• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کسب در آمد از طریق معرفی پزشک : پرداختی تا 40 هزار تومان به ازای هر پزشک

mohammad72g

Registered User
لایک‌ها
35
سلام مجدد
چند هفته ی پیش یه تاپیکی زده بودم و اسقبال هم شد......به علت اینکه بعضی از دوستان یه مقداری کم لطفی کردن و تاپیک یه خورده شلوغ شد و همین که نظرات مفیدی دادن بعضی از دوستان، تصمیم گرفتم یه تاپیک جدید با شرایط ویژه تری بزنم و یه مقدار جم و جور تر موضوع رو توضیح بدم.
تاپیک اصلی بنده در بخش خدمات وبمستری که در رابطه با طراحی سایت برای پزشکان هست، فعاله.
لینک

چند تا سفارش گرفتیم.منتهی برای اینکه هم سفارشات ما بیشتر بشه و هم اینکه یه موقعیت هم برای کسب درآمد کاربران پرشین تولز ایجاد بشه، اینجا از کسانی که دوست دارن با ما هم همکاری کنن، دعوت کنیم.

روش کار به این صورت هست که شما به ازای هر پزشکی (عمومی، متخصص، دندانپزشک، چشم پزشک، داروساز، درمانگاه، بیمارستان،....) که معرفی کنید و ما باهاش قرارداد ببندیم، 30 هزار تومن دریافت میکنید و اگر تعداد بالای پنج پزشک رو معرفی کنید، به ازای هر قرارداد، 40 هزار تومن دریافت می کنید.منظور از تعداد بالای 5 پزشک، این نیست که همزمان 5 نفر رو معرفی کنید...منظور اینه که تا 4 پزشک رو که معرفی کنید، 30 هزارتومن و از اون به بعد، به ازای معرفی هر پزشک، 40 هزار تومن دریافت می کنید.
تنها کاری هم که باید بکنید اینه که شما پزشک معرفی کنید...البته قرارداد باید بسته بشه و ممکنه که شما پزشکی رو معرفی کنید و قرار داد بسته نشه که خب در این صورت، شما هم پولی دریافت نمیکنید، چون ما هم پولی دریافت نکردیم.
البته شما باید قبلش با پزشک صحبت کرده باشید و تمامی مواردی رو که در لینک اول هست، براش توضیح داده باشید...چون نه ما فرصت شما داریم که پزشکان یکی یکی صحبت کنیم و توضیح بدیم و اینکه نه این کار به صرفه هست.
یه موضوع مهمی که هست، اعتماد کردنه و فکر میکنم بهترین و البته تنهاترین راه حل این موضوع اینه:
برای اینکه مطمئن بشید که ما با پزشک مورد نظر قرارداد بستیم یا نه هم میتونید از شماره ای که از اون پزشک گرفتید و به ما دادید برای قرارداد، باهاش تماس بگیرید و از خودش بپرسید.

*تمام توضیحات مربوط به طرح ها و شیوه ی طراحی سایت، تو لینکی که ابتدای تایپک گذاشتم هست و میتونید از اونا برای معرفی خدمات استفاده کنید.
*لطف نگید اطلاعت کامل رو پ/خ کن....همه چیز رو نوشتم اینجا
*اگر موضوعی بود که اینجا نگفتم، میتونید از طریق پ/خ با بنده در ارتباط باشید.اگر سوالی هم داشتید، میتونید همینجا بپرسید تا پاسخ بدم.
*شیوه ی پرداخت هم توضیح دادم بالاتر...به محض اینکه ما اولین پیش پرداخت رو از پزشک داشته باشیم، پول شما هم بالافاصله به حساب شما واریز میشه.
*نام و نام خانوادگی + شماره ی تلفن پزشک + محل سکونت رو فقط و فقط در پیغام خصوصی ارسال کنید
*هیچ شرایط دیگه ای مثل مثلا حداقل دو تا دکتر رو معرفی کنید یا دو روز بعد از طراحی پول واریز میشه یا باید درخواست بدید تا فلان شه و .. و ... و از این قبیل شرایط که جاهای دیگه میذارن نیست...به محض اینکه اولین پیش پرداخت از دکتر دریافت بشه، پول شما به صورت آنلاین واریز میشه (خودم واریز میکنم)

بعضی از دوستان میپرسیدن که چه طور میشه پزشک معرفی کرد...این کاری که میخوام بگم، کاری هست که بچه های خودمون هم انجام میدن.
برای این کار میتونید اول وقت که دکتر میاد یا اخر وقت که دکتر میره، یه توضیح در رابطه با روش کار بدید...یا با درمانگاه ها، بیمارستان ها، مراکز ترک اعتیاد و ... صحبت کنید.

