• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کسب ساتوشی (BTC) نامحدود ! ( پرداخت به faucethub.io)

Mr.Pouria

Registered User
لایک‌ها
86
سلام خدمت شما
میخواستم سایتی رو بهتون معرفی کنم ( البته مالک سایت خودم هستم ) که از فعالیت اون حدود 5 روز میگذره و تا امروز بیش از 400 تراکنش در faucethub ثبت کردیم ! ( 400 پرداخت موفق به کاربران ) در نتیجه فک کنم بتونم بگم یک پرداختی های ما یک رکورد حساب میشه تا اینجا !

خب میریم سر معرفی سایت و نحوه کار با اون :

این روزا خیلی کم پیش میاد کسی اسم سایت CoinHive رو نشنیده باشه و یا حتی مورد سوء استفاده هایی که وب مستران از اونا میکنن قرار نگرفته باشه ! ( قرار دادن کد ها در داخل سایتشون و استفاده از CPU کاربر بدون اجازه ) حالا ما تصمیم گرفتیم بر اساس همین پلتفرم یک وب سایت کسب درامد راه اندازی نماییم به این شکل که کاربر با اجازه خودش درصد و یا کل CPU خود را در اختیار سایت قرار میده و درعوض در سود سایت مشارکت میکنه !

البته شاید برای شما سوال پیش بیاد چرا مستقیم در CoinHive عضو نشیم و کسب درامد نکنیم ؟!
در پاسخ به این پرسش باید خدمتتون عرض کنم سایت تفاوت های جزعی بین سایت ما و سایت CoinHive میباشد که به آن ها اشاره میکنیم . ( راحت ترین پاسخ به این سوال آن است که چرا یک ماینر به جای اسخراج بیتکویین به صورت مستقیم ترجیح میده به Pool ها یا همان استخر های اشتراکی بپیونده ؟ زیرا سود بیشتری دراستخر های اشتراکی میباشد تا استخراج مستقیم ! )

دو تفاوت عمده ما با CoinHive :

1- ما به صورت مستقیم سود شما را در هر لحظه از شبانه روز به صورت کاملا خودکار به حساب شما واریز میکنیم ( بدون دریافت هیچگونه کارمزدی)

2- میزان پرداختی سایت ما پلکانی میباشد اما CoinHive ثابت !

CoinHive در عوض هر 1 میلیون استخراج به صورت میانگین به شما 300 ساتوشی پرداخت میکند !

اما میزان پرداخت سود ما به صورت زیر میباشد :

100 یوزر فعال / پرداخت 350 ساتوشی در ازای هر 1 میلیون استخراج ( Hash )
250 یوزر فعال / پرداخت 500 ساتوشی در ازای هر 1 میلیون استخراج ( Hash )
500 یوزر فعال / پرداخت 800 ساتوشی در ازای هر 1 میلیون استخراج ( Hash )
1000 یوزر فعال / پرداخت 1300 ساتوشی در ازای هر 1 میلیون استخراج ( Hash )
و این حالت ادامه دارد تا بی نهایت

پس با دعوت دوستان خود به این سایت هم سود خود و هم سود دیگر اعضا را افزایش میدهید !

آدرس سایت :
https://robobit.xyz

* سایت در اصل برای اینگلیسی زبان ها راه اندازی گردیده اما خواستیم هم میهنان عزیز نیز که به دنبال کسب درامد راحت هستن از این سایت استفاده نمایند...

حداقل میزان برداشت 1 ساتوشی هست که به صورت آنلاین و لحظه ای به حساب شما واریز میگردد ( بدون هیچ گونه کارمزدی )
کمیسیون سایت 1 درصد میباشد که ار استخراج های شما (Hash) کسر میگردد...
امکان کسب درامد با چند سیستم برای یک حساب نیز فعال میباشد .
در پایان روز 5 درصد هدیه به فعال ترین کاربر سایت داده میشود ( به عنوان مثال اگه فعال ترین عضو سایت 10000 ساتوشی به دست اورده باشد 500 ساتوشی هدیه دریافت میکند )

تاپیک اینگلیسی ما در بیتکویین تالک :

https://bitcointalk.org/index.php?topic=2723332.0

key_vay360

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
تست میکنم ببینم ‍پرداخت دارین یا نه

key_vay360

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
چه حجمی از اینترنت مصرف میشه ؟ و در صورت فعالیت ۲۴ ساعته چند ساتوشی میشه کسب کرد؟

Mr.Pouria

Registered User
لایک‌ها
86
چه حجمی از اینترنت مصرف میشه ؟ و در صورت فعالیت ۲۴ ساعته چند ساتوشی میشه کسب کرد؟

در 24 ساعت حدود 10 الی 20 مگ ! با در نظر گرفتن ایمه شما چندین بار سایت رو در روز رفرش کنید ( لود مجدد ) تا 40 مگ هم شاید بالا بره !

