numberone128
Registered User
- نوشتهها
- 103
- لایکها
- 43
fre................
Last edited:
چطور؟فکر نکنم همچین چیزی باشه.چون با عقل جور در نمیاد
می خوام بازدهیش رو بدونم مثلا با 1000 ویدئو چقدر در ماه درآمد دارهپس حله دیگه.
الان مشکل شما چیه ؟
آخه معقول نیست.درآمدشون از کجاست که این پولا پرداخت میکنند؟چطور؟
برای پرداخت 1200 باید کلی کار انجام داد از جمله ساخت بک لینک داخل 10 وب سایتآخه معقول نیست.درآمدشون از کجاست که این پولا پرداخت میکنند؟
فقط برا آپلود هر ویدیو 1200 میده
یعنی اگه کسی فقط روزی 50 تا ویدیو بشینه آپلود کنه،دیگه سر کار نمیخواد بره تازه درآمد مشاهدش هم به کنار![]()
قبل از نمایش هر ویدئو یک تبلیغی نمایش داده میشهآخه معقول نیست.درآمدشون از کجاست که این پولا پرداخت میکنند؟
فقط برا آپلود هر ویدیو 1200 میده
یعنی اگه کسی فقط روزی 50 تا ویدیو بشینه آپلود کنه،دیگه سر کار نمیخواد بره تازه درآمد مشاهدش هم به کنار![]()
درآمد اصلیشون از ترافیک مصرفی کاربراشون هست که isp ها بهشون پرداخت میکننآخه معقول نیست.درآمدشون از کجاست که این پولا پرداخت میکنند؟
من نزدیک به دوساله دارم تو شبکه ما کار می کنم و دریافتی دارم کمترینش 1000 تومنهدرآمد اصلیشون از ترافیک مصرفی کاربراشون هست که isp ها بهشون پرداخت میکنن
چند ویدئو آپلود کردید و ماهیانه چقدر درآمدتتون هست؟من نزدیک به دوساله دارم تو شبکه ما کار می کنم و دریافتی دارم کمترینش 1000 تومنه
من تو این دو سال نزدیک به 3000000 تومن دریافتی داشتمچند ویدئو آپلود کردید و ماهیانه چقدر درآمدتتون هست؟
اسم کانالتون رو قرار میدید؟من تو این دو سال نزدیک به 3000000 تومن دریافتی داشتم
بستگی داره چقدر وقت کنم فیلم بزارم
اوایل بلد نبودم خیلی برام سخت بود ،زنگ میزدم پشتیبانی اونم خیلی خوب و صبورانه راهنماییم می کرد
الان دیگه دستم تند شده
@shabakemafilm
این تلگرام پشتیبانیه
021-88465386 اینم شمارش
پشتیبانش یه خانمه به نام خانم بخشی
من که راضیم
یه خوبی داره اینه که اگه خوب کار کنی ماهانه درآمد بالای داری