• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کسب رایگان بایت کوین همراه با بونوس (پاداش) شگفت انگیز تا 100 درصد !

bango

Registered User
لایک‌ها
60
سلام
امروز میخوام یه وب سایت بسیار بسیار تکمیل رو بهتون معرفی کنم. اسم این وب سایت faucet crypto هستش. در این سیستم شما می تونید هر کوینی از قبیل بایت کوین، لایت کوین، دیجی بایت و . . . را کسب کنید. همچنین یک برتری این سیستم نسبت به وب سایت های مشابه اینه که برای شما لول بندی و هر چقد فعالیت کنید لول شما بالاتر میره.
Capture_2018_06_22_02_00_20_994.png

همانطور که در تصویر بالا مشاهده می کنید لول بنده 8 هستش و این یعنی هر کوینی که claim کردم 8 درصد اضافه هم بهم میده. حالا شما تصور کنید که این عدد 8 به 50 برسه. یعنی هر چقد claim کنید، نصفش رو بعنوان جایزه دریافت خواهید کرد.همچنین این وب سایت دارای تبلیغات آزار دهنده نیست و بسیار روون و کارآمد هستش.
برای ثبت نام کلیک کنید

bango

Registered User
لایک‌ها
60
یه نکته هم یادم رفت اضافه کنم اونم اینه که پرداختی های این وب سایت آنی بوده و شما می توانید از طریق مستقیم و یا واسطه (اکانت faucethub) درخواست واریز کوین کنید.
سند برداشت:
Capture_2018_06_22_02_06_04_548.png

ankabot

Registered User
لایک‌ها
206
من از طریق شما عضو شدم ولی صفحات پاپ آپ ازاردهنده زیاد داره و خان 7 رستم رو باید سپری کنیم برای claim مثل سایتهای فاکت هابه که قبلا توش بودم و دراومدم بیرون که صفحات ازاردهنده داره و ویروس کش قوی تو سیستم نداشته باشید به مرور سیستمتون به فنامیره چون بیشتر صفحات ویروسین

mozafarrr

Registered User
لایک‌ها
262
مثل سایتهای فاکت هابه که قبلا توش بودم و دراومدم بیرون
انگلیسی را پاس بداریم! تلفظ اون کلمه فاست و بمعنی شیر آب هست که چون بصورت قطره ای و کم مثه چکه شیر آب بیت کوین میدن به این نام گذاشتن! و البته در عنوان هم بونس بمعنی انعام صحیح است.. فکر نکنم دیگه فاست درست حسابی بیاد قبلا بعضیاش که سریع موجودی تموم میکرد تا 1000 ساتوشی هم در یک کلیم میدادن

Last edited:

bango

Registered User
لایک‌ها
60
من از طریق شما عضو شدم ولی صفحات پاپ آپ ازاردهنده زیاد داره و خان 7 رستم رو باید سپری کنیم برای claim مثل سایتهای فاکت هابه که قبلا توش بودم و دراومدم بیرون که صفحات ازاردهنده داره و ویروس کش قوی تو سیستم نداشته باشید به مرور سیستمتون به فنامیره چون بیشتر صفحات ویروسین
تا حدودی با صحبت شما موافقم. اما یه صفحه داره به اسم short links که به معنی لینک های کوتاه کننده هست. شما لینک های کوتاه کننده ای که آزار دهنده هستش میتونید حذف کنید. من خودم فقط 2 تاشون رو نگه داشتم و چندان اذیتم نمیکنه. و مورد دیگه اینکه به چشم درآمد به اینا نگاه نمی کنم. ارز های کم قیمت و آینده دار رو مثل بایت کوین جمع میکنم که شاید تا سال میلادی جدید سود خوبی کرده باشم. موفق باشید

بالا