• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کسب و کار انلاین از طریق بازی انلاین

nataj1

Registered User
لایک‌ها
5
سلام من دوتا پیشنهاد دارم در مورد بازی انلاین اولی راه اندازی دومی خرید اسکریپت

درمورد اولی باید بگم ک بچه ها بازی انلاین در ایران سطح خیلی قوی هستش و خب یادتون باشه بازی تراوین 3 سال پیش با خروج 10 میلیارد سالانه از ایران بسته شد حساب کنید چقد طرفدار داشته یا بازی گرز همین الان با درامد ماهانه 250 میل این درامد از بازیکنای بازی هستن و بازیکنای بازی از تبلیغات میان و تو بازی برا قوی شدن خرج میکنن ک خودتونم یه بازی استارت بزنید و شروع به بازی کردن کنید متوجه میشید ک چقد باید خرج کنید توش

طراحی یه بازی انلاین از صفر تا صد بستگی به سبکش داره ولی بین 8 میلیون الی 20 میلیونه
قیمت و زمان تحویل خیلی عالیه میتونید قیمتم بگیرید

دومین بحث سر اسکریپته

من 22 اسکریپت بازی انلاین دارم
ک خب از خریدن بگیرد تا پول دادن برای هک کردن و.........
ودارم کلشو 10 میلیون میدم
اسکریپتها باید ترجمه فارسی بشن + رفع مشکل و باگ گیری و اگه خواستی تغییر گرافیک ک خوساتی به چند نفر بفروشی هر کدومو.........
سه سال طول کشید جمع کنم
کلا با 500 هزار سر ه میان هر کدومشون
و اینها هستن

چهارتا بازی فضایی + 1 بازی فضایی سطح حرفه ای
یک بازی فوتبال سطح حرفه ای
دوتا بازی ماشین
ده تا بازی تاریخی استارتژی + چهارتا هم بازی تاریخی سطح حرفه ای استراتژی

الانم بجز درامد بازی انلاین بازی انلاین سطح نت بین 10تا300 میلیون خرید فروش میشه

ایمیل و شماره تماس در امضا

[email protected]
09381007991
[email protected]

ali_sum

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
82
یه جوری نوشتی فقط ده میلیون انگار پول یه شکلاته

nataj1

Registered User
لایک‌ها
5
یه جوری نوشتی فقط ده میلیون انگار پول یه شکلاته
هه ن اخه مفته..........................

قبلش یه تحقیق کن در مورد بازی انلاین میفهمی ک واقعا همینطوره
درامد حداقل سالانه 100 میلیون تضمین شده عالی نیست به نظرت؟

خودم هنوز نزدم برا خودم فقط یه سادشو زدم ک با 3 تا بازیکن تو 7 روز 40 هزارتومن درامد داشت اونم تستی بود زدم لینک اثباتشم دارم در کل
خودم هر بازی فقط 500 زهار تا 1 ت میگیرم فعلا البومم تموم شه کارش برا خودمم میزنم

قبلش لطفا بچه ها تحقیق کنید به منم ندادید ک بزنم ندادید مشکلی نیست فقط دنبال پروژه عالی و تضمینی هستید تو ایران بکنید این کارو

saeedtz

Registered User
لایک‌ها
6,804
هه ن اخه مفته..........................

قبلش یه تحقیق کن در مورد بازی انلاین میفهمی ک واقعا همینطوره
درامد حداقل سالانه 100 میلیون تضمین شده عالی نیست به نظرت؟

خودم هنوز نزدم برا خودم فقط یه سادشو زدم ک با 3 تا بازیکن تو 7 روز 40 هزارتومن درامد داشت اونم تستی بود زدم لینک اثباتشم دارم در کل
خودم هر بازی فقط 500 زهار تا 1 ت میگیرم فعلا البومم تموم شه کارش برا خودمم میزنم

قبلش لطفا بچه ها تحقیق کنید به منم ندادید ک بزنم ندادید مشکلی نیست فقط دنبال پروژه عالی و تضمینی هستید تو ایران بکنید این کارو
چه تضمینی هست که سالی100 میلیون درامد داشته باشه؟! میتونم بپرسم چرا خودت شروع نمیکنی درامدش که عالیه

Sent from my Awesome LG P713

nataj1

Registered User
لایک‌ها
5
چه تضمینی هست که سالی100 میلیون درامد داشته باشه؟! میتونم بپرسم چرا خودت شروع نمیکنی درامدش که عالیه

با یه تحقیق کوچیک همه چیز دستت میاد..............یه خرده وقت بزاری یه تحقیق کنی متوجه این میشی + اینکه خودت یه بازی انلاین استارت بزن ک کامل متوجه میشی ک باید تو بازی انلاین خرج کنی
در مورد اینکه استارت نزدم بالا گفتم پست بالاییت....

nataj1

Registered User
لایک‌ها
5
ولـــــــــــــی بچه ها این کارو اگ سرمایه دارید شروع کنید............کسی هم میشناسید اشنا حتما بدید براتون بسازه بازم میگم به منم ندادید ندادید اخه هر چی بازی بیشتر بشه بهتره
+
تو چین درامد بازی انلاین به 4 میلیارد دلار در سال رسیده تو ایران هنوز کار داره به اینقدر برسه ولی میتونه برسه تا 10 سال اینده
بازی ها همچون دوبعدی هستن مشکلی برا سرعت نیست حتی سرعتا بالا بره بعد عید خیلی بهتر میشه

برا وام بازی انلاین 500 میلیون تا 2 میلیارد ک بعد ساخت بازی میدن برا ارتقا ولی خب فعلا لغو شده این طرح بودجه ندارن تا بعد

saeedtz

Registered User
لایک‌ها
6,804
ولـــــــــــــی بچه ها این کارو اگ سرمایه دارید شروع کنید............کسی هم میشناسید اشنا حتما بدید براتون بسازه بازم میگم به منم ندادید ندادید اخه هر چی بازی بیشتر بشه بهتره
+
تو چین درامد بازی انلاین به 4 میلیارد دلار در سال رسیده تو ایران هنوز کار داره به اینقدر برسه ولی میتونه برسه تا 10 سال اینده
بازی ها همچون دوبعدی هستن مشکلی برا سرعت نیست حتی سرعتا بالا بره بعد عید خیلی بهتر میشه

برا وام بازی انلاین 500 میلیون تا 2 میلیارد ک بعد ساخت بازی میدن برا ارتقا ولی خب فعلا لغو شده این طرح بودجه ندارن تا بعد
وام ازدواج نفری 2 تومن نمیدن شما میگی 500 میلون وام میدادن؟!
کلا کار درستی نیست اینهمه اطلاعات غلط دادن
شما میگی البومم تموم شه میزنم واسه خودم
البومت بیشتر از سالی 100 تومن بازی داره؟!:eek::eek::eek:

nataj1

Registered User
لایک‌ها
5
وام ازدواج نفری 2 تومن نمیدن شما میگی 500 میلون وام میدادن؟!
کلا کار درستی نیست اینهمه اطلاعات غلط دادن
شما میگی البومم تموم شه میزنم واسه خودم
البومت بیشتر از سالی 100 تومن بازی داره؟!:eek::eek::eek:

عزیزم وام میدن خوبم میدن خواستی پارتیشم دارم اول مجوز بعد مجوز وام ولی مقدار وام بین اون حدود اصلا معلوم چقدر میدن بستگی به بازی داره و همینطور پس دهیش هم از روی بازی یه بررسی میکنن و درامد بازی و میگن

بابت البوم هم هزینه سنگینی شده ولی خب یه 400تایی سود شده البته دو البوم و چهار شرکت دوشرکت داخلی و دوتا خارجی ک خب دوتا خارجی هر دوش یکی تو هر دو البوم شرکت mzm دبی

نیازی برا بازی به اطلاعات غلط نیست برید تحقیق کنید یکبار هم بالا گفتم

saeedtz

Registered User
لایک‌ها
6,804
عزیزم وام میدن خوبم میدن خواستی پارتیشم دارم اول مجوز بعد مجوز وام ولی مقدار وام بین اون حدود اصلا معلوم چقدر میدن بستگی به بازی داره و همینطور پس دهیش هم از روی بازی یه بررسی میکنن و درامد بازی و میگن

بابت البوم هم هزینه سنگینی شده ولی خب یه 400تایی سود شده البته دو البوم و چهار شرکت دوشرکت داخلی و دوتا خارجی ک خب دوتا خارجی هر دوش یکی تو هر دو البوم شرکت mzm دبی

