• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کسب در آمد از سایت کلیکی جدید از 0.1 تا 3 دلار روزانه

hamidgame

Registered User
لایک‌ها
66
سلام خدمت دوستان
باز با معرفی یه سایت کلیکی با مبلغ تبلیغ بالا خدمت رسیدم . این سایت به تازه هست و شبیه سایتی هست که اینجا معرفیش کردم و همون اسکریپت هست و مبلیغ تبلیغ هاش هم همین اندازه هست.

مینیمم پرداخت : 3$
تبلیغ های 0.01 دلاری تا 0.8 دلاری در صورت آپگرید (پیشنهاد نمیشه به هیچ گونه هزینه ای در این سایت ها خرچ بشه)

پرداخت با پرفکت مانی و بیت کوین

برای ثبت نام کلیک کنید.

پس از رفتن به لینک اقدام به ثبت کنید که تو همین صفحه اول سایت میتونین سریع اقدام کنید و نیازی به تایید ایمیل هم نیست.
9cxvf2oviv80rqh3k2vj.png

پس از ثبت نام و ورود به سایت میتونین شروع به مشاهده تبلیغات کنید . روی Earn Money بالای صفحه کلیک کنید و بعد View Advertisements رو بزنین.

بعدش روی تبلیغات کلیک کنید و صبر کنید تایمر تموم شه و بعد روی عکسی که وارونه است کلیک کنید و تموم مبلیغ به حسابتون اضافه میشه.

برای ثبت نام کلیک کنید.

حالا روی​

hamidgame

Registered User
لایک‌ها
66
تا الان 50 سانت در آمد بدون هیچگونه سرمایه گذاری.

hamidgame

Registered User
لایک‌ها
66
از دوستانی که زیر مجموعه شدن و فعالیت کردن تشکر میکنم . بعد از پرداختی 100% در آمدی که از هر کدوم زیر مجموعه هام داشتم بهشون برمیگردم. به اصطلاح RCB

mehdigold

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
تمام سایتای کلیکی کلاهبردارن وقتتو بی خودی تلف نکن

mehdigold

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
باور کن من سالای قبل تو این سایتا فعالیت می کردم هیچ کدومشون پرداختی نداشتن از سیلور گرفته تا گلدن کلیکس و ....
اخریشم وقتی به حداقل پرداخت ۲ دلاری رسیدم وقتی خواستم برداشت کنم نوشتن حد اقل پرداخت ۱۰۰۰ دلار اگه بدون کلکشو پیدا کردی ما رو هم صدا کن از ما گفتن بود داداش خود دانی

hamidgame

Registered User
لایک‌ها
66
این سایت تازه باز شده و اون سیلورکلیکس که اسکم شد یه چیز دیگه است . این تا به الان پرداختی داشته. خوب شما اول باید سایت هایی که فعالیت میکنین توش رو چک کنین بعد شروع کنین فعالیت.

بالا