• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کسر کارمزد بیت کوین هنگام ارسال به اشخاص

Grudge

Registered User
لایک‌ها
116
آقا من یه مشکلی دارم , کلا برای هر کسی که میخوام از Blockchain ساتوشی بفرستم , حالا چه برای سرمایه گذاری یا هر چیز دیگه , خیلی زیاد ساتوشی کسر میکنه .. به فرض مثال دیروز میخواستم 1 میل ساتوشی بفرستم برای یه سایتی اومدم ارسال کنم گفت 420 هزار تا ازت به خاطر کارمزد کسر میکنیم , این داستانش چیه ؟! اینم بگم که از بلاک چین میخواستم بفرستم .. من دارم اشتباهی میکنم یا قانونش اینه ؟!

pooya87

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
335
اون موقع که من به همه میگفتم اینقدر Dust جمع نکنین تو این آدرساتون، هیچکی گوش نمیکرد....

من دارم اشتباهی میکنم یا قانونش اینه ؟!
تا TX رو نبینم نمیتونم جواب 100٪ بدم ولی بله، قانونش اینه
شما داری احتمال زیاد یه TX با سایز حدوداً 5250 بایت که حدود 23 تا UTXO داره میسازی!

tx=transaction
UTXO=unconfirmed transaction output

ali market

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
697
تا اونجا که من میدونم کمیسیون های بت کوین نرخ ثابتی نداره و یه سری قانونا دارن برا خودشون مثلا برای تراکنش مبالغ پایین شاید مقدار بیشتری کمیسیون کم کنن ولی برای مبالغ بیشتر کمیسیون کمتری بگیرن و همینطور به تعداد تراکنش ها و دریافتی ها و پرداختی هاتون نگاه میکنن ،بطور مثال اگه شما به دفعات زیاد مبالغ پایین تو حسابتون دریافت کنیداونوقت کمیسیون ارسال بیتکوین شما زیادمیشه،و در کل به نظرم قانون خاص و ثابتی نداره

Last edited:

pooya87

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
335
تراکنش مبالغ پایین شاید مقدار بیشتری کمیسیون کم کنن ولی برای مبالغ بیشتر کمیسیون کمتری بگیرن
این اطلاعات غلط هست.
همونطور که توی پستم گفتم مقدار fee (کمیسیون یا هر ترجمه دیگه) بر حسب سایز برحسب بایت حساب میشه نه بر حسب مبلغ. و ساز هم بر اساس تعداد UTXO‌ (به طور ساده یعنی همون تراکنشهایی که دریافت کردی و هموز خرج نکردی) تعیین میشه.

بالا