• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کسب روزانه حداقل 0.1 بیت کویین !! (150 هزار تومان حدودا)

Mr.Pouria

Registered User
لایک‌ها
86
سلام خدمت دوستان

من چند وقتی بود که دنبال بهترین روش برای کسب بیت کویین بعد از ماینینگ میگشتم تا بلخره دیشب یک سایت را پیدا کردم که با استفاده از اون میتونید در روز به 0.1 بیت کویین برسید که واقعا این مقدار در روز عالی میباشد ! (کسایی که تو کار بیت کویین هستن میدونن خیلی خوبه این مقدار در روز)

من امروز از ساعت 12:20 دقیقه شروه کردم و به صورت پاره وقت فعالیت داشتم توی این 40 دقیقه 0.00006530 بیت کویین از این سایت گرفتم ! که این مبلغ رو باید در عرض 3 روز از سایت های دیگر کسب میکردم !! روند رشد در این سایت خیلی سریع هست و به راحتی با انجام چند تسک ساده میتونید در عرض یک ماه حداق 4 ملیون تومن درامد خالص داشته باشید ...

برای ورود و عضویت در سایت فوق به لینک روبه رو برید : http://1o2.ir/94hk8

* هرگوه سوالی داشتین بپرسین تا جایی که بتونم پاسخ میدم ...

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879
سلام خدمت دوستان

من چند وقتی بود که دنبال بهترین روش برای کسب بیت کویین بعد از ماینینگ میگشتم تا بلخره دیشب یک سایت را پیدا کردم که با استفاده از اون میتونید در روز به 0.1 بیت کویین برسید که واقعا این مقدار در روز عالی میباشد ! (کسایی که تو کار بیت کویین هستن میدونن خیلی خوبه این مقدار در روز)

من امروز از ساعت 12:20 دقیقه شروه کردم و به صورت پاره وقت فعالیت داشتم توی این 40 دقیقه 0.00006530 بیت کویین از این سایت گرفتم ! که این مبلغ رو باید در عرض 3 روز از سایت های دیگر کسب میکردم !! روند رشد در این سایت خیلی سریع هست و به راحتی با انجام چند تسک ساده میتونید در عرض یک ماه حداق 4 ملیون تومن درامد خالص داشته باشید ...

برای ورود و عضویت در سایت فوق به لینک روبه رو برید : http://1o2.ir/94hk8

* هرگوه سوالی داشتین بپرسین تا جایی که بتونم پاسخ میدم ...
شما 2 سنت کار کردی چطور میخای توی یک روز حدود 40 دلار کار کنی فکر کنم ادویشو زیاد کردی چون حرفی که زدی توی عمل اینطور نیست

Mr.Pouria

Registered User
لایک‌ها
86
شما 2 سنت کار کردی چطور میخای توی یک روز حدود 40 دلار کار کنی فکر کنم ادویشو زیاد کردی چون حرفی که زدی توی عمل اینطور نیست

ممنون از توجه شما

از وقتی که من این تاپیک را ایجاد کردم و تا الان یه مقدار کلیک انجام دادم موجودی حساب من 0.00014518 بیت رسیده ... (بدون هیچ گونه زیر مجموعه ای)

پیشنهاد میکنم یک بار تست کنید این سایت رو

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879
ممنون از توجه شما

از وقتی که من این تاپیک را ایجاد کردم و تا الان یه مقدار کلیک انجام دادم موجودی حساب من 0.00014518 بیت رسیده ... (بدون هیچ گونه زیر مجموعه ای)

پیشنهاد میکنم یک بار تست کنید این سایت رو
خب این مقدار میشه 6 سنت چطور میخای به 40 دلار برسی نکنه با زیرمجموعه گرفتن؟ بازم حرفت خارج از واقعیته نسبت به اسم تاپیکت

Mr.Pouria

Registered User
لایک‌ها
86
خب این مقدار میشه 6 سنت چطور میخای به 40 دلار برسی نکنه با زیرمجموعه گرفتن؟ بازم حرفت خارج از واقعیته نسبت به اسم تاپیکت

خوب شما حساب کنید من توی 30 دقیقه کار مفید 6 سثنت دراوردم اگه به صورت کامل 16 ساعت در روز کار کنید به این مقدرا میرسید به راحتی

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879
خوب شما حساب کنید من توی 30 دقیقه کار مفید 6 سثنت دراوردم اگه به صورت کامل 16 ساعت در روز کار کنید به این مقدرا میرسید به راحتی
بازم به سوال جواب ندادید چطور میخای 40 دلار کار کنی که بشه 150 هزار تومن؟

Mr.Pouria

Registered User
لایک‌ها
86
بازم به سوال جواب ندادید چطور میخای 40 دلار کار کنی که بشه 150 هزار تومن؟

طبق آمار سایت اگه سریع کار بکنید و هر بار میانگین 120 الی 140 ساتوشی از هر سایت بگیرید توی یک ساعت میتونید به 90 هزار ساتوشی بریسید و در 24 ساعت کامل شما میتونید به 0.2160 بیت کویین برسید ...

که حالا من با حساب کردن زمان خواب و غیره گفتم 0.1 بیت کویین ....

اما خوب بازم این نسبت به فعالیت شما در روز داره ...

اگرم شانس داشته باشید مبلغ های پرداختی بین 80 و 500 هزار ساتوشی هست بسته به شانستون بین این اعداد امتیاز میگیرن ...

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
با آرزوی موفقیت. لطفاً بعد از یک روز گزارش درآمد خودتون رو اینجا بنویسید.

Mr.Pouria

Registered User
لایک‌ها
86
با آرزوی موفقیت. لطفاً بعد از یک روز گزارش درآمد خودتون رو اینجا بنویسید.

سلام خدمت شما با توجه با فعالیت پاره وقت از صبح تا یک ساعت پیش (چند کلیک فقط در ساعت) یک برداشتی + درامدت فللیم 350 هزار ساتوشی هست ...

عکس برداشت :

http://up.vbiran.ir/uploads/3380145036729932171_Snapshot_2015-12-17_185910.png

علبته چون برداشت تست بوده مبلغ برداشت بسیار پایین هست ...

همچنین پرداخت سایت کاملا خودکار هست و بلا فاصله واریز حساب کرد

mrs1390

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
51
واقعا خسته نباشی دلاور این که epay ؟!!!!!! میدونی تو بخوای 10 تا 15 ساعت کپچا بزنی پدر چشت درمیاد داداش. ترافیک اینترنتی که مصرف میشه حالا به کنار .بعد هیچوقت به اونی که سایت گفته نمیرسی . البته اگر تعداد بسیار زیادی زیرمجموعه فعال داشته باشی شاید بتونی 0.1 بیت کوین در روز بدست بیاری .
به امید موفقیت شما.

بالا