• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کسب در آمد برای 3 ماه اوقات فراغت

Mianji

Registered User
لایک‌ها
19
سلام دوستان خسته نباشید
دوباره تابستان شد و اوقات فراغت جوونا بیشتر شده.راستش رو بخواید من مدتی هست تابستان ها رو کار میکنم اما الان میخوام امتحان کنم و ببینم واقعا میشه از طریق نت و کلیک و ... کسب در آمد کرد.
به غیر از نویسندگی چه راهی رو پیشنهاد می کنید که اگه کل ساعت روز رو صرف کنی براش روزانه 10 تا 15 تومان یا بیشتر رو کسب کنی.
کلا اگه کسی راه کسب در آمد درست رو بهمون بگه ممنونش میشم...

پیشاپیش تشکر

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
اگر یک کار تمام وقت اینترنتی بخواهید،میتونید توی این سایت عضو بشید:
کسب درآمد از طریق تایپ کردن
همونطور که از اسمش پیداست،شما هر 40 الی 65 ثانیه،اعداد و حروفی که توی عکسی که نشون داده میشه رو تایپ می کنید،و در ازاش امتیاز می گیرید که می تونید تبدیل به پول نقد کنید.
در حالت معمولی اگر فعال باشید،روزانه 1500 تومن و اگر 200 هزار امتیاز جمع کنید،و یا با پرداخت مبلغ 40 هزار تومن به سایت،200 هزار امتیاز بخرید،می تونید 2 برابر،یعنی روزانه 3000 تومن درآمد کسب کنید که بین سایت های ایرانی بی نظیره.
بعد از اینکه توی سایت عضو شدید و وارد شدید،از منوی سمت راست سیستم ارسال بازدید و بعد امتیازگیری تک پنجره ای رو انتخاب کنید،و دقت کنید که هیچ کدوم از 2 صفحه رو نبندید.
حالا هر 40 ثانیه،روی صفحه یک عکس میاد (کپچا) که باید چیزایی که توش موجوده مثل حروف و اعداد رو تایپ کنید و دکمه ادامه امتیاز گیری رو بزنید.این کار رو در طول روز تا می تونید انجام بدید،هرچی بیشتر،بهتر.
هر امتیاز = با 1 ریال.
یعنی مثلا 200 هزار امتیاز رو بخواهید نقد کنید،میشه 20 هزار تومن.
موفق باشید.

rezat1

Registered User
لایک‌ها
292
سلام دوستان خسته نباشید
دوباره تابستان شد و اوقات فراغت جوونا بیشتر شده.راستش رو بخواید من مدتی هست تابستان ها رو کار میکنم اما الان میخوام امتحان کنم و ببینم واقعا میشه از طریق نت و کلیک و ... کسب در آمد کرد.
به غیر از نویسندگی چه راهی رو پیشنهاد می کنید که اگه کل ساعت روز رو صرف کنی براش روزانه 10 تا 15 تومان یا بیشتر رو کسب کنی.
کلا اگه کسی راه کسب در آمد درست رو بهمون بگه ممنونش میشم...

پیشاپیش تشکر

با سایت های کلیکی و اینجور چیزا فقط وقت گرانبهاتو تلف کردی . 3 ماه وقت بذار طراحی سایت و مخلفاتشو یاد بگیر درآمدش تضمینیه!

Mianji

Registered User
لایک‌ها
19
با سایت های کلیکی و اینجور چیزا فقط وقت گرانبهاتو تلف کردی . 3 ماه وقت بذار طراحی سایت و مخلفاتشو یاد بگیر درآمدش تضمینیه!

