• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کسی آقای بختیاری رو میشناسه ؟؟ با نام کاربری METALLICA کار می کنه

وضعیت
موضوع بسته شده است.

ramin_delphi

Registered User
لایک‌ها
738
سلام خدمت دوستان عزیز

کسی از دوستان این آقای بختیاری رو می شناسن ؟ نام کاربریشون METALLICA هست

قبل عید ازشون خرید کردم - کالا ها رو ناقص ارسال کرده و و اونایی هم که ارسال کرد خراب بودن و مشکل داشتند گفتند برام ارسال کنید که معادلش کالای سالم بدم بهتون - من هم ارسال کردم
الان ۵ ماهه نه وسایلم رو می فرستند و نه پولم رو می زنن

قبلا تلفن رو جواب می داد الان دیگه تلفن رو هم جواب نمیده

کسه این نامرد رو میشناسه ؟

صبر هم حدی داره

اگه پولم رو نده یا جنسام رو نفرسته می خوام ازش شکایت کنم

می خوام همه هم تو فروم بدونن از ین کلاهبردار خرید نکنن

تا ضرری که من کردم رو بقیه هم نکنن ...

ramin_delphi

Registered User
لایک‌ها
738
تشکر از شما دوستان

اگه کسی متوجه شده که این شخص با نام کاربری دیگه ای کار میکنه اعلام کنه لطفا که دیگه هیچ کس متضرر نشه از معامله با این شخص ...

Last edited:

baned71

Registered User
لایک‌ها
865
سلام وقتت بخیر
همون نفری که بهت گفتم ازش آمار بگیر
اون میدونه کامل

ho3in_

Registered User
لایک‌ها
1,002
دوستان کسی محمد ال درویش رو میشناسه ؟ این شخص هم چند ماه 11ت بابت دو کیس که درهم 4ت بود خرید زدم یکی رو با 1000 دردسر واسطه فرستاد و یکی دیگ رو نمیفرسته میشناسه ؟
ادرس مغازش
تهران_خ ولیعصر_بین بزرگمهر و طالقانی_ پاساژ پارسیان_واحد 330
@progsystem کانال این کلاه بردار

jetpack

Registered User
لایک‌ها
340
ببخشید این متالیکا تو لیون کامپیوتر هم با همین نام کاربری فعالیت میکنه؟

mostafajan

Registered User
لایک‌ها
1,009
چقدر پرشین تولز بد شده جدیدا

دوتا دوست دیگه هستن به اسمای miladsooti و Software98 که یک ماه پیش بهم امتیاز منفی دادن ولی باز دیروز از هم خرید داشتن و بهم امتیاز منفی دادن انگار که امتیاز منفی کشکه

این آقای بختیاری هم که شما میگین قبلا با نام کاربری nasabam فعالیت میکرد که بخاطر امتیاز منفی و خوردن حق بقیه ممنوع الفعالیت شد ولی الان جدیدا دوباره یوزر ساخته

خواهشی که از دوستان دارم حتما از یوزرای امتیاز بالای 150 که حتی یک امتیاز منفی یا خاکستری ندارن خرید کنید . اگه دیدی زیر آواتارش با رنگ سبز نوشته یوزر معتبر ولی امتیازش کمه خرید نکن چون یوزر معتبر دوزار نمیارزه . چجوری میخوای به دادگاه ثابت کنی مادربردی که رسیده دستت از اول ایراد داشته . اصلا وقتشو داری بری دنبال شکایت و اثبات یا اون قاضی پرونده انقدر بیکار هست بخواد وقت بزاره بفهمه کارت گرافیکی که رسیده دستت از اول حرارتش بالای 80 درجه بوده یا رسیده دست شما اینجوری شده

بقیه هم که امتیازشون پایینه برای اینکه وارد چرخه بشن باید یا برای یوزرای امتیاز بالا اول ارسال کنن یا حضوری بفروشن تا امتیاز و اعتبارشون بره بالا

دوستان وقتی تاپیک میزنید اول تاپیک بنویسید قطعات مهلت تست دارن یا نه . اگر میگی مثلا مهلت تست داره 24 یا 48 ساعت پس باید قبول کنی حرف خریدارو نه اینکه بگی پیش من بود همچین ایرادی نداشت . اگه قطعه رو تست کردی و هیچ ایرادی نداره پس اول تاپیک بگو قطعه مهلت تست نداره

