• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کسب در امد از اینترنت به هر طریقی / چگونه ؟؟؟؟؟؟؟؟

BEHN4M

Registered User
لایک‌ها
16
سلام دوستان . حقیقتش من هیچ اطلاعی راجع به سایت های کلیکی و این چیزا ندارم . خواستم ببینم کسی از دوستان میتونه یه سایت معرفی کنه که در ایام بیکاری بشه مثلا با دیدن تبلیغ یا کار دیگه ای پول درآورد ؟ من دسترسی به اینترنت پرسرعتو سا/کس و این چیزا ندارم . ممکنه هر روز هم نتونم بیام نت . یه سایتی میخوام که خیلی راحت درآمد تضمینی بده . روش کارشم ساده باشه . راهنمایی کنید لطفا :)

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
سلام دوستان . حقیقتش من هیچ اطلاعی راجع به سایت های کلیکی و این چیزا ندارم . خواستم ببینم کسی از دوستان میتونه یه سایت معرفی کنه که در ایام بیکاری بشه مثلا با دیدن تبلیغ یا کار دیگه ای پول درآورد ؟ من دسترسی به اینترنت پرسرعتو سا/کس و این چیزا ندارم . ممکنه هر روز هم نتونم بیام نت . یه سایتی میخوام که خیلی راحت درآمد تضمینی بده . روش کارشم ساده باشه . راهنمایی کنید لطفا :)
شرمنده آپشن دیگه ای مدنظر ندارید؟

moeen_yz

Registered User
لایک‌ها
461
یک نکته خیلی مهم بدون استراژی نمیشه تو این کار موفق شد الکی تو سایتها عضو نشید خصوصا الان که تعدادشون خیلی زیاد شده سعی کنید متمرکز کار کنید.اگر زیر مجموعه دارید باید مدیریتش کنید.
دو سایت بسیار معتبر ایرانی که از اولینها هستند:
1)
درآمدی تا 18 تومان برای هر کلیک
درآمدی تا 10 تومان برای هر کلیک زیرمجموعه
درآمدی تا 100 تومان برای هر آگهی عضویت
پرداخت سریع به تمامی حسابها
و ...
ما در برديا باكس تا اين لحظه 4713 کاربر عضو داريم و مجموع پرداختي هاي ما 12870000 تومان مي باشد.

2)
کل کاربران: 80575 نفر(تعداد کاربران این سایت قابل توجه است)
مجموع پرداختی به اعضاء: 1,187,836,631 ریال

ماهان سورف:
این سایت توانایی خودشو ثابت کرده و هر روز در حال ارتقاء است
این سایت بر پایه دلار کار میکنه و متعلق به یک ایرانی است به دو زبان انگلیسی و ایرانی

شاهکار پی تی سی جهان اولین و برترین
نئو باکس شاید اقراق نباشه اگه بگم این سایت یکی از بهترین شاهکارهای تجارت الکترونیک در دنیاست.یک پی تی سی ماندگار و جهانی که اعتبار ان در دنیا زبان زد خاص و عام است.شاید از خودتون بپرسید چه دلیلی داره که اینقدر از یک سایت خارجی بخوام تعریف کنم؟مهمترین دلیلش میتونه این باشه که این سایت با وجود تمام مشکلات خیلی خوب داره با ایرانی ها همکاری میکنه و به دلار پول میده.
دوستان به هیچ عنوان الکی تو این سایت عضو نشید این یک کار واقعا جدی و با درآمد عالی.در ابتدا مثل همه سایتها درامد شما کم اما رفته رفته با فعالیت شما و تبلیغ لینکی که سایت به شما میده میتونید زیر مجموعه گیری کنید.این سایت پنلهای عالی زیادی داره به طوری که شما بعد یک مدتی حتی اگه زیر مجموعه مستقیم هم نداشته باشید میتونید در ابتدا و با مبلغ بسیار کمی که نتیجه کلیک های خودتونه زیر مجموعه بگیرید.این مبلغ فقط 0.6$.یکی از اون چیزهایی که کار این سایتو سخت کرده فقط اینه که با دوتا بانک اینترنتی که ایرانو تحریم کردن کار میکنه پی پال و پی زا یا همون آلرت پای سابق.مسئله اصلی اینجاست شما فقط حتی با کار کردن تو همین یک سایت و گرفت زیر مجموعه میتونید حقیقتا به یک درآمد عالی برسید.
ورود به سایت و عضویت سریع

