• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کسب bitcoin روزانه از 10000 ساتوشی تا 50000000 ساتوشی با یک کلیک

t0h1id

Registered User
لایک‌ها
28
باید یه حساب بیتکوین باز کنید از اینجاhttps://blockchain.info بعد گزینه wallet رو از بالای صفحه انتخاب کنید و start a new wallet رو بزنید و بعد از تکمیل مراحل به شما یک حساب bitcoin میده
حالا این نرم افزار http://btc-mirbox.com/account/register.aspx?u=93267516 را دانلود کنید و بعد نصب مشخصات و حساب بیت کوین رو وارد کنید حالا فقط برنامه رو باز میکنید
سپس از گزینه toolbox بالای برنامه گزینه free Btc Giveaway را انتخاب کنید بازدن دکمه start می توانید bitcoin روزانه را دریافت کنید
مزیت این برنامه دریافت bitcoin بیشتری نسبت به سایت های دیگر است

Last edited:

123456hhh

Registered User
لایک‌ها
193
کسب بیت کوین از سیستم کامپیوتر ما انجام میشه ؟

lord_bet

Registered User
لایک‌ها
88
دور این نرم افزارو خط قرمز بکشین

spiral

Registered User
لایک‌ها
347

rezajaf

Registered User
لایک‌ها
23
این سایت اسکم هست و کلاهبرداره به هیچ عنوان در اون عضو نشین پیشنهاد من سایت زیر هست که به پرفکت هم پرداخت داره مینیموم پرداختش 4دلار هست

در سایت عضوبشین و پس از ورود به قسمت Earn Money رفته و روی لینک view ads کلیک کنید و تبلیغات رو روشون کلیک کنید تا بتونین درآمد کسب کنید

t0h1id

Registered User
لایک‌ها
28
این تبلیغات درآمدش خیلی پایینه
این سایت اسکم هست و کلاهبرداره به هیچ عنوان در اون عضو نشین پیشنهاد من سایت زیر هست که به پرفکت هم پرداخت داره مینیموم پرداختش 4دلار هست

در سایت عضوبشین و پس از ورود به قسمت Earn Money رفته و روی لینک view ads کلیک کنید و تبلیغات رو روشون کلیک کنید تا بتونین درآمد کسب کنید

t0h1id

Registered User
لایک‌ها
28
این نرم افزار رو شما فقط روزی یک بار کانکت میکنی و چند برابر این تبلیغات بهتون پورسانت میده بعدش از برنامه خارج میشی هیچ خطری هم از بابت امنیت نداره ;):)

rezajaf

Registered User
لایک‌ها
23
شما تا حالا ازش برداشت داشتین تا حالا؟
براساس این سایت : http://www.scamadviser.com/is-btc-mirbox.com-a-fake-site.html میگه این سایت امن نیست و امکانش هست جعلی باشه و بخواد اطلاعات شخصی شما رو سرقت کنه

Last edited:

lord_bet

Registered User
لایک‌ها
88
شما تا حالا ازش برداشت داشتین تا حالا؟
براساس این سایت : http://www.scamadviser.com/is-btc-mirbox.com-a-fake-site.html میگه این سایت امن نیست و امکانش هست جعلی باشه و بخواد اطلاعات شخصی شما رو سرقت کنه

100%همینطوره این سایت اسکمه دادا

استارتر عزیز شما خودت بعد متوجه میشی

بعد تازه چقد مگه پرداخت میکنه همه همه 10 سنت نمیشه روزی!