Software98

Registered User
لایک‌ها
219

دوتا دوست دیگه هستن به اسمای miladsooti و Software98 که یک ماه پیش بهم امتیاز منفی دادن ولی باز دیروز از هم خرید داشتن و بهم امتیاز منفی دادن انگار که امتیاز منفی کشکه

این آقای بختیاری هم که شما میگین قبلا با نام کاربری nasabam فعالیت میکرد که بخاطر امتیاز منفی و خوردن حق بقیه ممنوع الفعالیت شد ولی الان جدیدا دوباره یوزر ساخته

خواهشی که از دوستان دارم حتما از یوزرای امتیاز بالای 150 که حتی یک امتیاز منفی یا خاکستری ندارن خرید کنید . اگه دیدی زیر آواتارش با رنگ سبز نوشته یوزر معتبر ولی امتیازش کمه خرید نکن چون یوزر معتبر دوزار نمیارزه . چجوری میخوای به دادگاه ثابت کنی مادربردی که رسیده دستت از اول ایراد داشته . اصلا وقتشو داری بری دنبال شکایت و اثبات یا اون قاضی پرونده انقدر بیکار هست بخواد وقت بزاره بفهمه کارت گرافیکی که رسیده دستت از اول حرارتش بالای 80 درجه بوده یا رسیده دست شما اینجوری شده

بقیه هم که امتیازشون پایینه برای اینکه وارد چرخه بشن باید یا برای یوزرای امتیاز بالا اول ارسال کنن یا حضوری بفروشن تا امتیاز و اعتبارشون بره بالا

دوستان وقتی تاپیک میزنید اول تاپیک بنویسید قطعات مهلت تست دارن یا نه . اگر میگی مثلا مهلت تست داره 24 یا 48 ساعت پس باید قبول کنی حرف خریدارو نه اینکه بگی پیش من بود همچین ایرادی نداشت . اگه قطعه رو تست کردی و هیچ ایرادی نداره پس اول تاپیک بگو قطعه مهلت تست نداره

چی میگی دوست عزیزبنده کجا بهت امتیاز منفی دادم ؟ الان امتیاز منفی داری ؟

اون امتیاز منفی که بنده به ایشون دادم به خاطر ارسال ناقص کالا بوده کیس خریدم با هارد یک ترا لپ تاپی اومده برام با هارد 160 فرستاده گفته هارد 1 ترا خراب بوده ( خب اگر خراب بوده چرا قبل آگهی کردن و پول گرفتن تست نکردی ؟ )

یه امتیاز منفی دیگه هم دادم چون برد خریدم گفته بودن USB هاش خرابه بعد رسید دستم دیدم نه آی سی لن هست نه صدا . که خب فروشنده هم زیر بار نرفته

ولی خب انجمن هر کی به هر کی هست اگر حق با خریدار باشه و حق اعتراض و فید بک منفی داشته باشه فروشنده هم میاد برا تلافی یه منفی میده

behrooz3229

Registered User
لایک‌ها
1,270

اون امتیاز منفی که بنده به ایشون دادم به خاطر ارسال ناقص کالا بوده کیس خریدم با هارد یک ترا لپ تاپی اومده برام با هارد 160 فرستاده گفته هارد 1 ترا خراب بوده ( خب اگر خراب بوده چرا قبل آگهی کردن و پول گرفتن تست نکردی ؟ )

یه امتیاز منفی دیگه هم دادم چون برد خریدم گفته بودن USB هاش خرابه بعد رسید دستم دیدم نه آی سی لن هست نه صدا . که خب فروشنده هم زیر بار نرفته

ولی خب انجمن هر کی به هر کی هست اگر حق با خریدار باشه و حق اعتراض و فید بک منفی داشته باشه فروشنده هم میاد برا تلافی یه منفی میده
فکر کنم منظورشون این بود که بهمدیگه امتیاز دادید نه به اون

mostafajan

Registered User
لایک‌ها
1,009

ببخشید منظورم از "بهم" در واقع همون "به هم" بود که شما اونو "Behem" یعنی به شخص من خوندین ولی خب با توجه بیشتر به جمله میشد متوجه شد که منظورم چیه

