با سلام
بله من از کسری استفاده کرده و با ایشان همکاری میکنم سایت ساز کسری کاملا توسط کسری برنامه نویسی شده و هر کس ادعا داره ایشان از جای دیگری آورده بیاد و مطرح کنه . ولی فروشگاه ساز ر. از فروشگاه ساز روسی استفاده میکنه همون که سبدخرید پارس پی و وب نمای کلاهبردار ازش استفاده میکنه و کپی رایت خودش رو زده زیرش و فکرمیکنه مردم مثل خودش نفهمند این فروشگگاه ساز رو ده تا شرکت استفاده میکنند و همه میگن مال ما است و کسری بنده خدا هم استفاده میکنه حالا چون ارزون میده و سورسش رو میده بده ؟ وب نما تو سورسش یک روتر جاسوسی گذاشته ولی کسری نه نگذاشته . نسخه ای که ریال و تومنش اشتباهه نسخه قبلیه الان نسخه کامل رو داره و 55 تومان میده . حالا اقایون اتیش میگیرند
واقعا جای تاسف که همه کلابردار شدن و kasracms شده مظلوم و بنده خدا
دوستان کسری سیستم توسعه داده شده توسط من (مدیر وب نما ) رو داره می فروشه و می گه "
وب نما تو سورسش یک روتر جاسوسی گذاشته "
واقعا جای تاسف داره که شما شدید طراح وب
شما و سایت وب پویا دستتون برای همه رو شده کمی خجالت بکشین (چندتا سایت با اسم های مختلف راه انداختین و از مردم اخاذی می کنین) شما که هنوز فرق پرمیشن بندی با syntax error رو نمی دونین برین بوق بزنید :lol:
و جالب اینه که این آقا مرتضی سعادتی خودش رو مهندس سعادتی معرفی کرده , برای بنده هم فحش اس ام اس می کنه که چرا ....
ایشون خودش رو برنامه نویسی معرفی کرده در صورتی که هنوز نتونسته ای دی ما رو از سیستمی که دزدیده پاک کنه و میگه خودمون نوشتیم
وب نما رو ، دوستایی که تو زمینه وب هستن می شناسن ، سایت ها و فروشگاهایی که توسط تیم وب نما راه اندازی شده به قدری معروف و پربازدید هستن که به لطف خدا همه تو کارشون موفق شدند .
جالب است آقای مهندس اینو بدونید : من زمانی که شما تازه با ویندوز xp کار کردن یاد گرفتی ، مقاله های آموزشی در مورد شبکه ، امنیت ، مالتی مدیا و طراحی وب می نوشتم و حالا شما به من می گید تروجان و جاسوس می ذارم :lol: