• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کسب زیر مجموعه مسقتیم با تبلیغ در متقلب ترین سایت PTC دنیا

atsign_m

Registered User
لایک‌ها
18

کسب درآمد از اینترنت (پاسخ به سوالات)

لیست معتبر ترین سایت های مشابه نئوباکس Neobux

لیست معتبرترین سایت های کسب درآمد

سایتی بی نظیر در زمینه معرفی کامل سایت های کلیکی

به جرعت میشه گفت که سایت bux.to یکی از کلاهبردار ترین سایت ها PTC هستش که تا حالا روی کار اومده و هنوزم که هنوزه روزانه عده زیادی به این سایت می پیوندن
اما چطور میشه از این سایت کسب درآمد کرد؟
اگه بخوام به طور خلاصه بگم، با کسب زیر مجموعه مستقیم برای دیگر سایت هایی که دارید در اون ها کسب درآمد می کنید.
سایت bux.to کاربران زیادی داره که خوش خیالانه دارن تبلیغات این سایت رو روزانه می بینن و دقیقا ما هم از همین فرصت برای تبلیغ لینک های ریفرال خودمون استفاده می کنیم و مطمئن باشید نفرات زیادی روزانه لینکهای شما رو می بینن و کسایی که از طریق این لینکها زیر مجموعه شما میشن اکثرا فعال هستن

اما روش کار به چه صورته؟

1- ابتدا شما باید چند نرم افزار رو برا تقلب در سایت bux.to دانلود کنید (در صورت مشکل در دانلود هر کدام از نرم افزار های زیر در قسمت نظرات اعلام کنید تا براتون میل کنم)

الف) دانلود نرم افزار جاوا (java 6.0.2.1) برای اجرای شدن نرم افزار های بعدی که با جاو نوشته شده اند با حجم 14 مگابایت با لینک مستقیم (دانلود این نرم افزار الزامی نیست مگر در صورتی که برنامه باکس رج هلپر یا مولتی کلیکر اجرا نشدند)
ب) دانلود نرم افزار باکس رج هلپر (buxreghelper) جهت ایجاد زیر مجموعه مجازی در buxto با حجم 267 کلیو بایت از سایت 4 شیرد (در حال حاضر سایت 4shared قیلطر هست و باید از قیلطر شکن استفاده کنید ممکن است ویروس کشتون این نرم افزار رو ویروس تشخیص بده پس بهتر هنگام دانلود این نرم افزار ویروس کشتون رو غیر فعال کنید)
ج) دانلود نرم افزار سی کلینر (ccleaner 2.35.1239) جهت پاک کردن کوکی ها به منظور جلوگیری از لو رفتن تقلب در ساختن ریفرال های مجازی ساخته شده با باکس رج هلپر با حجم 3.7 مگابایت با لینک مستقیم
د) دانلود نرم افزار مولتی کلیکر (Multiclicker 2_2.2.4) برای تقلب و کلیک کردن اتوماتیک تبلیغات در سایت bux.to به طور همزمان توسط تمام ریفرال های مجازی ساخته شده با حجم 4.6 مگابایت با لینک مستقیم

2- نرم افزار های بالا را به ترتیب ذکر شده نصب کنید

3- در سایت bux.to عضو شوید.

4- بعد از عضویت در باکس تو، مرورگرتونو رو ببندید و سی کلینر رو اجرا کنید و گزینه Run Cleaner رو کلیک کنید (شکل زیر)

31057724808061424014.jpg

5- نرم افزار باکس رج هلپر رو اجرا کنید. با این نرم افزار شما برای حساب خودتون در bux.to ریفرال مجازی میسازید. رو گزینه Reregistration page (که در شکل زیر مشخص شده) کلیک کنید سپس در پنچره باز شده روی گزینه رجیستر Register کلیک کنید (گاهی ممکن است صفحه باز نشود بهتر اول رو گزینه FAQ کلیک کنید بعد از باز شدن کامل صفحه رو گزینه رجیستر Register کلیک کنید).
76382376125950892685.jpg

6- حالا در قسمت referrer نرم افزار (که در شکل زیر مشخص شده) نام کاربری خود را در Bux.to بنویسید. بعد رو دکمه Fill out Form کلیک کنید تا فرم ثبت نام به طور اتوماتیک پر شود. توجه نام کار بری و پسورد ریفرال مجازی رو خودتون به طور دستی تغییر بدید و باید این نام و پسورد رو بخاطر بسپرید چون بعدا باید این نام و پسورد رو به نرم افزار مولتی کلیکر بدید تا به جای این ریفرال کار کنه.
72366799545869269981.jpg

7- حالا نرم افزار مولیتی کلیکر رو باز کنید. این نرم افزار با دریافت پسورد و نام کاربری شما ، در سایت هایی که در لیست این نرم افزار قراره داره به طور خودکار کلیک می کنه. برای دادن نام کار بری و پسورد به این نرم افزار از منوی add نام سایت bux.to رو انتخاب کنید سپس روی گزینه login details کلیک کنید (مطابق شکل زیر)
03034262013268540657.jpg

