• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کسب در آمد از هایپ | سودی منطقی و بالا

misagh97

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
با سلام خدمت همه ی دوستان گل پرشین توبز
تا حالا در مورد هایپ چیزی شنیدید ؟
میخوام تو این تاپیک در مورد هایپ توضیح بدم و با مشارکت شما سود خوبی رو داشته باشیم ( باهم سود کنیم )
هایپ HYIPاز high yield investment program به معنای " برنامه ی سرمایه گذاری با عملکرد بالا " گرفته شده . اگه با برنامه بخوایم پیش بریم به راحتی می تونیم پولمون رو در ماه یا هفته 2 برابر کنیم .
حالا باید چیکار کنیم ؟
شما باید با لینک های بنده عضو بشید توی سایت هایی که در آینده معرفی میکنم و به حرف های بنده گوش بدید تا خدایی نکرده ضررتون از سودتون بیشتر نشه
چرا باید با لینک تو ثبت نام کنیم ؟
چون که هم به بنده کمک می کنید هم بعد از سرمایه گذاری شما با لینک بنده سایت پورسانتی میده که این پورسانت به شما هم خواهد رسید ( بعضی مواقع بیشتر از پورسانتتون بهتون میرسه (
ریسک هم توی کار هست ؟
آره. ریسک هم هست ولی اگه به حرف ها و نوشته ها و توصیه ها خوب گوش کنی ، نه تنها ضرر نمی کنی بلکه سود هم میکنی
هایپ بانک های ایرانی هم قبول میکنه ؟
خبر . فقط دلار های مجازی مثل پرفکت مانی ، وب مانی ، پاییر ، بیت کوئین و .... .
****** نطر بنده بر روی پرفکت مانی هست . چون سایت هایی که بنده تا حالا دیدم بدون استثنا پرفکت مانی رو تو لیستشون دارند غ دوستانی هم که حساب پرفکت مانی دارند حتما وریفای کنند ، چون حساب وریفای شده 0.5 % کارمزد انتقال داره ، در صورتی که جساب وریفای نشده 1.99% کارمزد انتقال پول داره که این کارمزد ( کارمزد 4 برابر ) سود شما رو به شدّت پایین میاره
پرفکت مانی برای وریفای چی میخواد ؟
اسکن پاسپورت ، اسکن قبض ( به نام دارنده ی پاسپورت باشه ) و یه شماره ی تلفن برای تکمیل وریفای
من پاسپورت ندارم چیکار کنم ؟
کارت ملّی تون رو اسکن کنید ( یا شناسنامه ) و با فتو شاپ یا پینت زیر تصویر اسکن شده اطلاعات بالا رو به انگلیسی وارد کنید .
من میخوام شروع به کار کنم ، باید چیکار کنم ؟
توی همین تاپیک اعلام آمادگی کن تا تعداد دوستان مشخص بشه و با یه برنامه ی خوب و پرسود بریم جلو
*******افرادی بودند که یک سال داراییشون 10 برابر شده و افرادی هم خودم دیدم که با کارهای اشتباهشون و توجه نکردن به اصول جز ضرر چیزی ندیدند ********
میزان سود از : 0.4%در روز تا 2500 % در روز هست ولی خب معلومه که اون سایتی که داره سود تخیلی میده ، در عرض 1 هفته اسکم میشه . من بهتون سایت هایی معرفی میکنم که سود معقول و مناسب داشته باشند ( 1-2% روزانه )
منتظر سوالات و نظرات دوستان هستم
این لینک هم برای تاپیک تجرات آنلاین هست ؛ بعد از ایجاد تاپیک متوجه شدم باید مطلبم رو تو این قسمت میذاشتم : http://forum.persiantools.com/threa...های-سرمایه-گذاری-با-1-حتما-مطالعه-شود.570290/

mojtaba19

Registered User
لایک‌ها
261
خوشم میاد که معین فوری دکمه تشکر رو فشار میده رفیق برادرانه بهت میگم کلا از هایپ بکش بیرون گاهی هایپها حتی دو روز هم کار نمیکنند هیچ تضمینی برا پولت نیست همش گیم مونی هست بی خیالش شو تا ضرر نکردی فکر نمیکنم اینجا کسی عضو اینجور سایتها بشه

بالا