registered User
لایک‌ها
213
یعنی کسی هست که بیاد به یه "وبلاگ" اطمینان کنه و جنسی ازش بخره ؟!

کسایی ک اینترنتی خرید میکنند خودشون میدونند ک بازاریابی وجود داره و اعتمادشون به اینه بعد تحویل جنس مبلغ رو میدن و+ بعد کلیک رو لینک خرید به سایت اصلی وصل میشن ک خود سایت اعتماده

میزان فروش یه سیستم خب در روز بالای 500 سفارشه

ک کسایی هم بودن با یه سیستم فقط با اسیاپارس ک خودم توش درامدم عالی بود درامدشون به 4 میلیون در ماه هم رسیده با 3 ماه کار

با اینحال کاربران میان تو گوگل سرچ میکنند و رو لینکهایی ک میاد بالا ککلیک میکنند و میخرن کاری ک 6 سال پیش خودم هم انجام میدادم

lordgods

Registered User
لایک‌ها
213
لاگین کردن مثلا تو ۱۰۰ تا وبلاگ و مطلب اضافه کردن کار حضرت فیله

عزیز دستت رون میشه درامدزایی بدون سرمایه سختی داره ولی بعدش راحتی چون یه سال هم اپدیت نکنی بازم فروشتو داری
تو 2 ساعت 300 وبلاگ رو تو هر وبلاگ 10 مطلب میذاشتم

2 ساعت هم با کلی استراحت بینش

دیگ هر کاری زحمتی داره 2 ساعت بیشتر وقتتونو نمیگیره برا تازه واردا بعدا دیگ اومد دستتون نصف هم کمتر میشه زمان

GHAM

Registered User
لایک‌ها
54
لاگین کردن مثلا تو ۱۰۰ تا وبلاگ و مطلب اضافه کردن کار حضرت فیله
عزیز دستت رون میشه درامدزایی بدون سرمایه سختی داره ولی بعدش راحتی چون یه سال هم اپدیت نکنی بازم فروشتو داری
تو 2 ساعت 300 وبلاگ رو تو هر وبلاگ 10 مطلب میذاشتم

2 ساعت هم با کلی استراحت بینش

دیگ هر کاری زحمتی داره 2 ساعت بیشتر وقتتونو نمیگیره برا تازه واردا بعدا دیگ اومد دستتون نصف هم کمتر میشه زمان

اگر از بلاگفا استفاده می کنید
چند برنامه کاربردی از جمله چیزی که شما میخواید رو من دارم
بدین صورت که
شما لیست وبلاگ هاتون رو به برنامه میدید و برنامه 3 قسمت داره ، یک قسمت برای ارسال مطلب دلخواه شما مثلا شما یک مطلبی دارید که میتونید این مطلب رو به همه ی وبلاگ هاتون ارسال کنید .

123456hhh

Registered User
لایک‌ها
193
کسایی ک اینترنتی خرید میکنند خودشون میدونند ک بازاریابی وجود داره و اعتمادشون به اینه بعد تحویل جنس مبلغ رو میدن و+ بعد کلیک رو لینک خرید به سایت اصلی وصل میشن ک خود سایت اعتماده

میزان فروش یه سیستم خب در روز بالای 500 سفارشه

ک کسایی هم بودن با یه سیستم فقط با اسیاپارس ک خودم توش درامدم عالی بود درامدشون به 4 میلیون در ماه هم رسیده با 3 ماه کار

با اینحال کاربران میان تو گوگل سرچ میکنند و رو لینکهایی ک میاد بالا ککلیک میکنند و میخرن کاری ک 6 سال پیش خودم هم انجام میدادم
4 میلیون ! o_O
اگه اینطوری بود که این همه آدم شبانه روز این فروم رو هی رفرش نمیکردن که بتونن یه سایتی گیر بیارن که ماهی دو زار بذاره کف دستشون !

lordgods

Registered User
لایک‌ها
213
اگر از بلاگفا استفاده می کنید
چند برنامه کاربردی از جمله چیزی که شما میخواید رو من دارم
بدین صورت که
شما لیست وبلاگ هاتون رو به برنامه میدید و برنامه 3 قسمت داره ، یک قسمت برای ارسال مطلب دلخواه شما مثلا شما یک مطلبی دارید که میتونید این مطلب رو به همه ی وبلاگ هاتون ارسال کنید .

سلام من خیلی وقته وبلاگ کار نکردم این برنامه میگید رو نمیدونم ولی اگ اوک باشه خیلی خوبه به نظرم عالیه

lordgods

Registered User
لایک‌ها
213
4 میلیون ! o_O
اگه اینطوری بود که این همه آدم شبانه روز این فروم رو هی رفرش نمیکردن که بتونن یه سایتی گیر بیارن که ماهی دو زار بذاره کف دستشون !