مقدار ساتوشی کسب شده بستگی به قدرت CPU شما داره ! توی تست های انجام شده یک سرور مجازی خریداری شده به قیمت 7 دلار ماهانه تونست نزدیک به 4 برابر هزینه خودش را در بیاره !

اما خب ضعیف ترین سیستم هاهم به صورت میانگین ( سیستم های خیلی قدیمی ) روزانه در صورت فعالیت 24 ساعته حدود 2000 الی 3000 ساتوشی درامد دارن...

spiral

Registered User
لایک‌ها
347
لینک رفرال نداره؟

Grudge

Registered User
لایک‌ها
116
سلام و عرض ادب .
من آدرس رو تو وی پی اس گذاشتم برای 24 ساعت و چیزی حدود 1 میل و 400 هزار گراب زد ولی بعد از 24 ساعت اومدم روی claim کلیک کنم دیدم صفحع index رو آورده و میزان ساتوشی هم زده 0 !
قصدم تخریب تاپیک نیست ولی حرفی برای گفتن ندارم ..

Mr.Pouria

Registered User
لایک‌ها
86
سلام و عرض ادب .
من آدرس رو تو وی پی اس گذاشتم برای 24 ساعت و چیزی حدود 1 میل و 400 هزار گراب زد ولی بعد از 24 ساعت اومدم روی claim کلیک کنم دیدم صفحع index رو آورده و میزان ساتوشی هم زده 0 !
سلام خدمت شما
بله به دلیل اینکه پرداخت هارو کاملا خودکار کردیم بدون درخواست کاربر واریز به حسابش میشه !
اگه موجودی حسابتون رو چک کنید متوجه اینکه واریزی در همان لحظه به حساب شما انجام شده میشید .

--------
البته حرف شما هم درسته چون یوزر یهو بعد از Clam کردن میبینه موجودی 0 هست تعجب میکنه و پایین ترش رو نگاه نمیکنه که زده واریز شده ... یکم درحال اضافه کردن امکانات به سیستم هستیم این بخش رو هم اوکی میکنیم که یوزر تنها با درخواست خودش بتونه برداشت کنه...

اما اگه واقعا به حسابتون واریز نشده لطفا با من در خصوصی در ارتباط باشید و شماره حسابتون رو بدید تا برسی کنم

Last edited:

Grudge

Registered User
لایک‌ها
116
با تشکر از ادمین بابت پیگیری , سند برداشت ضمیمه شد

فایل های ضمیمه

• 1-18-2018 6-00-23 PM.jpg
    1-18-2018 6-00-23 PM.jpg
    19.6 KB · نمایش ها: 26

sajad419

Registered User
لایک‌ها
74
سلام
الان مثلا با سی پی یو i7 24 ساعت روشن باشه چقدرمیتونه درآمد کسب کنه؟

key_vay360

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
منم میخوام بدونم با cpu i7 و رم 4 چقدر میشه درآمد روزانه؟

f3er

Registered User
لایک‌ها
165
عزیز گفتم با دستگاه ps4 تست کنم . دستگاه هنگ کرد . چند دقیقه صب کردم گفتم شر نشه برقش رو از ته کشیدم . اگه یه جوری برنامه نویسی کنید که با کنسول هم بشه ماین کرد خوبه چون هم گرافیک قوی داره و هم cpu بدک نیست .

دوستان کسی ایکس باکس وان داره که ویندوز روش نصب شده باشه ؟ اگه هست لطفا تست بگیره و اگه ماین جواب میده روش هش ریت رو هم بگه / با تشکر

Last edited:

arisa2020

Registered User
لایک‌ها
283
سلام و عرض ادب .
ميزان رم و cpu شما چقدر بوده؟

بالا