ممنون دوست عزیز ولی من دنبال یه مرجع یا سایت یا چیزی هستم که از پایه و ابتدا یاد بده
اگه شما جایی رو سراغ دارید ممنون میشم راهنماییم کنید

rezat1

Registered User
لایک‌ها
292
ممنون دوست عزیز ولی من دنبال یه مرجع یا سایت یا چیزی هستم که از پایه و ابتدا یاد بده
اگه شما جایی رو سراغ دارید ممنون میشم راهنماییم کنید
برای یادگیری طراحی سایت و زبان های برنامه نویسی کلا ( چه تخت وب چه سیستم عامل ) منابع فارسی کم هست ولی تا دلت بخواد منابع انگلیسی هست که از پایه یاد دادن تا فوق پیشرفته .

پس گام اول زبان انگلیسیتو قوی کن ( یا اگه قوی نیست شروع کن با همین سایت ها زبانت هم خوب میشه )

از html شروع کن بعد برو CSS

w3schools.com

mhy1

Registered User
لایک‌ها
246
فعلا طراحی بنر و هدر و اینها یاد بگیری بهتره، قدم قدم آدم جلو میره
طراحی سایت هم خیلی خوبه اما برای قدمهای بعد که هم حرفه ای تر شده باشی و هم مشتریاتو پیدا کرده باشی
شما الان یه پست طراحی بنر بزن توی اینجا یا wht ببین چند نفر سفارش میدن، یه مدت که دستت راه افتاد و مورد اعتماد دوستان شدی اون وقت میتونی طراحی سایت هم انجام بدی
موفق باشی

shirazkid

Registered User
لایک‌ها
281
شروع کردن با طراحی بنر و ادیت عکس خیلی بهتره ولی در نظر داشته باش اگر اینجا هم تاپیک طراحی بنر بزنی اتفاق خاصی نمیوفته مگر اینکه رایگان کار کنی

در کل سمت سایتای کلیکی نرو چون تجربه ثابت کرده که وقت هدر دادنه

dj flash

Registered User
لایک‌ها
5
سلام
دوست عزیز بهتره این مدت جایی برید کار فنی یاد بگیرید درامدی نداشته باشید ولی کار یاد بگیرید خیلی بهتره موفق باشی

Mianji

Registered User
لایک‌ها
19
از همه دوستانی که راهنمایی و کمک کردن ممنونم خیلی لطف کردین دوستان

behzadinho

Registered User
لایک‌ها
51
دوست عزیز شما کسب درآمد می خوای؟
خب من بهترین های ایرانی رو براتون می گم.
دوست عزیزم که گفتن کسب درآمد با تایپ کردن من به شما سایت مشابه اون رو می گم ولی شما کاری رو انجام نخواهید داد فقط باید کامپیوتر باز باشه و شما امتیاز بگیریر. و چند سایت عالی دیگر که من از اون ها دریافتی داشته ام.
1. کسب درآمد با امتیاز گیری هر 40 ثانیه 20 امتیاز به صورت کاملا اتوماتیک
2. کسب درآمد از 24 باکس
3. کسب درآمد از ملی باکس
4. کسب درآمد از طریق نویسندگی در سایت
5. کسب درآمد از آناهیت باکس

اگر شما کسب درآمد می خواهید و می خواهید روزی 15 تومن و بیشتر در بیاری باید در اینها ثبت نام کنی و زیر مجموعه اجاره کنی تا به خواسته ات برسی.
من پیشنهاد می کنم در همه سایت ها ثبت نام کنید و پول به دست آمده از گزینه های 1 و 4 را در سه سایت دیگر سرمایه گذاری کنید و زیر مجموعه جذب ککنید.
اگر سوالی بود در خدمت هستم

rasana

Registered User
لایک‌ها
34
سلام دوست گرامی:

یاد بگیرید که اینترنت فقط برای تفریح، چت کردن، فیس بوک بازی، وبلاگ خونی نیست و شما می توانید
دست به کار شوید و کار مورد علاقه خودتان را با کمترین هزینه ها راه اندازی کنید. تا پس از صرف زمان،
داشتن پشتکار و بکار گیری روش هایی که امتحانشان را پس داده به اهداف و رویاهایتان برسید