سلام خودمون داشتیم ک میگیم 4 میلیون نفر اول اسیاپاسر بوده ک تمام این راه کار ها هم بیشتراشو از ایشون یاد گرفته بودم چندین سال پیش فروش ایشون از بازاریابی فقط 3 میلیون پورسانت در ماه بوده
کبابت هر 1 میلیون پورسانت 200 تا300 هزار هم اضافه تر اسیاپارس میداده ک حدودا 4ت کل درامد بوده

تو خود پی پرسل نفرات برتر پی پرسل رو ببینید خیلی درامدشون بیشتر از این حرفاست

با اینحال خواستم توضیحی داده باشم

kala110manager

Registered User
لایک‌ها
75
الان در کل فروش اینترنتی نسبت به اون موقع که شما کار میکردی کمتر شده و ملت به خرید اینترنتی بد بین شدن
بعد اینکه شما روی محصولات ج نسی کر میکردی که فروشش بالاست ولی الان این محصولات ممنوع شده

در کل الان این روزش بازدهی گذشته را نداره و گوکل هم به مطالب تکراری گیر میده و مثل زمان شما نیست که یک مطلب مشابه را تو 100 تا وبلاگ کپی کنی

به هر حال ممنون به خاطر اشتراک گذاریتون

lordgods

Registered User
لایک‌ها
213
الان در کل فروش اینترنتی نسبت به اون موقع که شما کار میکردی کمتر شده و ملت به خرید اینترنتی بد بین شدن
بعد اینکه شما روی محصولات ج نسی کر میکردی که فروشش بالاست ولی الان این محصولات ممنوع شده

در کل الان این روزش بازدهی گذشته را نداره و گوکل هم به مطالب تکراری گیر میده و مثل زمان شما نیست که یک مطلب مشابه را تو 100 تا وبلاگ کپی کنی

به هر حال ممنون به خاطر اشتراک گذاریتون

اتفاقا اصلا اینطور نیست چون سایت 5040 با ورودش و تبلیغات عمدش و خرید اینترنتیش و دادن جایزه همه رو سمت خودش اورده و الانم هر خونه اینترنت پرسرعت هست و مردم تبلیغات ماهواره میبینن بعد میان همونو تو گوگل سرچ میکنند

مطالب مشابه با عنوان مختلف و اینکه تو وبلاگهای مختلف

سینا90

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
متاسفانه مردم به خرید از راه دور همون اینترنت بدبین شدن چون خیلی کلاهبرداری توشه.کساییکه خرید داشتن میدونن چی میگم

lordgods

Registered User
لایک‌ها
213
متاسفانه مردم به خرید از راه دور همون اینترنت بدبین شدن چون خیلی کلاهبرداری توشه.کساییکه خرید داشتن میدونن چی میگم

من ماهانه دارم چندصدهزار خرید میکنم و تا امروز اصلا مشکل نخوردم حتی حتی یه بار از سل می خورد کن گرفتم تیغش ضعیف بود شکست بهشون اطلاع دادم یه خورد کن دیگ با تیغه فولادی رایگان فرستادند
و کلی اشانتیون همراه محصولات میفرستند مثل ادکلن و... بعضی موقع ها قرعه کشی

123456hhh

Registered User
لایک‌ها
193
من ماهانه دارم چندصدهزار خرید میکنم و تا امروز اصلا مشکل نخوردم حتی حتی یه بار از سل می خورد کن گرفتم تیغش ضعیف بود شکست بهشون اطلاع دادم یه خورد کن دیگ با تیغه فولادی رایگان فرستادند
و کلی اشانتیون همراه محصولات میفرستند مثل ادکلن و... بعضی موقع ها قرعه کشی
حالا اینا به کنار ،
داداش
این آواتارت ، واقعا خودتی یا عکس یکی از آشناهات هست ؟ :)

lordgods

Registered User
لایک‌ها
213
حالا اینا به کنار ،
داداش
این آواتارت ، واقعا خودتی یا عکس یکی از آشناهات هست ؟ :)

مهدی گاوزنه اشنا نزدیکه..........البته عموم گنده تر از اینه مجتبی درنده

ولی هیکل نببین خیلی با معرفتن;);););););) وهوا منم دارن

123456hhh

Registered User
لایک‌ها
193
مهدی گاوزن
مجتبی درنده
فک کنم توام ، " lordgods گوریل " باشی ؟ :D;)

بالا