8- یوزر نیم و پسورد ریفرال مجازی و اکانت اصلی خودتون در bux.to رو وارد کنید (یعنی مرحله قبل رو یک بار برای خودتون و یکبار برای ریفرال مجازیتون انجام بدید)
14108973055649867196.jpg

9 - مراحل 4 تا 8 رو بار ها و بار ها تکرار کنید تا ریفرال های زیادی در bux.to داشته باشید شما می تونید تا 2000 ریفرال برای خودتون بسازید. در شکل زیر می بینید که من 9 ریفرال مجازی برای خودم ساختم. حالا باید کسب درآمد با این ریفرال ها رو شروع کنیم. برای اینکار کافی در نر افزار مولتی کلیکر روی گزینه start all کلیک کنید. خواهید دید که ریفرال ها و اکانت شما شروع به کلیک کردن روی تبلیغات می کنند بدون اینکه هیچ صفحه ای باز بشه و شما می تونید در پنل مقابل تعداد تبلیغات دیده شده و درآمد کسب شده توسط هر اکانت رو ببینید (شکل زیر)
33185413507508519172.jpg

10- اگر سری به سایت بزنید خواهید دید که ظرف چند دقیقه درآمد سرشاری نصیبتون شده
44623963728002084636.jpg

11- و ریفرال های فعالی هم گیرتون اومده (به ساعت و تاریخ عضو شدنشون دقت کنید! هر 1 دقیقه 1 نفر عضو شده)
56906610798465717149.jpg

12- مراحل قبل رو اونقدر انجام بدید تا درآمد کافی برای خرید تبلیغات در این سایت کسب کنید حداقل هزینه برای خرید 1000 بازدید از تبلیغ 17.5 دلاره وقتی درآمدتون به این مقدار رسید می تونید درخواست خرید تبلیغ به سایت بدید سایت هم پس از 24 ساعت تبیلغ شما رو به نمایش می گذاره. برای خرید تبلیغ در سایت bux.to رو گزینه Advertise کلیک کنید. در قسمت site url باید لینک سایتی رو (لینک ریفرال) که می خواید تبلیغ کنید قرار بدید.
13923114615585106713.jpg

13- به این ترتیب شما با تقلب در متقلب ترین سایت PTC دنیا می تونید امید وار باشید که زیر مجموعه های فعالی گیرتون بیاد

Last edited:

Viruser

Registered User
لایک‌ها
25
کی میگه Bux.to اسکمه؟
خیلی هم پرداختی داره
ولی بعد از هر درخواست 2 3 سال باید صبر کنید

Viruser

Registered User
لایک‌ها
25
:D:D
البته الان 3 4 ساله هنوز پرداخت منو انجام نداده:lol:

cyber boy

Registered User
لایک‌ها
7
کسب درآمد نه ! عنوان تاپیکو عوض کنید به "دزدی" !
دزد که به دزد بزنه شاه دزده !

Viruser

Registered User
لایک‌ها
25
کسب درآمد نه ! عنوان تاپیکو عوض کنید به "دزدی" !
دزد که به دزد بزنه شاه دزده !
خوب چه اشکالی داره؟
همه این تبلیغ ها رو که میبینی با همین روش به دست میاد (یعنی ادمین سایت پولی در نمیاره بخاطر همین پولی نمیده)
در کل روش خوبیه

در ضمن اون Buxreghelper تروجانه
کسپر گیر داد ولی اعتنا نکردم
بدش سیستم به اف رفت
کسپر یه ارور خفن! داد
بعدش سیستمو ریستارت کرد
سیستم بالا اومد گرفت کل سیستمو اسکن کرد
یه سری تنظیمات دست خورده رو درست کرد
الان خوب شده:D

atsign_m

Registered User
لایک‌ها
18
(buxreghelper) دانلود نمیشه.رو 99% گیر میکنه.چه کنم؟
همون طور که ویروسر گفت ویروس کش ها با buxreghelper مشکل دارن و همون طور که در آموزشش گفتم اول باید ویروس کشت رو غیر فعال کنی بعد نصبش کنی موقع استفاده ازشم باید ویروس کشت غیر فعال باشه

چناچه با دقت به عکس های مطلبی که پست کردم دقت کنید می بیند که من خودم تمام این مراحل رو رفتم و کاملا تست شده هستش
با خیال راحت حالش رو ببرید

Viruser

Registered User
لایک‌ها
25
اتفاقا نرم افارش واسه من کار نکرد
دستی رجیستر کردم

atsign_m

Registered User
لایک‌ها
18
اتفاقا نرم افارش واسه من کار نکرد
دستی رجیستر کردم

در زیر پاسخ به نظر یکی از خوانندگان وبلاگم رو گذاشتم جهت تنویر افکار عمومی:

