• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کسی از سیستم مدیریت سایت کسری استفاده کرده؟

Calm

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
توی سایتwww.kasracms.com یه سیستم مدیریت سایت معرفی شده که میگن سه سوته میشه باهاش سایت راه انداخت !:blink:نظر شما چیه ،یه نظرتو ن خوبه ؟آخه من یه آدم کم سواد در زمینه طراحی وب هستم که اگه بشه با این سیستم یه سایت واسه خودم راه بندازم.یه سایت تفریحی سرگرمی.

amk

Registered User
لایک‌ها
9
خب عزیز از اینا که زیاده 3 سوته بتونی باهاشون سایت خوب راه بندازی...
شما برو تو سایت http://noadsfree.com/ یه اکانت رجیستر کن بعد یه دومین بذار روش و بعد در عرض 4 تا کلیک هر سیستمی رو که بخوای خودش برات نصب میکنه.....

webnama

Registered User
لایک‌ها
5
توی سایتwww.kasracms.com یه سیستم مدیریت سایت معرفی شده که میگن سه سوته میشه باهاش سایت راه انداخت !:blink:نظر شما چیه ،یه نظرتو ن خوبه ؟آخه من یه آدم کم سواد در زمینه طراحی وب هستم که اگه بشه با این سیستم یه سایت واسه خودم راه بندازم.یه سایت تفریحی سرگرمی.

سلام
دوست عزیز برای نمونه عرض کنم ، فروشگاه سازی که این سایتی که مطرح کردین داره میفروشه متعلق به وب نماست ، حتی نمونه فروشگاه سازش رو هم ببنینی اسم وب نما روشه
پس معلوم شد که اینا چه کاره هستن و واقعا خجالت هم نمیکشن
اگر فروشگاه ساز اورجینال خواستی به وب نما سربزن
www.webnama.org

hamisheyar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به تازگی تصمیم به راه اندازی سایت گرفته بودم و با جستجو در گوگل به سایت http://www.kasracms.com برخورد کردم.این سایت در حال حاضر تغییر نام داده و با نام تهران وب ساز به آدرس http://www.tehranwebsaz.com در حال فعالیت است. متاسفانه پس از راه اندازی سایت متوجه شدم سیستم تقلبی و دزدی هست و حتی متوجه این نبودم که از ابتدا به نمونه سایتها دقت بیشتری کنم.متاسفانه کسرا سی ام اس یا همون سایت ساز کسری یا فروشگاه ساز کسری به اصطلاح توسط کسی که خودش هیچ آشنایی به سایت و فروشگاه نداره ایجاد شده و حتی پایین هر نمونه از سایتهایی که قرار داده کپی رایت جاهای دیگه درج شده و من از دستپاچگی متوجه این قضیه نشدم تا قبل از خرید.شخصی که این سایت رو ازش خریدم یعنی مرتضی سعادتی مدیر سایت http://www.kasracms.com سابق یا همان http://www.tehranwebsaz.com جدید ابتدای کار چنان اعتماد منو جلب کرد که فکر کردم سایتها کار خودشه اما چیزی نگذشت که متوجه شدم ایشون نه تنها چیزی از سایت و برنامه نویسی نمیدونه حتی چیزی که نهایتا نصیب من شد چیزی بود که در ظاهر خوب اما در واقعیت هزار تومن هم ارزش نداشت و احتمالا از کسی تهیه کردم که از اتاق خانه مشغول این کار بود!
نمونه هایی که قرار داده ایشون به عنوان مثال دیجی کالا که اصلا" آ اس پ هست و اختصاصی دیجی کالا :blink:
و نمونه فروشگاههای سایتهای دیگه.که البته همگی سرقتی هستند ... یا دانلود شده از سایتهای رایگان و عرضه شده برای فروش.پس دوست ما وب نما هم بهتره ادعای اینکه صاحب نرم افزار هستند رو کنار بذاره.کپی رایت که دلیل نشد :p ;)
ایشون بعد از آبروریزیهای مختلف مجبور به تغییر آدرس سایت به
www.tehranwebsaz.com شدند تا کارهای خود را ادامه دهند

Last edited:

tehrani50

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام
بله من از کسری استفاده کرده و با ایشان همکاری میکنم سایت ساز کسری کاملا توسط کسری برنامه نویسی شده و هر کس ادعا داره ایشان از جای دیگری آورده بیاد و مطرح کنه . ولی فروشگاه ساز ر. از فروشگاه ساز روسی استفاده میکنه همون که سبدخرید پارس پی و وب نمای کلاهبردار ازش استفاده میکنه و کپی رایت خودش رو زده زیرش و فکرمیکنه مردم مثل خودش نفهمند این فروشگگاه ساز رو ده تا شرکت استفاده میکنند و همه میگن مال ما است و کسری بنده خدا هم استفاده میکنه حالا چون ارزون میده و سورسش رو میده بده ؟ وب نما تو سورسش یک روتر جاسوسی گذاشته ولی کسری نه نگذاشته . نسخه ای که ریال و تومنش اشتباهه نسخه قبلیه الان نسخه کامل رو داره و 55 تومان میده . حالا اقایون اتیش میگیرند

