• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کسب در آمد از طریق آپلود فایل در سایت glumbouploads

mahdi_1365

Registered User
لایک‌ها
37
سلام

مدت زیادی نیست در فروم پرشین تولز ثبت نام کرده ام ، من هیچ وقت تا چیزی را خودم تست نکرده باشم خدمت دوستان معرفی نمی کنم
سایتی که قصد معرفی آن را دارم سایتی است که بنده ازش دریافت دارم گفتم بد نیست دوستانی که قصد کسب در آمد به روشی ساده از اینترنت را دارند با این سایت هم آشنایی داشته باشند.

روش کسب در آمد در این سایت:
1-آشنایی با سایت های وارز برای شیر کردن فایل ها
2-آشنایی با لیچ کردن فایل ها و قابلیت ریموت آپلود

کاری که باید انجام بدین: پیدا کردن برنامه ، فیلم ، مستند، بازی و ... که لینک آنها از FileSonic , Megaupload یا Rapidshare باشد ، چون این سایت قابلیت مستقیم کردن لینک این سه سرور را به صورت رایگان دارد ، شما لینک رو در قسمت Upload Files ==>Free Url Leech وارد می کنید و فایل شما با سرعت بالا به این سایت منتقل می شود

حالا کافیه لینک برنامه یا .... که به این سایت منتقل کردید رو در فرومهای پربازدید مثل warez-bb و ... قرار بدین و به ازای دانلود شدن فایلتون کسب در آمد کنید
(این سایت مشابه سایتهایی مثل Fileserve , Filesonic, hotfile و ...) هست با این تفاوت که این سایتها قابلیت لیچ ندارن ولی این سایت قابلیت لیچ دارد که کار را ساده تر می کند

ابتدا ثبت نام کنید ثبت نام رایگان می باشد

اگر قبلا با این روش کسب در آمد کرده باشید می تونید خیلی سریع یا کسب 6$ اکانتتون رو به اکانت پریمیوم تبدیل کنید (من در عرض 3 روز این کار را انجام دادم) ، اکانت پریمیوم قابلیت لیچ 50G در روز را دارد و چون از پرداخت مطمئن شدم اکانت یکساله این سایت را خریداری کردم

p3KrC.png
وضعیت اکانت من در این لحظه
2.PNG
مینیمم پرداخت 10$ می باشد

Last edited:

MR.Exchan9er

Registered User
لایک‌ها
359
dadash ba che banki kar mikone?LR & PM ham support mikone?

bebakhshid raftam didam, in site be bank PP & AP pardakht mikone

migmig3000

Registered User
لایک‌ها
2,718
این سایت به درد کسب درامد نمیخوره.من فایل هام 1000 بار دانلود شد ولی 0.5$ حساب کرد.:blink:

mahdi_1365

Registered User
لایک‌ها
37
این سایت به درد کسب درامد نمیخوره.من فایل هام 1000 بار دانلود شد ولی 0.5$ حساب کرد.:blink:
حتما حجم فایلاتون کم هست و دانلودهاتون از کشور ایران بوده
بهتره لینکاتون رو تو فرومهای وارز بذارید تا از کشورهایی مثل آمریکا ، کانادا و ... دانلود بشه
تعداد فایلهاتون باید زیاد باشه تا درآمد مناسبی داشته باشید
نسبت به فایل سرو و هات فایل ، فایل سونیک و ... درآمد کمتر هست ولی به مراتب کار باهاش راحت تر هست

migmig3000

Registered User
لایک‌ها
2,718
فایل هام همه بین 30-40 مگابایت بود.ولی طبق جدولی که گذاشته اگرم دانلود کننده ها جزو گروه آخر باشند باید 2$ حساب کنه:

hnvxvuxu5rx09wcn2gf1.png

راستی بهشون ایمیل زدم گفتن به زودی وب مانی هم اضافه میکنن.

bene

Registered User
لایک‌ها
481
--------------------

Last edited:

mahdi_1365

Registered User
لایک‌ها
37
فایل هام همه بین 30-40 مگابایت بود.ولی طبق جدولی که گذاشته اگرم دانلود کننده ها جزو گروه آخر باشند باید 2$ حساب کنه:

مشاهده پیوست 95412
راستی بهشون ایمیل زدم گفتن به زودی وب مانی هم اضافه میکنن.

سعی کنید حجم فایلهاتون بالاتر باشه و تو فرومهای خارجی (وارز) لینکاتون رو پخش کنید البته بعضی از وارز ها محدودیت دارن مثلا حتما باید یک لینک از فایل سونیک هم در کنارش باشه یا ... قبل از پست دادن تو فروم های وارز Rule مربوط به انجمن رو بخونید اکثرا اجازه میدن
بخش پشتیبانیش خوبه هر سوال یا مشکلی باشه جواب میدن اگر وب مانی رو اضافه کنن خوب میشه
انجمنشون هم
GlumboUploads - Glumbo Community
مشکلی بود بپرسید جواب میدن
یه بخش هم تو انجمن هست که هر کس دریافت داشته باشه اونجا میزنه فکر می کنم مدت زیادی نباشه از ساخت سایتشون گذشته باشه
در کل : سعی کنید به جای قراردادن 100 لینک در 1 انجمن ، 1 لینک را در 100 انجمن بذارید اینطوری آمار دانلود به شدت میره بالا

balatarin_mard

Registered User
لایک‌ها
1
سلام بچها همگی خسته نباشید تاگه میشه کمکم کنین منم میخوام کار اپلود فایل رو شروع کنم ولی اطلاعاتی راجع به پیش نیازهاش ندارم من قبلا فقط با دوستام پست میزدم توی وارز بی بی و جاهای دیگه لطفا راهنمایی کینین که چه چیزهایی واسه کار اپلود نیازه ممنون از همگی:heart::heart::heart:

migmig3000

Registered User
لایک‌ها
2,718
سلام بچها همگی خسته نباشید تاگه میشه کمکم کنین منم میخوام کار اپلود فایل رو شروع کنم ولی اطلاعاتی راجع به پیش نیازهاش ندارم من قبلا فقط با دوستام پست میزدم توی وارز بی بی و جاهای دیگه لطفا راهنمایی کینین که چه چیزهایی واسه کار اپلود نیازه ممنون از همگی:heart::heart::heart:

http://forum.persiantools.com/t163308.html

بالا