بهترین راههای کسب درآمد از اینترنت - قدم هشتم : بهترین استراتژی جهت افزایش درآمد در probux

behzadinho

Registered User
لایک‌ها
51
سلام دوست گرامی:

یاد بگیرید که اینترنت فقط برای تفریح، چت کردن، فیس بوک بازی، وبلاگ خونی نیست و شما می توانید
دست به کار شوید و کار مورد علاقه خودتان را با کمترین هزینه ها راه اندازی کنید. تا پس از صرف زمان،
داشتن پشتکار و بکار گیری روش هایی که امتحانشان را پس داده به اهداف و رویاهایتان برسید

بهترین راههای کسب درآمد از اینترنت - قدم هشتم : بهترین استراتژی جهت افزایش درآمد در probux

دوست عزیز من وبلاگ شما رو کاملا خوندم
اگر اینجوری باشه که خیلی زیباست. اگر ما زیر مجموعه ی شما بشیم یه کمی از حساب بانکی تون برای حساب ما در پرو باکس ارسال کنید تا بتونیم جلوتر بیوفتیم اینطوری به نفع شما هم هست.

rasana

Registered User
لایک‌ها
34
دوست عزیز من وبلاگ شما رو کاملا خوندم اگر اینجوری باشه که خیلی زیباست. اگر ما زیر مجموعه ی شما بشیم یه کمی از حساب بانکی تون برای حساب ما در پرو باکس ارسال کنید تا بتونیم جلوتر بیوفتیم اینطوری به نفع شما هم هست.
این سیستم مث هل دادن ماشینه، اولش انرژی میخواد، اگه اون انرژی رو خودت نزاری هیچوقت موفق نمیشی، تازه اگه خودت این راه رو نری چطوری به زیر مجموعه هات آموزش میدی؟ duplicate لازمه کاره دوست گرامی

dollar_e_gold

Registered User
لایک‌ها
95
بعضی ها اینجا ارزو های زیادی دارن و فکر میکنند با کلیک کردن بهشون میرسند !
هیچ سایت کلیکی مناسب برای هیچگونه سرمایه گذاری نیست به این معنی که معتبر تر از نئوباکس در جهان سایتی پیدا نمیشه اما وقتی سرمایه گذاری انجام میشه و زیر مجموعه اجاره میشه حتی سرمایه اولیه خودتون هم بر نمیگرده .
شما تو سه ماه کار تو این سایت حتی پول اینترنت و برقتون هم در نمیاد .
این خیال بافقی های که تو وبلاگ شده رو بی خیال بشید شما هیچ وقت به این درامد نمیرسید اگر هم برسید مطمین باشید نمیذارن هر ماه 2400 دلار برداشت کنید و با یه بهانه ای کلکتون رو میکنند و اکانتتون رو دلیت میکنند .
اینها همه تجربه صد ها کاربره .

پس بیه

rezat1

Registered User
لایک‌ها
292
بعضی ها اینجا ارزو های زیادی دارن و فکر میکنند با کلیک کردن بهشون میرسند !
هیچ سایت کلیکی مناسب برای هیچگونه سرمایه گذاری نیست به این معنی که معتبر تر از نئوباکس در جهان سایتی پیدا نمیشه اما وقتی سرمایه گذاری انجام میشه و زیر مجموعه اجاره میشه حتی سرمایه اولیه خودتون هم بر نمیگرده .
شما تو سه ماه کار تو این سایت حتی پول اینترنت و برقتون هم در نمیاد .
این خیال بافقی های که تو وبلاگ شده رو بی خیال بشید شما هیچ وقت به این درامد نمیرسید اگر هم برسید مطمین باشید نمیذارن هر ماه 2400 دلار برداشت کنید و با یه بهانه ای کلکتون رو میکنند و اکانتتون رو دلیت میکنند .
اینها همه تجربه صد ها کاربره .

