• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کسب شارژ رایگان

abed22

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
راستش من نمی دونم جای این تایپ اینجاست یا نه

اول اگه شما بتونید چند سیکارت که خانوادتون دارن و ازش استفاده نمی کنند (برای این قسمت ایرانسل ) بگیرید اگه شارژ نداشت که بهتر چون این سامانه هرمی هست باید یا بهتره بگم تعداد سیمکارت بیشتر شارژ بیشتر با تک سیمکارت هم می شه اما فقط می تونید از شارژ 1000 اول استفاده کنید .
شارژ 1000 + 2000 تومانی ایرانسل (ریتم)
#کسانی_که_شرکت_نکردند
#سرویس_ریتم

1️⃣ارسال 978851635 ب 738150

2️⃣سپس ارسال کد تایید ب 738150
کد تایید وسط پیامی که از سرشماره 738223 ارسال میشه هست.
معمولا عد تک رقمی مثل 6
سپس با ارسال دوبار 1010 به 738150 دو شارژ 500 تومانی هدیه عضویت را دریافت میکنید.
که سیمکارت شما شارژ می شه
هزینه ندارد
✅همچنین به ازای هر دعوت جدید که کد تاییدی را که در پیام خوش آمدگویی دریافت میکند را به صورت صحیح به 738150 ارسال کند 2000 تومان دیگر شارژ دریافت میکنید(تا سقف 200 تومان)
سیمکارت که اول هرم قرارر دادید

✅اطلاع و ثبت دعوتها موثر با ارسال 300 ب 738150
✅دریافت شارژ دعوتی با ارسال 2 بار عدد 1000 ب 738150
✅ سیم کارت مستقیم شارژ میشود

هزینه روزانه 300 تومان
لغو با ارسال L ب 738150
اگه سوالی داشتید abedkhalili3548@

دیگه احتیاجی به خرید شارژ ندارید

Last edited:

abed22

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
حالا بریم لغو سامانه این سامانه ها پولی هست روزی 300 از شارژ شما رو می خوره و زمانیکه شارژ گرفتین لغو کنید
اول #800# بزید گزینه اول سرویس های فعال بزنید پیامک تمام سرویس های فعال شما می یاد برای لغو این سامانه باید به 738150 بزنید و سامانه لغو می شه
و دیگه پولی از سیمکارت شما نمی گیره(روزی 300)

djdaramad

Registered User
لایک‌ها
71
کسانی که همچنین سامانه هایی راه اندازی میکنن فکر همه جا را هم میکنن ، مثلا همین فکر شما که لغو کنین داداش
این سامانه ها یه اپشن دارن به نام ارزش افزوده که بعد از لغو سامانه بر روی خط فعال میشه و به صورت نامحسوس بنا به مدت تعریف شده حالا یه هفته یا ده روز یا ... مبلغی را از شارژتون کم میکنه تا اخر عمر ( کمتر از پانصد تومان هم راضی نمیشن )که عقل جن هم بهش نمیرسه ،، و فقط از طریق تماس با اپراتور مربوطه میشه لغو کرد

abed22

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
کسانی که همچنین سامانه هایی راه اندازی میکنن فکر همه جا را هم میکنن ، مثلا همین فکر شما که لغو کنین داداش
این سامانه ها یه اپشن دارن به نام ارزش افزوده که بعد از لغو سامانه بر روی خط فعال میشه و به صورت نامحسوس بنا به مدت تعریف شده حالا یه هفته یا ده روز یا ... مبلغی را از شارژتون کم میکنه تا اخر عمر ( کمتر از پانصد تومان هم راضی نمیشن )که عقل جن هم بهش نمیرسه ،، و فقط از طریق تماس با اپراتور مربوطه میشه لغو کرد
این من در موردش تحقیق می کنم راستش من در موردش تا حالا نشنیدم ولی در موردش می پرسم .ولی من بیشتر نظرم رو سیمکارت های که همه ما ها تو خانواده چند تا اظافه (بدون مصرف )داریم من خودم از برادرام 4 گرفتم اگه همین چهار تا رو در نظر بگیریم یک دونه سر هرم (سیمکارت اصلی ) 3 سیمکارت دیگه زیرمجموعه 4 به هر سیمکارت می یاد و 3 زیرمجموعه به هر کدوم 2 واریز می شه که در جمع می شه 6000 تومان +4000 تومان از زیر مجموعه می شه 10000از یک طرح ریتم ایرانسل (اگه سیمکارت مجانی که دارن می دن بگیرین که عالی می شه )

abed22

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
بدون هزینه
شارژ رایگان اپلیکیشن «ماناپی»
برای همه اپراتورها ایرانسل +همراه اول+ رایتل=
1-دانلود و نصب اپلیکیشن «ماناپی»
2-وارد کردن شماره و کد معرف و سپس فعالسازی اپلیکیشن
کد معرف (الزامی) cjof
وارد کردن کد معرف الزامی هست و در صورتی که وارد نکنید شارژ هدیه به شما تعلق نمیگیره.
3-انجام دادن یک تراکنش (مانند خرید شارژ یا پرداخت قبوض و ...)
4-پس از انجام تراکنش ، به قسمت «جایزه بگیر» رفته و با زدن گزینه «جوایز من» ، شارژ هدیه رو بصورت مستقیم دریافت کنید.
⭕️همچنین، با دعوت از دوستانتون و انجام تراکنش توسط هر نفر ، یک شارژ هدیه به شما تعلق میگیره.
↩️ برای دریافت کد معرف ، روی آدمک بالای اپلیکیشن بزنید و سپس گزینه «شارژ رایگان» رو انتخاب کنید.
از طریق تنظیمات و «حذف داده/Clear Data» اپلیکیشن میتونید برای چندین سیمکارت شارژ هدیه دریافت کنید.
شارژرایگان میخوای بیاتو
اگه سوالی داشتید abedkhalili@

لینک دانلود

abed22

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
دوستان از این نرم افزار برای اولین بار شارژ بخرید 1000 هدیه بگیرید

این 1000 زیاد باقی نمی مونه هر کی شارژ می خواد از این برنامه بخره 1000 جایزه بگیره

Last edited:

abed22

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
برنامه فعلا شارژ نمی ده فعلا نمی شه شارژ هدیه گرفت

abed22

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
سلام دوستان ارزاین برنامه زیاد استقبال نشد برای همین فکر کردم شاید کسی مشکل خرید داره -رمز دوم نداره یا .... برای همین فکر کردم کاری که برای بستگانم انجام می دم به هر کسی مایل باشه پیشنهاد کنم
من اپلیکشن با شماره شما نصب می کنم و از اون شارژ می خرم و این برنامه 1000 به شما می ده و من اون 1000 برای شما ارسال می کنم
اگه کسی مایل بود به من تلگرام کنه در خمتم یا علی
abedkhalili@

بالا