الان شما همین گفته هاتونو بخونید ببینید چه نکات عجیبی داخلش هست :

نکته یک : اول میگین من پول هارد 1 ترا واریز کردم طرف برام هارد 160 گیگ فرستاده بعد بهش میگم آقا من پول هارد 1 ترا ریختم برات ولی آقای میلاد سوتی برگشته میگه هارد 1 ترا خراب بود بجاش 160 میدم و بقیه پولتم پس نمیدم گردنم کلفته همینه که هست
خب آخه کی با یه همچین نوع برخوردی از جانب فروشنده میاد یه ماه بعد دوباره از این فرد مادربرد خریداری میکنه ؟

نکته دو : تو همین مشکلی که تعریف کردین چرا هیچ مستندسازی ای انجام ندادین که بتونید به مدیریت فروم ارائه بدین تا امتیاز منفیتون پاک بشه . مثلا چرا گفتمانو نیاوردین در قالب پیغام خصوصی که وقتی یکی از مدیرانو دعوت میکنید تو گفتگو ببینه شما چند روز پیش به آقای میلاد میگی این هارده که یک ترا نیست اون در جواب میگه عشقم کشید برات 160 بفرستم بقیه پولتم پس نمیدم . اینجوری مدیریت امتیاز منفی شمارو پاک میکنه و اکانت آقای میلاد سوتی از فعالیت تجاری محروم میشه

اگر قراره امتیاز منفی نگیرید اول باید طرف پیش شما معتبر باشه و دوم اینکه هم داخل تاپیک هم داخل پیغام خصوصی خیلی محکم و مستند با تمام جزئیات با خریدار یا فروشنده صحبت کنید

راستی من یه خوبیه یوزر معتبرو که با رنگ سبز نوشته میشه رو الان متوجه شدم اونم اینه که مثلا این آقای بختیاری نمیتونه مجددا یوزر معتبر ایجاد کنه با همون اسم و فامیل و شماره موبایل و کد ملی و شماره کارت . کاش این قانون یوزر معتبر برای هرکی که میخواد توی فروم تاپیک خریدو فروش بزنه هم رایگان و هم اجباری بشه تا اعتماد به فروم برگرده . کسی که یوزر معتبر میشه باید اسم و فامیلش زیر آواتارش درج بشه و بقیه هم حتما به شماره کارتی که به اون اسمو فامیله پول واریز کنن و اینجوری دیگه کسی بعد اخراج از فروم نمیتونه با شماره موبایل و شماره کارت و اسمو فامیل قبلیش خریدو فروش داشته باشه چون این مشخصات زیر آواتار یا داخل امضاش درج میشه

Last edited:

masihsalib

Registered User
لایک‌ها
35
سلام
من هم بدلیل عدم دقت در امتیازها و اعتبار
سرم کلاه رفته و فعلا هم دنبال شکایت و پلیس فتا و....
انشاءالله اون اقا یعنی محمد بهمیاری را میکشم تهران
و حسابی حالشو جا میارم

از اینا که بگذریم
بایستی مدیران به فکر چاره ای باشن که این سایت اعتبارش خراب نشه و هر افتابه دزدی به اعتبار انجمن لطمه نزنه
یکی از راه ها واسطه هایی که توسط خود سایت معرفی بشن
و کاملا قابل اعتماد باشن که توی لیون انجام شده
استفاده از کد ملی هم خوبه و تکمیل کامل و صحیح اطلاعات فردی
ولی اگر کسی حتی 100 هزار تومن هم سرتون کلاه گذاشت
به نظرم وظیفه اجتماعی شماست که ازش شکایت کنید
میدونم ارزش مادی نداره
چقد هستن ادمهای بی شرفی که 100 تومن 100 تومن می دزدن
و چون میدونن که ملت حوصله کار اداری ندارن عین خیالشونم نیست

ramin_delphi

Registered User
لایک‌ها
738
ببخشید این متالیکا تو لیون کامپیوتر هم با همین نام کاربری فعالیت میکنه؟

بله به همین نام کاربری فعالیت داره
راستی من یک مواردی دستم اومده از این اقای بختیاری . عرض خواهم کرد

راستی خودشم ظاهرا شاکی کم نداره ... جالبه . اما باز فعالیت داره اینجا ... !!!!