توضیحات بیشتر

مای فری شر Myfreeshare

مای فری شر،Myfreeshareسايت بسيار مناسب براي کسب درامد است.با عضويت در اين سايت به شما يک سهام تعلق ميگيرد و به ازاي اين سهام به شما روزانه پول پرداخت ميشود. زماني که درآمد شما به 10$ رسيد آنرا درخواست ميدهيد.که اين مبلغ بعد حدود يک هفته به حساب شما واريز ميشود.اين سايت با بانکهاي اينترنتي آلرت پايAlertpay یا پای زاPayza ،لیبرتی ریزرو LibertyReserve ،پی پال PayPal قرار داد دارد.و ميتوانيد پول خود را به يکي از اين بانکها انتقال دهيد.اعتبار يا سود شما بستگي به تعداد سهام شما دارد هر چه تعداد سهام بيشتري داشته باشيد سود بيشتري دريافت ميکنيد.شما ميتوانيد با هر رايانه فقط يکبار عضو اين سايت شويد و ثبت نام مجدد شما با همان کامپيوتر تقلب محسوب ميشود.شما ميتوانيد با زير مجموعه گيري و به ازاي معرفي هر فرد به اين سايت يک سهم دريافت کنيد. براي عضو گيري بايد لينک عضو گيري خود را تبليغ کنيد تا افراد با عضويت از طريق رفرال شما زير مجموعه شما محسوب شوند.با عضويت در سايت فوق العاده ماي فري شر Myfreeshare روزانه به شما پول پرداخت ميشود و وقتي درامد شما به 10 دلار رسيد ميتوانيد ان را برداشت کنيد.علاوه بر عضو گیری که به سهام شما می افزاید با وارد شدن به دو قسمت در حساب کاربری خود یعنی share free signup, share per clickمیتوانید اعتبار خود را افزایش دهید.
ورود به سایت و عضویت سریع

توضیحات بیشتر

همواره شما را پشتیبانی خواهم کرد و تمام تجربیاتم را در اختیارتان قرار میدهم.
حتما برام پیغام بذارید مطمأن باشید جواب میدم
ID:[email protected]

بابا یکی بیاد این جناب نامحترم رو آی پی شو بن کنه. گند زده به PT

Shaheen85

Registered User
لایک‌ها
9
بابا یکی بیاد این جناب نامحترم رو آی پی شو بن کنه. گند زده به PT

تو خودت اگه احترام سرت میشد اینجوری حرف نمیزدی.من با توجه به موضوع مطلب میذارم.همه همین کارو میکنن.

Shaheen85

Registered User
لایک‌ها
9
یکی دوجا که نیومدی اینو بذاری. کل PT رو پر کردی

جناب عالی چرا نارحتی؟توهین کردنت بخاطر چیه اینجا جاش نیست بیا تو چت بیشتر حرف میزنیم.همه دارن اینور اونور مطلب میذارن طرز فکرشونو میذارن.مواردی بود که دوستان ناراحت شدن منم برداشتمشون متوجه شدم باید مربوط به موضوع باشه.تو خودت تو همه تاپیکا چیکار میکنی؟

moeen_yz

Registered User
لایک‌ها
461
جناب عالی چرا نارحتی؟توهین کردنت بخاطر چیه اینجا جاش نیست بیا تو چت بیشتر حرف میزنیم.همه دارن اینور اونور مطلب میذارن طرز فکرشونو میذارن.مواردی بود که دوستان ناراحت شدن منم برداشتمشون متوجه شدم باید مربوط به موضوع باشه.تو خودت تو همه تاپیکا چیکار میکنی؟

من توهین کردم ؟ میخوای Screen shot پی ام ای که بهم دادی رو اینجا بذارم ؟ :D در حدی نیستی باهات بحث کنم !

Shaheen85

Registered User
لایک‌ها
9
من توهین کردم ؟ میخوای Screen shot پی ام ای که بهم دادی رو اینجا بذارم ؟ :D در حدی نیستی باهات بحث کنم !

باشه قبول ما در حد هم نیستیم.شما به کار خودت برس منم به کار خودم.پی تی سی بر پایه تبلیغات

alalalk71

Registered User
لایک‌ها
5,856
باشه قبول ما در حد هم نیستیم.شما به کار خودت برس منم به کار خودم.پی تی سی بر پایه تبلیغات

بابا یه سری آدم اینجا هستند که نمی خوان هر صفحه که واز می کنند تبلیغات شما را ببینند
شما یه تاپیک زدی اگه کسی می خواست با شما ارتباط بر قرار کنه تو همون تاپیکی که زده بود می اومد استقبال می کرد نه این که ما هر چی باز کردیم فوی پی تی تبلیغات جناب عالی رو ببینیم
اینجا یه جای عمومی به حقوق بقیه هم احترام بذارید