webnama

Registered User
لایک‌ها
5
با سلام
بله من از کسری استفاده کرده و با ایشان همکاری میکنم سایت ساز کسری کاملا توسط کسری برنامه نویسی شده و هر کس ادعا داره ایشان از جای دیگری آورده بیاد و مطرح کنه . ولی فروشگاه ساز ر. از فروشگاه ساز روسی استفاده میکنه همون که سبدخرید پارس پی و وب نمای کلاهبردار ازش استفاده میکنه و کپی رایت خودش رو زده زیرش و فکرمیکنه مردم مثل خودش نفهمند این فروشگگاه ساز رو ده تا شرکت استفاده میکنند و همه میگن مال ما است و کسری بنده خدا هم استفاده میکنه حالا چون ارزون میده و سورسش رو میده بده ؟ وب نما تو سورسش یک روتر جاسوسی گذاشته ولی کسری نه نگذاشته . نسخه ای که ریال و تومنش اشتباهه نسخه قبلیه الان نسخه کامل رو داره و 55 تومان میده . حالا اقایون اتیش میگیرند

واقعا جای تاسف که همه کلابردار شدن و kasracms شده مظلوم و بنده خدا

دوستان کسری سیستم توسعه داده شده توسط من (مدیر وب نما ) رو داره می فروشه و می گه "وب نما تو سورسش یک روتر جاسوسی گذاشته "
واقعا جای تاسف داره که شما شدید طراح وب
شما و سایت وب پویا دستتون برای همه رو شده کمی خجالت بکشین (چندتا سایت با اسم های مختلف راه انداختین و از مردم اخاذی می کنین) شما که هنوز فرق پرمیشن بندی با syntax error رو نمی دونین برین بوق بزنید :lol:
و جالب اینه که این آقا مرتضی سعادتی خودش رو مهندس سعادتی معرفی کرده , برای بنده هم فحش اس ام اس می کنه که چرا ....
ایشون خودش رو برنامه نویسی معرفی کرده در صورتی که هنوز نتونسته ای دی ما رو از سیستمی که دزدیده پاک کنه و میگه خودمون نوشتیم
وب نما رو ، دوستایی که تو زمینه وب هستن می شناسن ، سایت ها و فروشگاهایی که توسط تیم وب نما راه اندازی شده به قدری معروف و پربازدید هستن که به لطف خدا همه تو کارشون موفق شدند .

جالب است آقای مهندس اینو بدونید : من زمانی که شما تازه با ویندوز xp کار کردن یاد گرفتی ، مقاله های آموزشی در مورد شبکه ، امنیت ، مالتی مدیا و طراحی وب می نوشتم و حالا شما به من می گید تروجان و جاسوس می ذارم :lol:

mehrjonoob

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
واقعا جای تاسف که همه کلابردار شدن و kasracms شده مظلوم و بنده خدا

دوستان کسری سیستم توسعه داده شده توسط من (مدیر وب نما ) رو داره می فروشه و می گه "وب نما تو سورسش یک روتر جاسوسی گذاشته "
واقعا جای تاسف داره که شما شدید طراح وب
شما و سایت وب پویا دستتون برای همه رو شده کمی خجالت بکشین (چندتا سایت با اسم های مختلف راه انداختین و از مردم اخاذی می کنین) شما که هنوز فرق پرمیشن بندی با syntax error رو نمی دونین برین بوق بزنید :lol:
و جالب اینه که این آقا مرتضی سعادتی خودش رو مهندس سعادتی معرفی کرده , برای بنده هم فحش اس ام اس می کنه که چرا ....
ایشون خودش رو برنامه نویسی معرفی کرده در صورتی که هنوز نتونسته ای دی ما رو از سیستمی که دزدیده پاک کنه و میگه خودمون نوشتیم
وب نما رو ، دوستایی که تو زمینه وب هستن می شناسن ، سایت ها و فروشگاهایی که توسط تیم وب نما راه اندازی شده به قدری معروف و پربازدید هستن که به لطف خدا همه تو کارشون موفق شدند .

جالب است آقای مهندس اینو بدونید : من زمانی که شما تازه با ویندوز xp کار کردن یاد گرفتی ، مقاله های آموزشی در مورد شبکه ، امنیت ، مالتی مدیا و طراحی وب می نوشتم و حالا شما به من می گید تروجان و جاسوس می ذارم :lol:

بنده هم حرفای شما رو تایید میکنم

چون خودمم مالباخته این اقای به ظاهر مهندس هستم

هم سایت ساز گرفتم و هم فروشگاه ساز

ولی متاسفانه بعد از مدتی دیدم هر دوتاشون رو از روی هاستی که ازشون خریدم پاک کردن

و هر موقع چیزی رو نصب میکردم فوری اخطار میداد که ما داریم کنترلت میکنیم

اگر سایت شخصیه پس روبات چیه که گذاشتن

و هر موقع کاری داشتم با فحش جواب ما رو میدادند

قضاوت با شماست

بالا