پس بیه

البته میشه از سایت کلیکی کسب درآمد کرد به این صورت که یه سایت خودتون راه بندازید :دی

rasana

Registered User
لایک‌ها
34
البته میشه از سایت کلیکی کسب درآمد کرد به این صورت که یه سایت خودتون راه بندازید :دی

آقا رضا برو بیوگرافی آدم های موفق تو نئوباکس روبخون، اگه به انگلیسی مسلط هستی برو تو فروم نئوباکس، میبینی که اونجا راز موفقیت شون رو گفتن
بینید من نمی خوام شما رو درگیر یک توهم کنم که …. ببین نمی خواد کار چندانی بکنی! کافیه این مسیر رو ۶ ماه بری بعد حداقل ۱۰۰۰ دلار درآمد ماهیانه دست پیدا می کنی! بعد از اون هم پات رو می ندازی رو پات و دیگه عشق و حال …
تازه یه پارو هم این کار می ده دستت که بتونی پول ها رو پارو کنی.

لطفا اگر دچار این توهم هستی همین حالا این رو اصلاح کن! این کار نیاز به تلاش داره و نیاز به اینکه شما روزی حداقل ۴ ساعت وقت براش بذارید!!!

behzadinho

Registered User
لایک‌ها
51
دوست عزیز چرا پول ما به جیب خارجی ها بره
ما خودمون در ایران از این سایت ها هم بهتر هاشو داریم. ملی باکس و 24 باکس
چرا اینا نه؟
ما ایرانی هستیم و باید باید اگر می خواهیم به کسب درآمدی برسیم حتما باید از سایت های ایرانی حمایت کنیم نه خارجی.

rezat1

Registered User
لایک‌ها
292
آقا رضا برو بیوگرافی آدم های موفق تو نئوباکس روبخون، اگه به انگلیسی مسلط هستی برو تو فروم نئوباکس، میبینی که اونجا راز موفقیت شون رو گفتن
بینید من نمی خوام شما رو درگیر یک توهم کنم که …. ببین نمی خواد کار چندانی بکنی! کافیه این مسیر رو ۶ ماه بری بعد حداقل ۱۰۰۰ دلار درآمد ماهیانه دست پیدا می کنی! بعد از اون هم پات رو می ندازی رو پات و دیگه عشق و حال …
تازه یه پارو هم این کار می ده دستت که بتونی پول ها رو پارو کنی.

لطفا اگر دچار این توهم هستی همین حالا این رو اصلاح کن! این کار نیاز به تلاش داره و نیاز به اینکه شما روزی حداقل ۴ ساعت وقت براش بذارید!!!

دوست عزیز من دچار توهم نیستم .

ما اگه روزی 4 ساعت روی 1 زبان برنامه نویسی یا طراحی وبسایت یا کارهای دیگه وقت بذاریم به درآمد فوق العاده بیشتری میرسیم بعلاوه اینکه یه چیزی هم یادگرفتیم

بهترین دوران سنی رو با کلیک کردن بگذرونیم ؟

shirazkid

Registered User
لایک‌ها
281
دوست عزیز من دچار توهم نیستم .

ما اگه روزی 4 ساعت روی 1 زبان برنامه نویسی یا طراحی وبسایت یا کارهای دیگه وقت بذاریم به درآمد فوق العاده بیشتری میرسیم بعلاوه اینکه یه چیزی هم یادگرفتیم

بهترین دوران سنی رو با کلیک کردن بگذرونیم ؟

حرف خوبیه
این بنده خدا تاپیک زد که راهی معرفی کنید که درآمد داشته باشه هر کس رسید تبلیغ کار خودش رو کرد
من اصلا از سایتای کلیکی خوشم نمیاد درآمدی هم توش نیست
اگر وقتت رو برای برنامه نویسی یا طراحی بگذاری تضمین شده هست

بالا