Shaheen85

Registered User
لایک‌ها
9
بابا یه سری آدم اینجا هستند که نمی خوان هر صفحه که واز می کنند تبلیغات شما را ببینند
شما یه تاپیک زدی اگه کسی می خواست با شما ارتباط بر قرار کنه تو همون تاپیکی که زده بود می اومد استقبال می کرد نه این که ما هر چی باز کردیم فوی پی تی تبلیغات جناب عالی رو ببینیم
اینجا یه جای عمومی به حقوق بقیه هم احترام بذارید

من در کنار کاری که دارم انجام میدم و اطلاع رسانی که دارم تبلیغ میکنم.این همون کاریه که همه دارن انجام میدن.به قول خودتون اینجا یه جای عمومی.کسی نخواسته حقوق شمارو زیر پا بزاره یه مثال میزنم شما وقتی خودت یک مطلب میزاری اونوقت به ایمیل من و همه اطلاع رسانی میشه پس منم باید اعتراض کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟شما هم میتونی تبلیغ کنی کسی جولوی شمارو نگرفته.من اشتباهم این بود که زیاده روی کردم فقط همین.شما گفتی یه سری آدم اینجان که نمیخوان هر دفعه صفحه رو باز میکنن تبلیغهای منو ببینن در صورتی که همون آدمها خودشون تبلیغ میکنن.مطلبی که قرار دادم مربوط به تاپیک بوده در بیشتر موارد.
اما اینو مطمأنم پی تی سی و هر چیز دیگه ای مثل این بر پایه تبلیغات

naderrostami

Registered User
لایک‌ها
30

یک سری به این وبلاگ بزنمعرفی برترین و معتبرترین سایت های کسب در آمد از اینترنت و معرفی بانک های معتبر

alalalk71

Registered User
لایک‌ها
5,856
من در کنار کاری که دارم انجام میدم و اطلاع رسانی که دارم تبلیغ میکنم.این همون کاریه که همه دارن انجام میدن.به قول خودتون اینجا یه جای عمومی.کسی نخواسته حقوق شمارو زیر پا بزاره یه مثال میزنم شما وقتی خودت یک مطلب میزاری اونوقت به ایمیل من و همه اطلاع رسانی میشه پس منم باید اعتراض کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟شما هم میتونی تبلیغ کنی کسی جولوی شمارو نگرفته.من اشتباهم این بود که زیاده روی کردم فقط همین.شما گفتی یه سری آدم اینجان که نمیخوان هر دفعه صفحه رو باز میکنن تبلیغهای منو ببینن در صورتی که همون آدمها خودشون تبلیغ میکنن.مطلبی که قرار دادم مربوط به تاپیک بوده در بیشتر موارد.
اما اینو مطمأنم پی تی سی و هر چیز دیگه ای مثل این بر پایه تبلیغات

ما هم همین رو میگیم عزیز یه کم زیاده روی کردید اگر منطقی باشه و شما هر جا میری تبلیغ نکنی و یه تبلیغ معقول بکنی ما هم خوشحال میشیم از سایت هایی که شما معرفی می کنید استفاده کنیم اما اگر معقول باشید در کل
خوشحال میشیم شما هم یک کاربری باشید که از اطلاعاتتون استفاده کنیم و در کنارتون چیز هایی یاد بگیریم

Shaheen85

Registered User
لایک‌ها
9
ما هم همین رو میگیم عزیز یه کم زیاده روی کردید اگر منطقی باشه و شما هر جا میری تبلیغ نکنی و یه تبلیغ معقول بکنی ما هم خوشحال میشیم از سایت هایی که شما معرفی می کنید استفاده کنیم اما اگر معقول باشید در کل
خوشحال میشیم شما هم یک کاربری باشید که از اطلاعاتتون استفاده کنیم و در کنارتون چیز هایی یاد بگیریم

من تا به حال با انجمنها کار نکرده بودم.اما اینو خدمتتون عرض کنم عاقلانه بودن اینه که بدونی تو یک محیط مجازی اونقد جا هست که کسی جای کس دیگه ای رو تنگ نکنه و بازهم عاقلانه تر اینه که با گیر دادن الکی به اینو اون نمیشه کسیو محدود کرد.
براتون از صمیم قلب آرزوی موفقیت دارم.