amirs

Registered User
لایک‌ها
536

این اقای nasabam پارسال برام یه برد فرستاد 1 ساعت کار کرد سوخت

hepta_pc

Registered User
لایک‌ها
1,084
اسم یوزر جدیدش اگه اشتباه نکنم salongolshahr یا یه چی تو همین مایه ها بود.
من با آقا مرتضی چندین بار معامله داشتم ولی 27 اسفند 97 حرکتی زد که کلا قید معامله باهاشو زدم( بماند که چی بوده موضوع چون تموم شده ماجرا و منم فراموشش کردم و ایشون هم سعی در جبرانش کرد.....)
اعتبار چه در بازار مجازی و چه بازار فیزیکی بیشتر از 2 تا قرون ها میارزه و بعضی دوستان واقعا ارزون که چه عرض کنم، مفت میفروشنش.من به شخصه اگه احساس کنم جنسی مشکلی داره حداکثر سعیمو میکنم که یا کلا تو این فضا نفروشمش و یا اگه هم بنا بر فروش شد موضوع و ایرادشو کامل و شفاف به مشتری باز گو میکنم که مشتری با قبول ریسک و مسئولیتش خرید کنه و واسه من و ایشون مشکل ساز نشه.

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,504
آقا یه کانال تلگرام بزنید فهرست بدنام ها رو با اسامی واقعی بذارید اونجا آدم قبل معامله و واریز کردن وجه بره اونجا یه چکی بکنه..

mostafajan

Registered User
لایک‌ها
1,009
چقد هستن ادمهای بی شرفی که 100 تومن 100 تومن می دزدن
و چون میدونن که ملت حوصله کار اداری ندارن عین خیالشونم نیست

این جملتون اشتباهه
آدمای بیشرفی که 100 تومن 100 تومن میدزدن تعداد کمی هستن
ولی آدمای باشرفی که 100 تومن ازشون دزدیده بشه حوصله پیگیریو ندارن زیاده
و تا موقعی که آدمای باشرف 100 تومن بده زیاد هست نباید گلایه کنیم چرا بیشرف 100 تومن بگیر وجود داره چون سوالی که وجود داره اینه که چرا انقدر 100 تومن بده ی دارای شرف و بدون حوصله وجود داره

اعتبار چه در بازار مجازی و چه بازار فیزیکی بیشتر از 2 تا قرون ها میارزه و بعضی دوستان واقعا ارزون که چه عرض کنم، مفت میفروشنش.من به شخصه اگه احساس کنم جنسی مشکلی داره حداکثر سعیمو میکنم که یا کلا تو این فضا نفروشمش و یا اگه هم بنا بر فروش شد موضوع و ایرادشو کامل و شفاف به مشتری باز گو میکنم که مشتری با قبول ریسک و مسئولیتش خرید کنه و واسه من و ایشون مشکل ساز نشه.

فکر کنم میدونم کدومو میگی
همونی که یه مینی کیس خراب فروخت و بعد رفته بود عکس آواتارشو عکس بن شدن گذاشته بود که جواب نده بعدشم اومد گفت مادربزرگم فوت کرده و خواهرزادم اومده عکس آواتارو عوض کرده عکس بن شدن گذاشته

خب چه کاریه من که راه کار بهتری پیشنهاد دادم
تو روشی که من گفتنم اصلا اجازه فعالیت به کسی که کلاهبرداری کرده داده نمیشه
مگر اینکه شماره موبایل و کد ملی و شماره کارت و شماره حساب و نام و نام خوانوادگیشو عوض کنه (یعنی حتی با اسم یا شماره کارت برادرشم نمیتونه اکانت بسازه)
که اینجوری خیلی براش هزینه داره بخواد اینجا فعالیت کنه دوباره
و تو ابتدای هر تاپیک خریدو فروش هم با فونت درشت ذکر بشه که حتما به مشخصات دارنده اکانت پول واریز بشه
الان متوجه شدم که با این روشی که گفتم دیگه امکان خریدو فروش اکانت هم از بین میره و کسی نمیتونه اکانت بخره و باهاش کلاهبرداری کنه چون بقیه حتما باید پولو به شماره کارتی واریز کنن که به اسم صاحب اکانته و اسم صاحب اکانت زیر آواتارش درج میشه
دم خودم گرم چه روش خوبی گفتم

