• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کسب در آمد و امتیاز بدون نشستن پشت کامپیوتر

rankbox.ir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همگی ؛
سامانه رنک باکس با هدف بهبود رتبه الکسا و کسب در آمد برای هموطنان گرامی افتتاح گردیده است .:)
پس از انتشار این اسکریپت (بازدید ساز) حرفه ای هزاران سایت شروع به نصب اسکریپت کردند و وبسایت های بسیاری ایجاد شد .
شاید خودتان مانند من در این وبسایت ها فعالیت داشته باشید اما وجه مشترکی که تمام این سایت ها دارند این است که مدیریت و برنامه ریزی درستی ندارند و همین ضعف هم موجب شکستشان میشود . مانند : 4lbazdidsaz و 98bazdid .
وبسایت هایی هم که الان وجود دارد پورسانت بسیار کمی نسبت به در آمدشان میدهند و ظاهر گرافیکی زیبایی هم ندارند البته نه همه ی آنان .
پس از اینکه من این سایت ها رو بررسی کردم متوجه ایجاد ضعف بزرگی در چنین سیستم هایی شدم و تصمیم گرفتم یک سایت کاهش رتبه الکسا و بالا بردن رتبه گوگل ایجاد کنم تا بتونه با قرعه کشی هایی که انجام میشه برای کاربراش امکان کسب در آمد رو هم فراهم کنه.
از همه ی کسانی که میخوان رتبه الکساشون بیاد پایین و سایتشون تو صفحه ی اول گوگل قرار بگیره خواهش میکنم داخل سایت رنک باکس عضو بشن و فعالیت کنن . :general601:

بالا