viphyip

Registered User
لایک‌ها
493
به نظر من شما با این شرایط سخت می تونی کار کنی چون حداقل اینترنت سرعت بالا نیاز داری چون حتی بخوای رو یکسری سایتها کار کنی که زمان زیادی هم نخواد بالاخره باید تبلیغ کنی تا به درآمد برسی و لازمه سرعت اینترنت بطور مثال حتی بخوای در سایتی سرمایه گذاری کنی و یا حتی در work4lr که با 2 دلار شروع می شه و بخوای زیر مجموعه بگیری و بعدش وقت هم نذاری باید تبلیغ کنی و یا حتی فروشگاه اینترنتی و .... در کل باید سرعت داشته باشه و روزی 1-2 ساعت وقت بزاری

Shaheen85

Registered User
لایک‌ها
9
به نظر من شما با این شرایط سخت می تونی کار کنی چون حداقل اینترنت سرعت بالا نیاز داری چون حتی بخوای رو یکسری سایتها کار کنی که زمان زیادی هم نخواد بالاخره باید تبلیغ کنی تا به درآمد برسی و لازمه سرعت اینترنت بطور مثال حتی بخوای در سایتی سرمایه گذاری کنی و یا حتی در work4lr که با 2 دلار شروع می شه و بخوای زیر مجموعه بگیری و بعدش وقت هم نذاری باید تبلیغ کنی و یا حتی فروشگاه اینترنتی و .... در کل باید سرعت داشته باشه و روزی 1-2 ساعت وقت بزاری

بله دوست عزیز سرعت خیلی مهمه ابزار کار اما من میگم تبلیغات خیلی مهمه من میخوام این تابو رو بشکنم یسری تبلیغات کردم دوستان صداشون دراومد هر چند من به فال نیک میگیرم.البته من هم زیاده روی کردم.از شما میپرسم عزیز چرا به ازای هر مطلبی که میذاری یکی از بنرهاتو تبلیغ نمیکنی؟این حقه هممونه البته زیاده روی نباید کرد.مثلا همه حق امضا دارن چرا در امضاء خودتون تبلیغ نمیکنید؟به نظر من هر کسی حق داره به اضای مطلبی که میذاری یه تبلیغ کوچکی هم در کنارش داشته باشه.نظر شما چیه؟

mahyare

Registered User
لایک‌ها
17
تا اونجا که من میدونم اگر بخواهی تو سایتهای پرداخت به ازای دیدن تبلیغات فعالیت کنی باید هر روز یا حد اقل یک روز در میان تو سایت باشی حالا چرا ؟

چون در حالت عادی در امد خاصی به دست نمیاری و باید زیر مجموعه گیری کنی با روشهای مختلف و کسانی را به سایت بیاری که به صورت رایگان ثبت نام میکنند و زیر مجموعه شما میشوند و شما هم از عضویت اونها و هم از کلیکهایی که اونها میکنند پول به دست میاری البته از اونها پولی کم نمیشه و یا باد با پرداخت مبلغی اونها را اجاره کنی در کل وقتی میتونی از اونها کسب در امد کنی که تبلیغات روز قبل را در سایت دیده باشی

در اصل امروز که تبلیغاتی که برای شما هست راببینی فرداش درامد حاصل از زیر مجموعه هات به حساب شما واریز میشه البته تو بعضی سایتها ( نمیدونم شایدم همشون ) اگر یک روز نبینی ( یعنی همون یک روز در میان ) باز هم در امد زیر مجموعه ها به حسابتون واریز میشه

ولی اگر میخواهید هر وقت خواستید بیایید و تبلیغات را ببینید باید حساب ویژه سایت را بخرید ( نقره ای یا طلایی ) که در اون صورت مثلا تو اون مدتی که حساب ویژه دارید 1 ماه هم مرخصی دارید و وقتی مثلا یک هفته کار دارید از 1 هفته مرخصی استفاده میکنید و بدون اینکه تبلیغاتو تو اون یک هفته ببینید پول زیر مجموعه ها به حسابتون واریز میشه و 1 هفته از یک ماه مرخصیتون کم میشه و تا اونجا که میدونم مرخصی در حسابهای ویژه ( مثل نقره ای و طلایی ) با هم فرق میکنند

موفق باشید

Shaheen85

Registered User
لایک‌ها
9
سلام
دوست عزیزی که با نام کاربری sib24 در سایت معتبر
neobux عضو شدن.این فرصت بسیار مناسبی برای کسب درامد است.این سایت نه تنها در ایران بلکه در تمام دنیا اولین است روشهای کسب درآمد در آن بسیار متفاوت است.روشهای متعددی برای ارتقاء مالی شما دارد.امروز همه در نئو باکس فعالیت میکنند و کسب درامد مناسبی دارند.
شما میتونید با من در ارتباط باشید اطلاعات مناسبی از این سایت دارم که در اختیار شما قرار میدم.

بالا