نیازی برا بازی به اطلاعات غلط نیست برید تحقیق کنید یکبار هم بالا گفتم
البوم چی بوده 400 هزار تومن سود داشته؟!

saeedtz

Registered User
لایک‌ها
6,804
400 هزار تومن؟؟؟؟؟;) اوکی موفق باشی
پس 400 میلیون؟!!؟؟
سی دی های فرزاد فرزین و خواننده های معروف تیراژ 200 هزارتا اینجوریاس
سی دی 1500 هم به اونا بدن که نمیدن کمتر,میشه 300 میلیون!
شما دلال البوماشونی اینقد در میاری؟!
کلا اطلاعاتت ناقص که چه عرض کنم از پایه در اشتباهی!
بهتر جا اینهمه خیال پردازی بچسبی به زندگیت شاید همچی اوکی شد اینقدر اسیر توهم نشی

nataj1

Registered User
لایک‌ها
5
پس 400 میلیون؟!!؟؟
سی دی های فرزاد فرزین و خواننده های معروف تیراژ 200 هزارتا اینجوریاس
سی دی 1500 هم به اونا بدن که نمیدن کمتر,میشه 300 میلیون!
شما دلال البوماشونی اینقد در میاری؟!
کلا اطلاعاتت ناقص که چه عرض کنم از پایه در اشتباهی!
بهتر جا اینهمه خیال پردازی بچسبی به زندگیت شاید همچی اوکی شد اینقدر اسیر توهم نشی
خخخخخخخخخخخخخ ایول داشم...............اطلاعات عمومیت کامله فقط 100 میل هزینه البوم شده البته کمتر با کلیپ تصویری اینقدر 2 سال طول کشیده...
اره شما بهتر از من میدونید خخخ
در کل هم قرار دادها بسته شد ولی خب فقط با ام زی ام دبی البوم اول 40تا دوم 120 تا ...ایران هنوز جایی صحبت نشده تخمینی گفتم ایرانو...بجز علیرضا افکاری و روزبه بمانی سیروان هم هست بقیه بماند کیا هستن در کل موفق باشی
البته این پولها موقع تحویل البوم داده میشه یا وقتی 5 ترک بگیرن نصفو میدن بقیه موقع تحویل کل البوم
+
بان کهم دلاری 300ت میگیره کل از ام زی ام حدود 140تایی برام میمونه

saeedtz

Registered User
لایک‌ها
6,804
خخخخخخخخخخخخخ ایول داشم...............اطلاعات عمومیت کامله فقط 100 میل هزینه البوم شده البته کمتر با کلیپ تصویری اینقدر 2 سال طول کشیده...
اره شما بهتر از من میدونید خخخ
در کل هم قرار دادها بسته شد ولی خب فقط با ام زی ام دبی البوم اول 40تا دوم 120 تا ...ایران هنوز جایی صحبت نشده تخمینی گفتم ایرانو...بجز علیرضا افکاری و روزبه بمانی سیروان هم هست بقیه بماند کیا هستن در کل موفق باشی
البته این پولها موقع تحویل البوم داده میشه یا وقتی 5 ترک بگیرن نصفو میدن بقیه موقع تحویل کل البوم
+
بان کهم دلاری 300ت میگیره کل از ام زی ام حدود 140تایی برام میمونه
خیلی وقت پیشم تاپیک داشتی همین حرفارم زدی رفیق اما نمیدونم چرا به نتیجه نمیرسه برنامه هات
مشکلی نیست بچسب به کار ایشالا جواب میگیری

nataj1

Registered User
لایک‌ها
5
خیلی وقت پیشم تاپیک داشتی همین حرفارم زدی رفیق اما نمیدونم چرا به نتیجه نمیرسه برنامه هات
مشکلی نیست بچسب به کار ایشالا جواب میگیری

اره زدم ولی گفتم طول داره..... الانشم از الان حساب کنی تا ابان سال بعد تازه کارام تمومه کاری هم نداره تهران هستید امارمو بگیرید دیگ از اسمهاییک بردم فقط قرار داد سیروان و افکاری ببین کافیه

موفق باشی تایپ هم بهم زدی

بالا