t0h1id

Registered User
لایک‌ها
28
هنوز به حد نساب نرسیدم تا برداشت کنم ولی هر روز حداقل 0.0001 بیت کوین برات میده ، حداقل موجودی برای انتقال به حساب 0.0012 بیت کوین هستش
lord_bet عزیز به خاطر چند سنت نیست برام جالبه تازه اگر زیرگروهاتم خوب کار کنن این مبلغ تا 150 بیت کوین در هر ماه میرسه ..
از بابت سرقت اطلاعات نیاز به این نرم افزار نیست اگر امنیت سیستم رو بروزرسانی نکنی و از فایر وال و سیستم عامل های بروز استفاده نکنی خیلی راحت میتونن این کارو بکنن
در غیر اینصورت کار خاصی نمیتونن بکنن

t0h1id

Registered User
لایک‌ها
28
هنوز به حد نساب نرسیدم تا برداشت کنم ولی هر روز حداقل 0.0001 بیت کوین برات میده ، حداقل موجودی برای انتقال به حساب 0.0012 بیت کوین هستش
lord_bet عزیز به خاطر چند سنت نیست برام جالبه تازه اگر زیرگروهاتم خوب کار کنن این مبلغ تا 150 بیت کوین در هر ماه میرسه ..
از بابت سرقت اطلاعات نیاز به این نرم افزار نیست اگر امنیت سیستم رو بروزرسانی نکنی و از فایر وال و سیستم عامل های بروز استفاده نکنی خیلی راحت میتونن این کارو بکنن
در غیر اینصورت کار خاصی نمیتونن بکنن

007rap

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سایت سرمایه گذاری Earn Toomorrow
t18yiircq4n7tjhr67y2.jpg

با سلام

دوستان بیتکونری اینم یک سایت برای سرمایه گذاری که در حال حاظر این سایت یکی از بهترین سایت های سرمایه گذاری هستش که تا بحال من دیدم با بالاترین سود. پرداخت روزانه ی سود پول شما. خودتون ببینید

فک کنم من جزو اولین کسایی باشم که سرمایه گذاری کردم با 1.000000

حداقل سرمایه

0.0005

حداقل برداشت

0.0001

برای عضویت اینجا کلیک کنید یا بر روی تصویر زیر کلیک کنید

دوستان هر راهنمایی و سوالی داشتین ب من میل بزنین خوشحال می شم کمکتون کنم

[email protected]

smiley-embarassed.gif

007rap

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کسب درامد از سایت کلیکی $ Advertzer
77lrrika95k3nor83q89.jpg

سلام

دوستان خیلی وقت بود با امدن بیت کوین و بازار داغش دیگه از پی تی سی فاصله گرفته بودم

امشب می خوام ی سایت کلیکی به صورت

BP یاهمون گپنی و امتیازی

معرفی کنم که خیلی شبیه

advert هستش

سایت ادورت و معرفی کردم

اینم مث همونه ولی راحتره دیگه خبری از کد و سوال امنیتی جور واجور نیست و به بیت کوین پی پال پرفکت مانی اوکپی پایر وووو پرداختی داره خدایش هم خوب پول میده

من نمی گم چقدر میده خودت عضو شو کلیک کن ببین و واسه منم دعا کن

برچسب ها کسب درامد از سایت کلیکی $ Advertzer , click 2$ , Advertze , سایت کلیکی ,

Afshintlm

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
دوتا سایت هست که روزانه ساتوشی میده

اولی با کلیک روی تبلیغات ساتوشی میده
دومی هم میتونین بازی کنین و به ساتوشی برسین

ولی خودش اتوماتیک براتون ساتوشی جمع میکنه و وقتی به 10 هزار ساتوشی برسه میتونین به کیف پولتون انتقالش بدین فقط رمز موقع ثبت نام یادتون نره چون موقع برداشت لازمتون میشه و هر چند ساعت برین و خالیش کنین برای خالی کردن هم از منوی بالا روی گزینه DICE بزنین یه نوار بالای سایت هست که اطلاعات ساتوشی شما رو نشون میده و Claim میزنین و خالیش میکنین

سایت اول کلیک روزانه روی تبلیغات

http://btcclicks.com/?r=68800b47

سایت بعدی که خودش براتون ساتوشی جمع میکنه

http://bitfun.co/?ref=ED7D7ACCFC88

موفق باشین...

بالا