چقد هستن ادمهای بی شرفی که 100 تومن 100 تومن می دزدن
و چون میدونن که ملت حوصله کار اداری ندارن عین خیالشونم نیست
این جملتون اشتباهه
آدمای بیشرفی که 100 تومن 100 تومن میدزدن تعداد کمی هستن
ولی آدمای باشرفی که 100 تومن ازشون دزدیده بشه حوصله پیگیریو ندارن زیاده
و تا موقعی که آدمای باشرف 100 تومن بده زیاد هست نباید گلایه کنیم چرا بیشرف 100 تومن بگیر وجود داره چون سوالی که وجود داره اینه که چرا انقدر 100 تومن بده ی دارای شرف و بدون حوصله وجود داره
اعتبار چه در بازار مجازی و چه بازار فیزیکی بیشتر از 2 تا قرون ها میارزه و بعضی دوستان واقعا ارزون که چه عرض کنم، مفت میفروشنش.من به شخصه اگه احساس کنم جنسی مشکلی داره حداکثر سعیمو میکنم که یا کلا تو این فضا نفروشمش و یا اگه هم بنا بر فروش شد موضوع و ایرادشو کامل و شفاف به مشتری باز گو میکنم که مشتری با قبول ریسک و مسئولیتش خرید کنه و واسه من و ایشون مشکل ساز نشه.
فکر کنم میدونم کدومو میگی
همونی که یه مینی کیس خراب فروخت و بعد رفته بود عکس آواتارشو عکس بن شدن گذاشته بود که جواب نده بعدشم اومد گفت مادربزرگم فوت کرده و خواهرزادم اومده عکس آواتارو عوض کرده عکس بن شدن گذاشته
مگر اینکه شماره موبایل و کد ملی و شماره کارت و شماره حساب و نام و نام خوانوادگیشو عوض کنه (یعنی حتی با اسم یا شماره کارت برادرشم نمیتونه اکانت بسازه)
که اینجوری خیلی براش هزینه داره بخواد اینجا فعالیت کنه دوباره
و تو ابتدای هر تاپیک خریدو فروش هم با فونت درشت ذکر بشه که حتما به مشخصات دارنده اکانت پول واریز بشه
الان متوجه شدم که با این روشی که گفتم دیگه امکان خریدو فروش اکانت هم از بین میره و کسی نمیتونه اکانت بخره و باهاش کلاهبرداری کنه چون بقیه حتما باید پولو به شماره کارتی واریز کنن که به اسم صاحب اکانته و اسم صاحب اکانت زیر آواتارش درج میشه
دم خودم گرم چه روش خوبی گفتم
دقایقی قبل از یک منبع غیرموثق خبر رسیده که اکانت میلاد سوتی توسط همین آقای بختیاری خریداری شده و داره باهاش خریدوفروش میشه
دوستان هیچ جایی تو کشور ایران مثل پرشین تولز و لیون نیست که با توجه به اعتبار(امتیاز مثبت) افراد ازشون خرید بشه . حتی تو ایسام هم اینطور نیست چون ایسام خوراک کلاهبرداراست که جنسو بفرستی یه بلایی سرش بیاره بعد برات بفرسته به ایسام هم اجازه نده پولشو بزنه به حسابتون . بیاید یکاری کنیم که اگر یکی زحمت کشیده و صدو خورده ای دویست امتیاز مثبت گرفته با اطمینان ازش خرید کنیم بدون نیاز به مهلت تست
یکی که با مدیران فروم در ارتباطه و حرفشو قبول دارن این پیشنهاد منو بهشون بگه لطفا