قیمت طرح ها هم که تو لینکی که اول پست گذاشتم هست، اگر دوستان با قیمت های طراحی اختصاصی آشنایی داشته باشند، میبینن که مفت هست و بعضی از کاربران پرشین تولز برای بنده پیغام خصوصی میفرستن که چرا انقدر ارزونه!! نمونش هم تو همون لینک هست که یکیشون پست زده..

متاسفانه کاتالوگی هم موجود نیست...من با بچه ها صحبت کرده بودم که یکی درست کنم ولی به علت سفارشاتی که گرفته شده، اصلا وقت نکردن.

فقط از عزیزان درخواست دارم که اگر جای بهتری رو میشناسن که پول بیشتری برای این نوع بازاریابی یا شبیه به اون میدن، برن سراغ اونجا و نیان بگن کمه و فلان...قیمت هایی که الان اعلام شده از سه هفته ی پیش خیلی بیشتره.

سوالی بود در خدمتم.

Last edited:

mohammad72g

Registered User
لایک‌ها
35
تشکر از ادمین عزیز برای جا به جایی تاپیک.

mohammad72g

Registered User
لایک‌ها
35
دوستان عزیزم
یه موردی هست که گفتم بگم که یه وقتی دوستان اشتباهی متوجه نشن
دوستانی که میخوان نام پزشک و شمارش رو برای بنده بفرستن، حتما قبش با بنده از طریق پیغام خصوصی یه گفتگو داشته باشند تا هر سوالی داشتند بپرسند
این مورد رو هم بگم که حتما شما باید با پزشک صحبت کنید.این کاری که قراره دوستان انجام بدن، بازاریابی هست و من به شخصه فرصت انجام این کار رو ندارم و به همین علت اینجا تاپیک زدم.

با احترام

mohammad72g

Registered User
لایک‌ها
35
یه توضیحات کوچیک با رنگ قرمز به پست اول اضافه کردم....

arrow2014

Registered User
لایک‌ها
736
دوست عزیز پیشنهاد من بهتون اینه که درصدی کار کنید یا نمونه قرادادی قبلی ضمیمه کنید تا دوستان فک نکنن شما میلیونی قرارداد میبندی و 30 میدی به هر مشتری کار بسیارر سختیه امیدوارم بتونید از پسش بربیاین

mohammad72g

Registered User
لایک‌ها
35
ممنون از نظرتون
قیمت همه ی تعرفه ها تو لینکی که اول پست گذاشتم هست...ما هم با همونا کار میکنیم و اصلا بیشتر از اون نمیگیریم....جهت اینکه مطمئن هم بشن دوستان، میتونن با پزشکی که معرفی میکنن صحبت کنن...فکر میکنم این بهترین روش هست.
در مورد مقداری که پرداخت میشه هم باید بگم بیشتر از این اصلا نمیشه...قبلا 15 تومن بود که دوستان گفتند کمه و الان 30 تومن شده...به علاوه اگر همکاری ادامه پیدا کنه تا 40 تومن افزایش پیدا میکنه.
تعرفه ی طرح اول 239 تومن هست که 30 تومن، حدودا 15 درصد هست...
اگر همکاری ادامه پیدا کنه، حتی برای طرح اول، 40 تومن داده میشه که اونطوری میشه نزدیک به 20 درصد.

تشکر.

mohammad72g

Registered User
لایک‌ها
35
با یکی دیگه از دوستان یه صحبت هایی شده که ایشالا نتیجش رو هم قرار میدیم همینجا برای اثبات برادری....

mohammad72g

Registered User
لایک‌ها
35
تشکر از ادمین محترم....

بالا