سلام این برنامه buxreghelper واسه من اصلا اجرا نمیشه نمی دونم چرا آنتی ویروس هم غیر فعال کردم اما باز همونه البته صفحه لاگین باز میشه وقتی همه این کارها رو میکنم و رجستر رو میزنم صفحه آخر نمیاد و ارور میده !!!!!
چه کار باید کنم ؟؟؟؟

سلام
کامپیوترت رو ریست کن
به اینترنت وصل شو
اینترنت اکسپلرر رو باز کن (مرور گر دیگه ای رو به جز اینترنت اکسپلرر باز نکن و در صورتی که پرسید به عنوان مرور گر دیفالت باشه تایید کن)
حالا باکس رجهلپر رو باز کن و روی رجیستریشن کلیک کن تا صفحه رجیستر بیاد
این صفحه کامل لود نمیشه
برای اونکه صفحه کامل لود بشه در صفحه رجیستر که بازشده (اما کامل لود نشده) رو گزینه FAQ که تو منو های بالای صفحه وجود داره کلیک کن تا به صفحه FAQ منتقل بشی صبر کن تا این صفحه کامل لود بشه وقتی کامل لود شد روی گزینه رجیستر صفحه FAQ کلیک کن حالا صبر کن تا صفحه رجیستر کامل لود بشه
بقیش رو تو پست توضیح دادم
اگه بازم مشکل داشتی ایمیل بده تا توضیحات بیشتری بدم

hamid_shahrsaz

Registered User
لایک‌ها
370
برنامه رو فعال کردم اما حداقل 20 بار باید رو رجیستر بزنم تا باز شه.علت چیه؟
یه سوال دیگه که من عضو شدم بعد دوباره خواستم عضو شم گفت با یه pc فقط 1 بار میتونی عضو شی!
تو برنامه مولتی کلیکر هم وقتی استارت میزنم زیر status مینویسه connection eror مشکل چیه؟
ممنون

atsign_m

Registered User
لایک‌ها
18
برنامه رو فعال کردم اما حداقل 20 بار باید رو رجیستر بزنم تا باز شه.علت چیه؟
یه سوال دیگه که من عضو شدم بعد دوباره خواستم عضو شم گفت با یه pc فقط 1 بار میتونی عضو شی!
تو برنامه مولتی کلیکر هم وقتی استارت میزنم زیر status مینویسه connection eror مشکل چیه؟
ممنون

دوستان نود ونه و نه دهم درصد مشکل در کانت شدن این جور برنامه ها (مولیت کلیکر و رجباکس هلپر) به نت به دلیل اینکه شما از مرور گری غیر از اینترنت اکسپلورر استفاده می کنید چون اکثر این نرم افزار ها بر اساس اینرنت اسکپلورر کار می کنن
کامپیوتر تون رو ریست کنید
به اینترنت کانکت شین
اینترنت اکسپلورر رو باز کنید
بعدش از نرم افزار های گفته شده استفاده کنید

بعد از ساخت هر اکانت حتما برنامه سی کلین رو اجرا کنید و گرنه سایت ارور میده و میگه با یه PC فقط 1 بار می تونید عضو بشی

یک بار دیگه قسمت مربوط به کار کردن با رجهلپر رو بخون

Viruser

Registered User
لایک‌ها
25
در کل روش خیلی جالبیه می خوام بفروشم این روشو!!

یعنی میشه روزی 5000 تا بازدید مفت گرفت؟ :)

Last edited:

hamid_shahrsaz

Registered User
لایک‌ها
370
عزیزان من وقتی برنامه مولتی کلیکر رو باز میکنم و start all رو میزنم زیر قسمت status مینویسه connection eror بعد از 1 تا 120 میشمره 10 بار.به نظرتون مشکلت چیه؟؟؟!؟

Viruser

Registered User
لایک‌ها
25
ببین IE می تون هسایتی رو بالا بیاره؟
فایر والتم خاموش کن

hamid_shahrsaz

Registered User
لایک‌ها
370
اینترنت اکسپلرر اکثرا cannt find server میده اما بعضی وقت ها هم باز میکنه سایت bux.to رو
فایر وال هم خاموش کردم بازم درست نشد و connection eror هنوز زیر تبلیغات میاد

Viruser

Registered User
لایک‌ها
25
مشکل با IE هست
IE رو درست کنید اینم درست میشه

hamid_shahrsaz

Registered User
لایک‌ها
370
یعنی چه مشکلی؟چیش رو درست کنم؟لطفا راهنمایی کنید

Viruser

Registered User
لایک‌ها
25
نمی دونم
اصولا تو IE سایت باید راحت بالا بیاد وگرنه ارور میده
تو فایر میشکلی نداره؟

hamid_shahrsaz

Registered User
لایک‌ها
370
وقتی IE سایت رو باز نکنه firefox هم باز نمیکنه.برمامه مولتی کلیکر هم همچنان ارور میده

بالا