دقایقی قبل از یک منبع غیرموثق خبر رسیده که اکانت میلاد سوتی توسط همین آقای بختیاری خریداری شده و داره باهاش خریدوفروش میشه

دوستان هیچ جایی تو کشور ایران مثل پرشین تولز و لیون نیست که با توجه به اعتبار(امتیاز مثبت) افراد ازشون خرید بشه . حتی تو ایسام هم اینطور نیست چون ایسام خوراک کلاهبرداراست که جنسو بفرستی یه بلایی سرش بیاره بعد برات بفرسته به ایسام هم اجازه نده پولشو بزنه به حسابتون . بیاید یکاری کنیم که اگر یکی زحمت کشیده و صدو خورده ای دویست امتیاز مثبت گرفته با اطمینان ازش خرید کنیم بدون نیاز به مهلت تست

یکی که با مدیران فروم در ارتباطه و حرفشو قبول دارن این پیشنهاد منو بهشون بگه لطفا

Last edited:

mehr-dad

Registered User
لایک‌ها
785
من سعی می کنم مبالغ کم خرید کنم . اگه مجبور بشم مبالغ زیاد خرید کنم تاریخ عضویت و امتیاز بازارچه را با هم در نظر می گیرم . :rolleyes:

ho3in_

Registered User
لایک‌ها
1,002
آقا یه کانال تلگرام بزنید فهرست بدنام ها رو با اسامی واقعی بذارید اونجا آدم قبل معامله و واریز کردن وجه بره اونجا یه چکی بکنه..
بنده دارم یه کانال میزنم که کلاه بردارهای فضای مجازیو اعلام کنم با مشخصات و ادرس و همچی
دوستان کلاه بردارایی که میشناسن با مدرک معتبر و مشخصات برام بفرستن
نمونش خود من که یه کیس 6ت سرم کلاه رفته الان 10ت میرزه...و امروز مشخص شد فروشنده سر چند نفر دیگ هم همینجوری کلاه گذاشته
محمد ال درویش کلاه برداری عوضی در خیابان ولیعصر تهران مغازه داره

miladsooti

Registered User
لایک‌ها
379
سلام .
عزیزان باز یه چیزی که نمیدونن رو قضاوت کردن . من رو خیلی ساله میشناسن اسمم میلاده فامیلم بهرامن و تو لیونم با اسم میلاد بهرامن فعالیت دارم .
حتی شماره کارتی که تو معاملات استفاده میکنم همینه .
منتهی چون از قدیم با بختیاری یه سلام علیکی داشتم و ممنوع المعامله شده این یکی دو ماه چند بار ازم خواست براش تاپیک بزنم و قطعاتشو رد کنم که فقط همین چند بار بود و اکانتم دست کسی نیست چون دست بابامم نمیدم .
اون امتیاز منفی ها هم یه چیز بین منو soft98 هست که داریم حلش میکنیم و قطعات داره جور میشه که ارسال بشه و بعدش هم امتیازارو گزارش میکنیم که حذف شن .
من کلا هر موقع جنسی رو خودم میزارم کوچیک ترین موارد رو ذکر میکنم مگه این که مال خودم نباشه و بجاش مهلت تست میدم . توی این چند قطعه فروختن برای ایشون هم به عنوان مثال اقای زاکری خوب مین قبل تاپیک زدن مشکلی نداشته و بعد واریز متوجه شده که مین مورد داشته و اقای زاکری به اقای بختیاری گفت بزار هر وقت مین اومد دستت بفرست که اخر سر پیدا نشد و از جیب خودم مبلغو پس فرستادم و حتی ۵۰ تومنم بیشتر دادم بابت دیر کرد و بالا رفتن قیمت ها و کلی معضرت خواهی .
این طلب اقای رامین محمدی هم من در جریانش نیستم چون با اکانت من معامله نشده ( جهت اطلاع گفتم و به من ربطی نداره )

و در اخر بگم که اقای بختیاری دزد نیست تا جایی که اطلاع دارم و چون بدهی بالا اورده نمیتونه یهو قطعاتو بفرسته باید صبر کنین خورد خورد ارسال بشه .

Last edited:
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا